| Spisak pesama za koje nema nota | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Spisak pesama za koje nema nota Pon Jan 10, 2011 4:31 pm | |
| -Nedeljka Bilkica-zivot roman pise -Jasar Ahmedovski "Covek na uglu" , -Serif Konjevic "Rodi me majko ponovo" , "Ne zovite doktore" , -Mitar M. "Kad bi jastuk umeo da prica" -Okreni jastuk ljubavi i Ozenjeni ljube bolje od momaka (Seki Turkovic) -Marko Bulat - Alkohol -Bosanska Tresa -"Ne zali je majko" od Mehe Puzica? -Kralj se Petar sprema na Oplenac -Moje je ime sreca (od Ivane Selakov) -O Cigani - Dusko Kulis -Crno vino plave oce - Fadil Toskic -Milos Bojanic Otišao sam mlad,a vraćam se sed -Jovane Jovo Rade Petrovic?Milomir Delic Budi majka Aliiju (Jasar) Pustite je da zivi kraj mene (mitar) Duso moja,sreco moja Saban Saulic Hajdemo dalje moja tugo Sinan Sakic Toni Cetinski - 23 Prosinac Takav je kole Sapke Pomoli se za moju srecu Snezane Djurisic Tebe da zaboravim - Saban SaulicNo complete Dodji u moje noci Z.Brunclik "NE RUSI MI SRECU NEPOZNATA ZENO" "MOMACKO DOBA" Legende Ej Mladosti Mica Demirovic - Ti si moja suza stota Lepa Lukic - Izvini, ali mnogo mi je zao Samo za nju (peva Saban Saulic) Milena - Novi fosili Milanceta Radosavljevica -Ja u ljubav vise ne verujem Halid Beslic Snijegovi hladni dolaze Volim majko jednu ženu (Zanjele me oči njene) Sve o meni zaboravi - Djani Samo ti mozes da me smiris - Savo Radusinović Boli Boli - Snježana Đurišić Pusti ljubav neka krene - Haris Džinović Šadrvani - Šaban Šaulić (Ima Forspil i akordi) S namjerom dođoh u veliki grad - Šaban Šaulić(Ima Forspil i akordi) Šta on to ima - Serif Konjevic Nade Topcagic -Mali gospodin Mileta Kitic-Mala iz Novog Pazara Mileta Kitic-Op kalo cuprikalo Era Ojdanic-Pravoslavac Miroslava Škora - Jeleno lijepa. Al Dino-I sad me po tebi poznaju
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji put izmenio Skypi dana Uto Nov 20, 2012 4:44 pm, izmenio ukupno 11 puta | |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sub Jan 15, 2011 6:17 pm | |
| Volim majko jednu ženu (Zanjele me oči njene) Sve o meni zaboravi - Djani Samo ti mozes da me smiris - Savo Radusinović Boli Boli - Snježana Đurišić Pusti ljubav neka krene - Haris Džinović Šadrvani - Šaban Šaulić (Ima Forspil i akordi) S namjerom dođoh u veliki grad - Šaban Šaulić(Ima Forspil i akordi) Šta on to ima - Serif Konjevic Nade Topcagic -Mali gospodin Mileta Kitic-Mala iz Novog Pazara Mileta Kitic-Op kalo cuprikalo Era Ojdanic-Pravoslavac Miroslava Škora - Jeleno lijepa. Al Dino-I sad me po tebi poznaju _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji put izmenio Skypi dana Pon Jun 06, 2011 3:20 pm, izmenio ukupno 3 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sre Feb 02, 2011 7:38 pm | |
| Enes Begovic - nije mi ko tebi Haris Dzinovic - ja necu tebe da krivim Maja Marijana - lagacu a plakacu Vesna Zmijanac - nek ti jutro mirise na mene Jasar Ahmedovski - pamtim savet oca svog Mitar Mirić - Ja sam ti Bosanac Sabana Saulica - Kad vreme ucini svoje --- | | --- - Kralj boema No complete Nemas srece sa zenama (od Marine Zivkovic)
Poslednji put izmenio Skypi dana Sub Mar 05, 2011 8:55 am, izmenio ukupno 4 puta | |
|
| |
mamula
Broj poruka : 23 Datum upisa : 04.04.2009
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Feb 07, 2011 8:08 pm | |
| http://img821.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img821/9389/kadvremeucinisvojesaban.jpg evo bar nesto | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Feb 07, 2011 8:55 pm | |
| - Skypi ::
- Enes begovic - nije mi ko tebi
haris dzinovic - ja necu tebe da krivim maja marijana - lagacu a plakacu vesna zmijanac - nek ti jutro mirise na mene jasar ahmedovski - pamtim savet oca svog Mitar Mirić - Ja sam ti Bosanac Sabana Saulica - Kad vreme ucini svoje - Kralj boema Slavonske lole - Viruj mi Dado Nemas srece sa zenama (od Marine Zivkovic) Evo od mene notni zapis pjesme Kralj boema - Šaban Šaulić --> http://eemmiirr.byethost7.com/Notni_zapisi.php Doduše, notiran je foršpil i solo sa akordima. Valjda nekom posluži. Što bi se reklo bolje išta nego ništa. Pozdrav |
|
| |
Maid
Broj poruka : 7 Datum upisa : 26.05.2010 Godina : 37 Lokacija : Kalesija
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Uto Feb 08, 2011 2:58 am | |
| Saban Saulic - Kralj boema
http://www.2shared.com/document/eOH5J7S4/Kralj_boema.html | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Feb 17, 2011 12:03 pm | |
| Mladen Tomic - Sladjana Snezana Djurisic -Vraticu se tamo Halid Muslimovic-Slušaj majko moju pjesmu Angel Dimov-Kud me vodis zivote jedini Jelena Karleusa - Insomnia Snezana Babic Sneki-Kuca Milomir Miljanic-Da se ne zaboravi Miroslav Ilic-Pokidacu lance i katance Aca Lukas & Dzej - Što si tužan Prijatelju Milance Radosavljevic - Sećaš li se kad smo klinci bili D.K.Keba Mara Bjielo dugme-Napile se ulice Jovan Perisic-Nikada se promeniti necu Aca Lukas-Ne slusaj majko
Poslednji put izmenio Skypi dana Pon Jun 06, 2011 3:18 pm, izmenio ukupno 3 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sub Mar 05, 2011 9:09 am | |
| Mitar Miric-Dan za danom,proci ce godine Saban Saulic - Golubica Cvele Radovanovic- Vrati se ljubavi moja Crnogorko najlepsa devojko Sijamski blizanci-Magazina Serifa Konjevica - Vencanica bela bela Sirba Atractiva od Panovica Lepe Lukic-Dusa me bolela Aleksandra Kovac - Da te volim
Poslednji put izmenio Skypi dana Čet Jun 30, 2011 9:02 am, izmenio ukupno 3 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Mar 10, 2011 9:35 am | |
| Jahao sam konje-Safet IsovicDunjo mirisna - Zorica Brunclik Sava Radusinovic Ja necu sazaljenje tvoje Bajaga - Vesela pjesma Radisa Markovic Jedna žena a dva druga Milanka Arandjelovic Maka - Ti Bese San Zivota Mog (Original) Ana Bekuta Dosli dani, rastasmo se sami Ana Bekuta -Reci svojoj deci Ana Bekuta Svirajte mi onu pesmu Miki Gajic-Bole bole ruke moje - Kod:
-
[G]Nisam te ljubio Vec sedam dana Pa osecam [Cm]cudnu [Eb]Bol na [A7]usna[D]ma
[C]Bole, bole ruke moje [Dm]Kad te [E7]ne gr[Am]le [D7] [G]Bole usne [Cm]moje [Eb]Kad te [A7]ne lju[D]be
Prodjose, draga I nedelje dve A nase se usne Nisu spojile
Ako te ne ljubim I nedelje trece Cini mi se srce moje Umrece Miki Gaji -Dobro vece muzikanti - Kod:
-
E7------------------A7-- Dobro vece, muzikanti Dm-----------H7----E7-- kol'ko treba da se plati A7-----------Dm-- da do kuce njene H7--------E7--- ispratite mene[2X]
Ref Dm-H7-E7----------------------A-A7(bass-A,F,E,A) Da--joj pevam, jos te volim ja D-------Fis7----Hm-A7--Dm-H7-----E-(bass-D,B,H,As,F,Dis,E) mozda bi mi---t a k o--sve oprostila[2X]
E7-----------------A7--- Muzikanti, braco moja Dm-------H7--E7--- nije ona bilo koja A7------------Dm-- najbolje sto znate H7-----------E7-- za nju zasvirajte _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji put izmenio Skypi dana Uto Apr 05, 2011 10:12 am, izmenio ukupno 5 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Uto Apr 19, 2011 6:35 pm | |
| "5 do 12 - Novica Negovanovic" i " Ti andjeo ja djavo" ? Vraticu se jednog dana -Srecko Jovovic VOZI SKELA", pjeva Stjepan Jeršek Štef "zenske bubice" viki Karolina Goceva - Volela sam te Zorice Brunclik Dodji u moje noci Zoran Kalezic-Crnom Gorom nek se cuje Jasna Zlokic-Tako mi je kako mi je Jedna Jedina - Dalibor Prohaska Aleksa Jelic - Mila Piano
Poslednji put izmenio Skypi dana Uto Maj 17, 2011 6:41 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Ned Maj 08, 2011 11:38 am | |
| Parni valjak ''Lutka za bal'' Kemal Malovcic - Ranjeno je srce moje Gustafi Žminjka, Brkica-F C Bb Ča bin da ,Ja nisan stija mala.
ASIMA BRKAN - KO JE MAJKO ONAJ COVJEK Ti si lek za moju dusu Nidje nebo nije plavo kao iznad Crne Gore Djani-Njoj bih vise verovao
Poslednji put izmenio Skypi dana Pet Jul 01, 2011 12:19 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Maj 16, 2011 10:26 pm | |
| Djelo Jusic-Oce nas (Tereza Kesovija ) Klapa Sv. Florijan - Osta san covik (Imaju akordi) Dzenana Loncarevic-Putnicka (Imaju akordi) Ja u klin ti u plocu od Safeta Isovica Toše Proeski - My little one Doći ću bez bijelog konja Duo Pegle :''Pričaju mi da me varaš'' Halid Beslic- Žena mog života Halid Beslic-Stara kuća Nervozni postar-Marko kamiondzija Šemse Suljaković - Dvije Lutalice Darko Lazic Cemu ovaj grad cemu ovo sve ------------------------------------------------- C#--------F#m-------------A-- Krenuo sam ja mlad u ovaj grad Bbdim----Hm----G#--C#------- S nadom da cu biti neko E--------------------D------- Velegradski sjaj me cek'o, -D--------------------C#------ pa sam svima zbogom rek'o A------------Bbdim------------ A sad sam sam Hm-------------G#-C#-------- ovde imam, imam sve E----------------------D----- Tebe majka drugom sprema D----------------C#---------- meni nazad vise nema REF. C#------------------------ Cemu ovaj grad Hm------------------------ cemu ovo sve C#------------------------ kad bez ljubavi D----------C#------------- Svega malo je C#------------------------ Cemu ovaj sjaj Hm------------------------ kad je lazno sve C#------------------------ kad mi bez tebe D----------C#------------- Sve nedostaje Zorica Brunclik- Kad bi me majka ponovo rodila _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji put izmenio Skypi dana Pon Jan 02, 2012 6:50 pm, izmenio ukupno 5 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sub Jun 25, 2011 8:31 am | |
| Mitar Miric-Dan za danom proci ce godine
Strofa Eb Bb Ab Eb Bb Ab Eb Bb Ab Eb Bb Eb-(F7) Refren Bb F Bb-Bb7-Ebm-C7 F Bb Eb Bb F Bb-Bb7-Ebm-C7 F
Mitar Miric Na kafu nam ne dolazis vise
Strofa Dm E7 Am Am F H7 E E7 Am Am-H7-E-A7 Dm-H7-E-A7 Refren D D A E7 A A D E E-H7-E-A7,Dm H7 E _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sre Jun 29, 2011 6:03 pm | |
| Zdenka Niksica- Oposti za obecanje
Rade Saric-Na kapiji zena Forspil G.Em.A7.D Strofa i Refren G,Em,A7,D G,Em,A7,D(G7) C,C,D,G G,G,G7,Cm-A7,D _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Jun 30, 2011 7:55 am | |
| Zeljko Joksimovic Stihija
Intro-C#m H A G# C#m
Strofe *A maj H G# C#m A H C#m
-C#m H A G#-2X
Refren C#m H A G# C#m H A E A G# *A maj H C#m
Parni Valjak Vrijeme ljubavi
http://www.akordi-za-gitaru.com/p/parni-valjak/parni-valjak-vrijeme-ljubavi.html _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Ned Jul 03, 2011 6:40 pm | |
| Sukrija Žuti Serhatlić - Stara varoš pjesmom proslavljena Sukrija Žuti Serhatlić-Asik mahala Saban Saulic-Lepoticu grada Vesna Djokovic-Prodji Mile jos jednom kroz selo Rade Jorovic-Sto mi sliku ne ostavi djedo _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Jul 04, 2011 9:02 pm | |
| Nema(m) nota od: Sako Polumenta-Disem za tebe Slavko Banjac-Zenama svim(Daleko negde ko zna gde) -Nihad Fetic Hakala
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Jul 07, 2011 2:11 pm | |
| Zvao sam je malena-Vinko Brnada- Dejan Dejanovic -Tanja- Mile Kitic-Moj sokole- Biljana Jeftic-Maturski rastanak+ tebi za rođendan od sake polumente Mile Kitic Plavo oko Ceda Markovic-Ne točite mlado vino Mile Kitic-Hej zivote hej sudbino+ Kad si rekla da me voliš od Dina Merlina Nedeljko Bajic Baja " Album Dragih Uspomena"+ Darko Lazic "Pustite me da je prebolim"- Kemal Malovcic Dosao sam samo da te vidim+
Poslednji put izmenio Skypi dana Čet Jul 21, 2011 9:55 pm, izmenio ukupno 7 puta | |
|
| |
Sale09
Broj poruka : 14 Datum upisa : 24.02.2011 Godina : 34 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Ned Jul 10, 2011 5:09 pm | |
| Ovu sam pesmu sam skinuo sa neta ali kao skeniranu stranicu iz notne sveske, slabo se videlo pa sam prekucao u guitar pro-u.
Nino - Usne vrele kao zar http://www.2shared.com/document/iv5KDefh/Nino_-_Usne_vrele_kao_zar.html
Evo ti pet za trud!!!! Od Hugarya. | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Jul 21, 2011 9:53 pm | |
| (Sinan,Dragana,Mile,Semsa) Nek puknu dusmani- Dzenan Loncarevic-Losa+ Dzenan Loncarevic-Ljubim u prolazu- _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
harmonika1
Broj poruka : 51 Datum upisa : 03.05.2010
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Jul 21, 2011 11:59 pm | |
| http://www.sendspace.com/file/ok97pj Jedna manje Sinan Sakic - ej od kad sam se rodio Notni zapis je od kolege @enverra | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pet Jul 22, 2011 10:18 am | |
| To su note u reklamne svrhe,a ne postavljam note koje su aktuelne u prodaji. Nemam trenutno trajno resenje za ovaj notni zapis jer je obiman ali mi je u planu da ga kompletiram.Za sad imam samo osnovno. Medjutim treba da dodam intro i temu improvizacije koju solidno znam. Sinan Sakic-Ej otkad sam se rodio _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Uto Jul 26, 2011 2:41 pm | |
| -Hej lepoto nad lepotom (Nocas mi se s tobom spava) Saban Saulic -Zdenko Nikšić Neoženjen ostadoh zbog tebe -Zdenko Nikšić Moj sokole -Zlatni Dukati Sve bi dao da me ona voli -Seki Turkovic-Koliko košta ove noći -Sinan Sakic Trjezan -Jovan Perisic Fatalna zena -Nano moja nano od - Zorice Brunclik _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sub Jul 30, 2011 3:21 pm | |
| -Slavonske lole-Srce mi puno radosti -Slavonske lole-Di se skrila Slavonija -Umireš li Slavonijo moja od Stanka Šarića (iz Zlatnih dukata). -Starom cestom -Pod alpama, -Zagorski cug
Poslednji put izmenio Skypi dana Čet Sep 01, 2011 6:24 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sre Avg 03, 2011 3:25 pm | |
| Ipce Ahmedovski-Varale me mnoge D.P.Smederevac-Dok bogati kuce grade a ja ljubim cure mlade D.P.Smederevac-Repriza zivota Nedeljko Bajic Baja -Ljubavnik na duge staze Dragan Djordjević Puškar - Joj Rado, bela Rado Mnogo sam te zavoleo od Save Radusinovica Radisa Markovic Jedna žena a dva druga "Ovo je pjesma za one"-Mile Kitic "Samo jednom srce voli"-Jovan Perisic i "Nikada se promeniti necu"-Jovan Perisic...
Poslednji put izmenio Skypi dana Čet Sep 08, 2011 9:38 pm, izmenio ukupno 3 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Avg 08, 2011 12:42 pm | |
| Radmila Dimić- Imala sam maramice dvije Zora Dubljević: U čaršiju poslala me nana Cvati ružo moja Gvozden Radičevič: Poleti golube moj, Slavica je njeno ime Mirjana Aleksić i FA Đido-Ej lane moje Boro Drljača:-Kosibaša Šeki Turković: -Okreni jastuk ljubavi, -Poklanjam ti ostatak života, -Hoću malo rodnog neba, -Stani čovječe, stani Zika Ivković:Ne pitaj me ženo gdje su pare moje-Dobrivoje Topalovic Lepa Lukić: Šaran ćilim vijugama O moj Mile al si lijep
Poslednji izmenio Skypi dana Sub Feb 18, 2012 10:09 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Uto Avg 16, 2011 8:58 am | |
| Beki Bekic-Ti ne trazi srecu u meni Mislim da je ovo prva verzija... https://youtu.be/gpYG3tsipdk Druga verzija je priblizna ovoj. https://youtu.be/5UT_cVZTRbU
P.S. U nastupima uzivo srecemo razne verzije u zavisnosti od orkestra koji ga prati. https://youtu.be/5m07WilXWqg Mii smo je svirali slicno ovom snimku. https://youtu.be/LlGBoxltJ3Q
Koliko znam niko nije objavio note za ovu pesmu. Verovatno se ne isplati jer moze odradiditi nekoliko drugih pre neg' ovu jednu. Nema ni midi pa cak ni akorde nikad nisam nasao.
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sub Avg 20, 2011 3:35 pm | |
| sunce se rađa - perišić tražena si roba u gradu - siniša vuco avantura - rade lacković
Brad Pitt - Severina ----------------------- E-----------H-------------------C#m A Ovo ce biti dobra noc, predosjecam E------------H---------------C#m tvoje su oci boje ranog proljeca -----A-------------E nocni klub i svi smo tu ------------H----------------C#m na noge svi sad, nek' trese se grad ---------A-------------E ti gledas me, ja topim se -------------H------------C#m hajde pridji mi, ja brojim do tri
Jedan, dva, tri
C#m------------------------A Ispred mene DJ, iza rusi se sve --------------H--------------C#m oko mene su svi ludi samo ne ti -------------------------------A novi vrti se hit, a ti kao Brad Pitt ---------------H-----------------C#m od 150, njih 100 s tobom bi radile to
C#m Al' vidim ja kroz tebe sve ---------A----H------C#m ti zelis me, a druge ne ---------A-------------F#m na tebi je bas sve naj-naj --------------G#m------C#m sto posto znam da ti si taj
Ref.
A -----E----H Jedan, dva, tri
C#m--------------------------A Zrak izmedju nas je zapaljivi gas --------------H-----------------C#m goris ti, gorim ja, to je kemija, znam -----------------------------------A pameti laku noc, zvat cu te upomoc ---------------H---------------------C#m ako zatrebas mi, sad spavaj, proslo je tri
Jer vidim ja kroz tebe sve ---------A-----H----C#m ti zelis me, a druge ne ---------A--------------F#m na tebi je bas sve naj-naj --------------G#m------C#m sto posto znam da ti si taj
Je'n, dva, tri (2x)
Ref.
Jedan, dva, tri
Ruzinavi brod - daleka obala Zoran Djuranovic-Djuza-Treba covek biti Medeni mesec-Bosim nogama bih vatru gasio Jovana Perišić-Nikada se promeniti neću Esad Plavi-Put me zove Seki Turkovic-Nestat cu ko rosa _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji put izmenio Skypi dana Sub Okt 15, 2011 6:01 pm, izmenio ukupno 5 puta | |
|
| |
hrmnk Vredan clan
Broj poruka : 244 Datum upisa : 18.02.2009 Godina : 62 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Avg 22, 2011 5:06 pm | |
| Kako me nema većć duže vrijeme na forumu , ne znam je li ovo postavljeno, ali eto vidim da je u popisu pa nek se nađe
Joj Anice http://www.mediafire.com/i/?nkkysb2o92wftxa
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Ned Avg 28, 2011 8:17 pm | |
| Petar Graso- Sta ti je svit (Ima samo Utorak i Vera od suhog zlata) Ako neko ima jos nesto nek' slobodno postavi. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Avg 29, 2011 9:53 pm | |
| Angel Dimov - Mislio sam prebolecu Ima samo Dva prstena,dva svedoka stoje i Jedna prica o nama _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Uto Avg 30, 2011 8:55 pm | |
| - NIKSHA ::
- ima li ko zapis od Tomislava Colovica: ''crn je gavran a ja crnji'' i ''siromasan otac bese''?
Ima samo Mali mravAkordi od Simke Tomislav Colovic - Siromasan otac bese(Cism)® Cism------------------- Siromasan otac bese H----------------------- siromasna moja mati Cism---------------------- a sta li ce sa mnom biti H----------E-------Asm- to ne moze niko znati [2X] Ref: Cism------------ Sudbinu mi nije Fism--------Cism- jos niko proreko Fism-------Cism- dal cu biti niko A-------------Cism- il cu biti neko [2X] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji izmenio Skypi dana Sre Sep 07, 2011 1:02 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Sep 01, 2011 6:42 am | |
| - _stoxon_ ::
- brate mozes li ikako naci od sabana hej lepoto nad lepotom, pa jel moguce da je nigdje nema
Saban Saulic-nocas mi sr s' tobom spavahttps://youtu.be/g24X7N9sIZ8 Verovatno nema notni zapis kao i mnogih drugih pesama. Vidi sa Enverom ako ti je neophodna jer i da imam vremena sumnjam da je mogu korektno zapisati. http://eemmiirr.byethost7.com/Notni_zapisi.php _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji izmenio Skypi dana Pet Okt 14, 2011 11:13 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
ivan
Broj poruka : 6 Datum upisa : 07.10.2010
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sub Sep 03, 2011 12:41 pm | |
| Nevjeruje srce pameti. M Škoro i Amadeus Band
Ne vjeruje srce pameti - Miroslav Škoro
Em E-7-7-5-7-8-7-5-3----2-3-8-7-5-3-2-0--------0-2-3-0----------- H---------------------------------------4-4------------------- G------------------------------------------------------------- D-------------------------------------------------------------
Em C Tece noc k'o mutna rijeka oj, ljubavi ti daleka H7 Em C,H opet sam ti cudno usnio Em C vidjeh tebe pored mene, nase kceri nerodjene H7 Em E,E7 u goloj se vodi budio. Am D H7 Em E…e…e.j,ne vjeruje srce pameti Am D H7 Em E….e….ej,pa me tera tamo gdje si ti
Za pokoru sto te volim imenom se tvojim molim tebe molim, Boga preklinjem gazio bi' hladan kameni po trnju zivi plamen samo dahom da te dotaknem
Tece noc k'o mutna rijekaoj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio sretna zvijezda padalica,pala preko tvoga lica a nisam je jadan video | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Sep 08, 2011 11:36 pm | |
| Sinan Sakić - Hoću da imam sve Zal iz Mladosti od Cede Markovica Cetiri strane sveta ima Tri devojke licke Jasara Ahmedovski - Jos te volim
Ovo je pjesma za one"-Mile Kitic *Hej zivote hej sudbino "Samo jednom srce voli"-Jovan Perisic "Nikada se promeniti necu"-Jovan Perisic...
4. Neda Ukraden : Vrati se s kišom 5. Novi fosili : 5.1. Bilo mi je prvi put 5.2. Šuti moj dječače plavi 5.4. E moj Saša 5.5. Da te ne volim 5.6. Najdraže moje
"Ocu jednu malu garavu"-Balasevic
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pet Okt 21, 2011 8:40 am | |
| SERIF KONJEVIC-Tijelo bijelo Pljevlja sad - Pljevaljski tamburasi Sasa Matic nadji mi ti Jana Princeza Sako Polumenta Eh sto nisam sunce Gibonni Tempera Djani-Jos te sanjam Ljuba Alicic - Sto me majko dade u harmonikase "Sokolice moja" (Jozo Vucic) Aco Pejovic Ne diraj mi noci Halid Beslic Pozuri Meho Puzic Ja ne znam gde je ona Seid Memic Vajta - Picim... picicu LJUBA ALICIC-MUSKA SUZA Sako Polumenta-Nemoj da mi sina milujes po kosi Narodni dar - Crne oči -Ivana - Oprosti mi sto te volim--Zeljko Bebek Ljuba Lukić - Ne gledaj u meni druga Kad žena zavoli - Toni Cetinski Stigla jesen rana Severina Tridesete Sinan Sakić - Hoću da imam sve Bolero - Krcmarska Moskva Plavi orkestar -ZELENE SU BILE OCI TE Kućo stara" u izvedbi Marinka Rokvića, Mate Bulića, Franje Kneževića, Lepe Lukić, Da me nije od Željka Samardžića Miroslav Ilic"Dajem rec" Miroslav Ilic"Uvek si mi falila" Oaza Band - Ta plava oka dva "Gdje ste da ste prijatelji stari" Neda Ukraden Dalibor Brun Jedna žena plava Zivio bih kao kralj Zlatko Pejakovic Procvjetala lipa stara Oj Dragana, Dragana Duo moderato"-igra za dvoje Sve su čaše polomljene Hotline
Snezana Djurisic - Imena mi mog Nino - Dah Zivota Sinan Sakic - Nasloni glavu na moje rame Pjevaj Sestro Pjevaj Brate - Mate Bulic Lijepa Li Si - Thompson Dalmacijo - Tutti frutti Sine Moj - Thompson
Poslednji put izmenio Skypi dana Pon Feb 20, 2012 5:19 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Uto Dec 06, 2011 7:14 am | |
| D. Zečića: "Crni kralj i bijela dama" Ne žali je majko Meho Puzic Aca Lukas Gotovo Adriana Dado ... Sako Polumenta Godina nova Saše Matića - Jednom sam te voleo Lutalica kao ja-Zoran Jankovic Kuca,poso,birtija od Zabranjenog pusenja Nada Topčegić "Slavski kolač" Dođi janje kad se žito žanje Zorica B. - Haj mene majka jednu ima Sinana Sakića - Mene kuci niko ne ceka
Poslednji izmenio Skypi dana Pon Jan 30, 2012 5:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pet Jan 13, 2012 3:40 pm | |
| Daleko je Sandzak moj - Hule & Kemal Malovcic ( Kemal Malovčić ) Pokraj Sane procvjetala polja, Nevjernice moja, Senada Bora Drljača Sokolica Oči zelene ( Boro Drljača ) Ima negde Ne zaboravi - Halid Beslic. Volim Liku, a Lika daleko Na kapiji zena Slusaj majko moju pjesmu Ti si moje najmilije- Slavonske Lole
od Zlatnih dukata Da si mi zdravo, Cvijet od kamena
Golubica-Saban Saulic Sneki ili Cana- Nije kuca na prodaju.
Borisa Novkovica i Kemala Montena - Daleko Jelena Rozga Razmažena Ana Bekuta - Blago meni Amadeus Band Mesec dana Stopala Eva Mozda Nije svejedno Gas Gas od Severine Goca Bozinovska i Enes Begovic - Kaznio me zivot
Poslednji izmenio Skypi dana Sub Feb 18, 2012 9:51 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Ned Feb 05, 2012 10:14 pm | |
| 1. Sve je uzalud - Milica Todorović 2. Devojačko prezime - Maya 3. Rekom bola - Jovan Perišić 4. Sve je u redu - Ada Grahovic 5. Piće za drugare - Anabella
Dobro jutro selo moje-Momo... Dobro jutro trešnjo stara-Zdenko Niksic Sjaj Mjesece Slobodan Lalic _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Pon Mar 05, 2012 2:18 pm | |
| U SNOVE MI NEDIRAJTE od Ž.Barbe NEK SAM PIJAN od Vuce "Ja zivim sam" Aca Lukas , "Ja hocu sad dok sam mlad" Ritam srca , "ja poklanjam zlatnu burmu" Sinan Sakic Dzej-Violino moja vilo Ivan Zak-"kada te ljubi decko sa balkana". Savo R-Nemoj nikad skitnicu da ljubis COVJEK S KOFEROM U RUCI `` SAVO R. Zorica B-Nano moja nano Boban Rajovic & Kristina Ivanovic 2011 - Teci mi kroz vene Dal su godine - Nada Obric Kerber - Ratne igre Ne lazi da me volis" od Šake Polumente Halid Beslic "Sarajevo grade moj ''Došlo vrijeme da se momci žene'' grupe Magazin Ismihan od Al Dina Adnana Jakupovica Hladna voda Hakala "Bekrija", Nela Vidakovic "Hej policijo "MOŽDA PIJAN ALI NISAM JAKO" M. Škoro Bote i Jovana Perisica - Prijatelju moj "plava ptica" Balkanika "moj zivot moja pjesma " Nina Badric ,Aleksandra radovic , Karolina Goceva Eldin Huseinbegovic Princezo moja _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji izmenio Skypi dana Uto Nov 20, 2012 5:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
radojica
Broj poruka : 15 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 63 Lokacija : sabac
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sre Mar 21, 2012 9:57 pm | |
| https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/850/nemojnikadskitnicudalju.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/694/nemojnikadskitnicudalju.jpg/ | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Uto Maj 08, 2012 7:59 am | |
| Toma Zdravkovic-Sto te volim kad si tudja Toma Zdravkovic-Lele Ciganko Toni Cetinski-Zbogom odlazim, Toni Cetinski-Opet si pobjedila Bikinjac-Nije Mile kriv Izvini ali mnogo mi je žao - Lepa Lukić Halid Beslic-Hej lijepa zeno Omer i Merima{Saban Saulic} Cerka cika Smaje{Jasar} Ruze dodju ruze prodju{Aca Ilic} Devedeset dana Dobojko lijepa ženo Mile Kitic-"Sto si tako zao zivote Dzej-Od ljubavi do mrznje Imala si 18 leta Djordje Balašević- Sanjao Sam Moju Ružicu ??? Tose Proeski- Jedina Rodi me majko ponovo" Serif K. Kemala Malovcica "Burma Mala Plava od Pilota "Žene misle sve sam reko" od Zorana Jovanovića "Lepa ženo moj životni druže" od Radeta Petrovića "Slabo divanim madjarski" od Balasevica "Crna ženo ipod belog vela" i "Kameno srce" od Novice Negovanovića. " Visok bagrem" od Zorana Jovanovića "Pozeli srecu drugima"-Lepa Brena "Zapevaj danas majko" od Save Radusinovića " Ne plači dobri domaćine" od Šabana Šaulića Dobrivoje Topalović - "Crni život plava žena" Goro, goro, visoka si? ''Lutka za bal'' - Parni Valjak Srebrna krila-Nek' živi ljubav Srebrna krila-Božić dolazi
Poslednji put izmenio Skypi dana Pet Maj 17, 2013 7:06 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Čet Maj 24, 2012 8:14 pm | |
| Danas mi se šurak ženi"Rade Jorovic Odem ti me vratis -Saban Saulic Kome li se sreca smeje-Savo Radusinovic Moj brate-D.K.Keba Moj dida i ja - Thompson Vahid Ljevakovic Levis - Mog jarana ne bi zivot dug Aca Lukas i Ivana Selakov "Daleko si" Hakala - Galeb; Mitar Miric - Ko je onaj mladic; Mitar Miric - Umrecu bez tebe nevero moja Hari Roncevica - Ni da mora nestane Sad me po tebi poznaju Al Dino Samo je nebo dom od Al Dino ''O tebi se šapuće'' (Hajde,hajde srce tebe zeli)- Nada Toppčagić ODNESI JOJ RUZE BIJELE THOMPSON - PIJEM DUSO - ZASTO SI SE OKOMILA NE ME - TAMBURASKA - PUKNI PUSKO - PRIJATELJI JOS NEMOGU PRISTAT VOLIT STINA KRALJA ZVONIMIRA SANKERU TKO MI TE KRADE MAMA MARIJA BRAD PITT POBJEGO SAM Džej - Violino moja vilo
Poslednji izmenio Skypi dana Uto Nov 20, 2012 4:39 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota Sre Sep 05, 2012 4:09 pm | |
| Ako neko ima ove moje zapise da obnovim u arhivi
Djordje Balsevic Im'o sam strašnog petla http://www.esnips.com/doc/e6345090-2994-4d6c-ac56-c3ef86da8f66/Imo-sam-strasnog-petla---Djole-Balasevic
Odlazi cirkus http://www.esnips.com/doc/e882f365-5c1e-4ba3-853e-8e294e327bde/Odlazi-cirkus
Slovenska http://www.esnips.com/doc/ff907635-52f7-402a-b033-858267270bbf/Slovenska-Djole-Balasevic
Svirajte mi Jesen stiže dunjo moja http://www.esnips.com/doc/e1699cbc-96b7-491f-9d9a-5e70426104d2/Djole-Dunjo-moja
U razdeljak te ljubim http://www.esnips.com/doc/89da08e0-3473-4dfc-92d9-b73e4b871ec1/U-razdeljak-te-ljubim
Vasa Ladački http://www.esnips.com/doc/0ec92840-1adf-4255-846a-1a4e69972397/Vasa-Ladacki
File name: Aca Lukas Pao sam na dno.pdf File size: 429.58 KB
File name: Čuj me dragi Nada O..jpg File size: 1.40 MB
File name: Ti ljubi drugu.jpg File size: 49.40 KB
Poslednji izmenio Skypi dana Uto Nov 20, 2012 4:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Spisak pesama za koje nema nota | |
| |
|
| |
| Spisak pesama za koje nema nota | |
|