Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 16, 2013 6:08 pm
Panter_ ::
Vida pavlovic - svako trazi novu ljubav
Panter_
Broj poruka : 41 Datum upisa : 02.04.2011
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 16, 2013 5:28 pm
Vida pavlovic - svako trazi novu ljubav
emir92
Broj poruka : 449 Datum upisa : 08.05.2013
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 16, 2013 10:36 am
lovac8880 ::
Pozdrav! Tražim note od pjesme "Ah meraka u veceri rane" našao sam link sto je stavio gosp. Skypi ali link je istekao molio bih ako imate to da stavite!
_________________ Notni zapisi narodne muzike --> [You must be registered and logged in to see this link.]
lovac8880
Broj poruka : 31 Datum upisa : 28.02.2011
Naslov: Ah meraka Pet Avg 16, 2013 8:22 am
Pozdrav! Tražim note od pjesme "Ah meraka u veceri rane" našao sam link sto je stavio gosp. Skypi ali link je istekao molio bih ako imate to da stavite!
Hvala!
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 16, 2013 7:05 am
muzicarkorg01 ::
dali netko ima note od Gracia - Lindo
Lindjo [You must be registered and logged in to see this link.] Gracia-Lindjo [You must be registered and logged in to see this link.] Oliver_Dragojevic_-_Moj_Lipi_Andjele [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi ::
Programi za midi files.Nije potrebna instalacija. Mogu pomoci da se skine pesma iz midi. Notation Composer [You must be registered and logged in to see this link.] Note Worty Composer [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
amarkurta
Broj poruka : 15 Datum upisa : 04.06.2013 Godina : 35 Lokacija : Tuzla
Pozdrav svima, molio bi za note od pjesmi Moj lipi andjele i Nadalino kod Oliverja Dragojeviča, kod Željka Joksimovica Ludak kao ja i Umoran sam prijatelji od Jasmina Stavrosa. Puno vam hvala... ako rabite kakve note iz Slovenije pa le javite...
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Sub Avg 10, 2013 11:21 pm
mirnes99 ::
dali ima neko note od selme bajrami-oci zelene hvala
Oci zelene-Selma Bajrami [You must be registered and logged in to see this link.]
sale
Broj poruka : 33 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 42 Lokacija : Kraljevo
Naslov: betula Sub Avg 10, 2013 5:40 pm
da nema neko note pesme svi kazu eno ga pijan od Slobodana Betulica Betule...ako ima ima ako nema ne bih voleo neko da se muci da pise
mirnes99
Broj poruka : 33 Datum upisa : 31.12.2012
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Sub Avg 10, 2013 4:55 pm
dali ima neko note od selme bajrami-oci zelene hvala
martin004
Broj poruka : 3 Datum upisa : 17.12.2011
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Sub Avg 10, 2013 12:07 am
Pozdrav....Tražim pjesmu pod nazivom Uvela Ruža(neki neslužbeni naziv ...Poleti ptico bijelih krila) Ako neko ima bio bih zahvalan Hvala
pastar
Broj poruka : 17 Datum upisa : 28.06.2012
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 09, 2013 5:26 pm
Pozdrav ljudi.
Ja sam trazio Madjaricu Zdravka Colica i vi rekoste da trazim na sajtu "Šika" pod slovom Z ili M,medjutim,nema :/
Pa ako neko ima u arhivi,nekom steku,neka postavi (po mogucnosti ne preko sendspace,nece da mi skida odatle).
Hvala vam i pozdrav.
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 09, 2013 3:34 pm
Note izdavaca koje se nalaze u ovoj temi nisu preporucljive za postavljanje na forumu jer su aktuelne u prodaji. Nije mi jasno otkud ovaj zapis clanu koji prvi put pise jer prepoznajem svoj scan!? [You must be registered and logged in to see this link.]
jaskoraul
Broj poruka : 56 Datum upisa : 29.01.2012
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 09, 2013 10:19 am
Pozdrav svima, da nemaju note od pjesme Savo Radusinovic - Mnogo sam te zavoleo ? Unaprijed hvala...
nikolicoliver73 Vredan clan
Broj poruka : 793 Datum upisa : 04.05.2011 Godina : 51
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pet Avg 09, 2013 5:38 am
BoleGuerrini ::
Da li ima neko Miroslav Ilic - Jos te nesto cini izuzetnom?
Pozz, da li mogu dobiti note Otpisanih? Uvodna tema, ne znam ko izvodi ali znate na sta mislim
To nije pesma a ima tema gde se trazi to i tome slicno-Instrumentali...Ima poruka pri uclanjenju da upoznate forum pre nego sto pocnete pisat!!! [You must be registered and logged in to see this link.]
Evo doša san s mora i vidim neke litanije pa evo da ogovorim. Skypi ne diži ovu dvojicu u nebesa takvih nezamjenljivih je puno groblje. Ja sam napisa stotinjak radova i dalje me ne zanima pisanje.To što ja dilam radove je moja stvar i nema niko pravo mi to zabranjivat.Dilam svačije radove a ne samo nečije pa se niko pa ni ti ne ljutite.Ja u zaglavak na mojoj stranici mogu stavit što me volja pa to i radim i niko me neće sputavat u tom što ja pišem i što dilam.Neka i drugi dilaju ko im brani.Zato ponavljam ne diži ovu dvojicu u nebo ima i bit će još boljih od njih.
supermaestro75
Broj poruka : 144 Datum upisa : 15.03.2011 Godina : 49
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Pon Avg 05, 2013 10:37 am
dali postoju note ovih pjesama? Keba - ona to zna; Darko Lazic - Godinu dana, 300 kafana; Viki - Ciki liki Lajla
hvala u napred...pozz
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Ned Avg 04, 2013 11:21 pm
Naveo sam samo par primera pesama koje su trazene a za koje nota niko nema?! Neke bi mozda vremenom i sam odradio ili nabavio ali ima mnogo pesama za koje bi nas duet izuzetnih i bogom danih talenata mogao ostaviti veciti trag po kome ce ih neko od mladjih kolega vecno pamtiti a mozda i njihovi potomci kad im kazu da su postali pravi muzicari zahvaljujuci dvojici izuzetnih ljudi Hungary & Enver @Hungary Thompson Toni Cetinski Toni Cetinski Srebrna krila Srebrna krila-Božić dolazi Vuco ''Došlo vrijeme da se momci žene'' grupe Magazin "MOŽDA PIJAN ALI NISAM JAKO" M. Škoro Zdenko Niksic Borisa Novkovica i Kemala Montena
@Enver Vahid Ljevakovic Levis - Mog jarana ne bi zivot dug Sad me po tebi poznaju Al Dino Samo je nebo dom od Al Dino Cerka cika Smaje{Jasar Daleko je Sandzak moj - Hule & Kemal Malovcic ( Kemal Malovčić ) Pokraj Sane procvjetala polja, Nevjernice moja, Senada Bora Drljača Sokolica Oči zelene ( Boro Drljača ) Ne zaboravi - Halid Beslic. Volim Liku, a Lika daleko Slusaj majko moju pjesmu Halid Beslic "Sarajevo grade moj
Primer kako sam odradio pesmu znajuci da bi kako Enver tako i Hungary odradili mnogo bolje bez obzira na zanr!!! Sarajevo grade moj-Halid Beslic [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Ned Avg 04, 2013 10:13 pm
Hungary&Enver Zao mi je sto tako dva izuzetna talenta trose vreme za trivijalne razmerice i po meni aktuelne trivijalne novotarije koje ce trajati kao pecurke posle kise,a mogli bi iskoristiti preostalo vreme koje im je dragi svevisnji dao da zapisu jos mnogo pesama koje imaju pravu vrednost i koje ce nadziveti kako njih tako i njihove potomke!!!
vedad_las
Broj poruka : 61 Datum upisa : 07.05.2013
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Sub Avg 03, 2013 8:28 pm
jel ima netko zapisan ovaj uvodni foršpil od Djogani-Znam ja prvih 20 sec https://www.youtube.com/watch?v=lcVkjitYM-E
Nino
Broj poruka : 13 Datum upisa : 06.06.2012 Godina : 28
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Sub Avg 03, 2013 6:20 pm
Jel ima tko note od pjesme Još fališ-Grupa Vigor?
nikolicoliver73 Vredan clan
Broj poruka : 793 Datum upisa : 04.05.2011 Godina : 51
Naslov: Re: Trazene note pesama 3 Sub Avg 03, 2013 5:09 pm
neso88 ::
Pozdrav,ima li neko note od pjesme ,,Kako ti je kako zivis,, u izvodjenju Sabana Saulica i Zorice Brunclik ?Na forumu ima ali je neispravan link,tj. pise da slika ne postoji.Ako neko ima nek postavi,unaprijed zahvalan.....
Kako ti je kako živiš-Zorica Brunclik i Šaban Šaulić [You must be registered and logged in to see this link.]