| Trazene note 2 | |
|
+151gvolf guerrini007 a1994d milica i jana Tralica ilijaa stjepanb zeka95 ant112 Archiv3r muzicarkorg01 milisav10 milanko Strale96 supermaestro75 Aleksandar Spasic adnan88 briso2 vukasin97 dejo14 dindo Cavi97 Nano63 andrija Hrvati JuVe Nick mEDO007 milos93 baleno pocetnik222 aicha IvicaS vg violinavitez98 zenezoki majstorrade ognjenharmonikas rajbul VEPAR Mica amarrr atide hus1 anki.1 duda 1 Dacheee Cyman snezana5229 _stoxon_ Buldog ernic AleNoO picoder amir korg pa800 dmuzicar dm muzicar dejanmuzicar qwer -Sx2- huja2009 JURA Baraber nine paly andjeo harko850 mixi trixi daca91 gitar Ponikve domagoj.situm96 Panter_ dorina sa keksom zmijicamala sale95 mirche36 zgharmonika dudikk jovan1996 szrili19 Jovana6 ned70 Jocke pijanist Tijana t0m0 xDinchix dario sheki Almir_123 Belaj Racya Predator svirac74 maci83 fixi zelimirp steva muzika paolo_2 LUKA DALLAPE Emean andro1082 Grale nolle marko__ns Sale09 toni22 Jele Posušak 21 nerminmeh Kaca goksi013 hrmnk Maid Milan66 Adroxxx michael markic vaske Pajche Marija sanja_5rovic ristivojevic_dallape svirač tasa sale iko milanm dallape1 milos keka Ceki Vergas igorpobric djolekg79 zoran Antissa123 matrix Kruno17 kamikazars HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI harmonika1 thrash NIKSHA cvrle nolessp thunderstruck reise Doce Ukika Skypi Damjan 155 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
korg pa800
Broj poruka : 14 Datum upisa : 13.07.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 20, 2011 8:53 pm | |
| skypi jel imas note od sinan sakic na balkanu(delija momak) i od sake polumente godina nova hvala unaprijed ------- [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Tralica
Broj poruka : 4 Datum upisa : 12.10.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Dec 19, 2011 9:35 pm | |
| Pozdrav svima i srecna krsna slava svima onima koji slave. molio bih vas ako moze note od pesme Adriana-Dado Glisic [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
goran_jan
Broj poruka : 1 Datum upisa : 11.12.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Dec 19, 2011 4:07 pm | |
| pozdrav svima jel moze neko da mi izbaci akorde od ace lukasa za pesmu gotovo | |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Dec 18, 2011 10:23 pm | |
| Note kola i instrumentala se traze u za to odredjenoj temi. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Dec 18, 2011 12:56 pm | |
| _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
briso2
Broj poruka : 42 Datum upisa : 16.10.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Dec 18, 2011 12:24 pm | |
| jel ima netko note od ivana zaka bolja od najbolje?
pozz | |
|
| |
lovac8880
Broj poruka : 31 Datum upisa : 28.02.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 16, 2011 12:31 pm | |
| Pozdrav! evo ako bi mi netko mogao pomoci trazim note od pjesme "STARIS A NE OSJETIS" pa ako itko ima hvala! | |
|
| |
Nick
Broj poruka : 33 Datum upisa : 07.08.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 16, 2011 11:36 am | |
| Ima li tko note za pjesme: Da je sreće bilo Siromah sam, nije me sramota Zvali su je lijepa vila Bolja od najbolje
HVALA | |
|
| |
Belaj
Broj poruka : 114 Datum upisa : 30.08.2010 Lokacija : Crna Gora
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 15, 2011 11:53 am | |
| - kennym ::
- Za kolegu Belaj
Ja sam isto klarinetista i odmah da ti kazem da bi ti bilo bolje da transponujes sve jer ce ti biti teze ispraviti pesmu i forspil ako pogresno naucis. Pod "pogresno" podrazumevam tonalitet in C, jer ces transponovanjem na navikavas sebe i svoj sluh da skines pesu u originalu. A kasnije ti moze koristiti u bendovskoj svirci itd.... To ti savetujem kao svirac u bendu i kao tezgaros Pozdrav Pa ako vec sviras po bendovima sigurno znas da vi 90% pjesama ne odsvirate u "originalnom" tonalitetu. Stavljam to pod navodnike jer su mnogi iskusni pjevaci (Ilic, Halid... pa i sirom svijeta: Tom Jones, Chuck Berry) iste pjesme izvodili u 2-3 razlicita tonaliteta, sto zbog mijenjanja boje glasa starenjem, sto zbog pokusaja da mozda bolje zvuci. Iako se otprilike svakoj pjesmi zna originalni tonalitet, nije utvrđeno nikakvom regulativom da se mora odsvirati bas u tom tonalitetu. Kao sto Hungary kaze, neki kvalitetni pjevaci nemogu otpjevati pjesmu u originalnom e-duru, ili to katastrofalno zvuci. Ali spustis li ton nize, ili povisis ton vise onda to vec ima smisao. Iako je mladom sviracu potrebno da vjezba ljestivce i transponiranje pjesama iz tonaliteta, da nauci te fore i cake jer ce mu to sigurno trebati. | |
|
| |
Strale96
Broj poruka : 14 Datum upisa : 28.10.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 15, 2011 10:38 am | |
| Ima li neko neke note od Vlado Georgieva i Toseta Proeskog!? | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 15, 2011 6:54 am | |
| - edita ::
- Srdacan pozdrav svima.Novi sam clan,i iskreno slabo se snalazim na ovom forumu A potrebne su mi note sevdalinki ili drugih pjesama i kola za klarinet B.Ako mi neko moze pomoci neka postavi note ovdje.Hvala unaprijed.
- Belaj ::
- Prema pravilima foruma zabranjeno je otvarati novu temu za trazenje nota, sto ce ti vjerujem i admin/moderator reci i da ce uklniti ovu temu.
Inace, sta smatras pod notama "za klarinet"? Klarinet u bendovima, pogotovo gdje se svira sevdah, jazz i blues, uglavnom svira vorspiele, solaze i uglavnom ne prati pjevacevu temu. Vorspiele mozes naci u odgovarajucoj temi na ovom forumu, iako ih nazalost vrlo malo ima.
Mislim, na klarinetu mozes svirati svaku pjesmu jednoglasno, zapisanu za bilo koji instrument, pa tako mi se termin "note za klarinet" ne cini bas dobrim. - edita ::
- Rekoh da se ne snalazim na ovom forumu..Hvala na ovom upozorenju.A kada kazem note sevdalinki za klarinet mislila sam na vorspile i solaze bas kao sto si ti i rekao.Ako imas pomozi mi hvala ti.
Pozdrav Note sevdalinki je postavio brat Vergas i nalaze se u ovoj temi. Ostalo (sto se nota za klarinet tice)je izrazeno kroz diskusiju. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
kennym
Broj poruka : 19 Datum upisa : 08.09.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sre Dec 14, 2011 6:22 pm | |
| Za kolegu Belaj Ja sam isto klarinetista i odmah da ti kazem da bi ti bilo bolje da transponujes sve jer ce ti biti teze ispraviti pesmu i forspil ako pogresno naucis. Pod "pogresno" podrazumevam tonalitet in C, jer ces transponovanjem na navikavas sebe i svoj sluh da skines pesu u originalu. A kasnije ti moze koristiti u bendovskoj svirci itd.... To ti savetujem kao svirac u bendu i kao tezgaros Pozdrav | |
|
| |
briso2
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sre Dec 14, 2011 3:51 pm | |
| ima li netko note od halida od pjesme plavo oko i jabuke su bile slatke? | |
|
| |
Belaj
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sre Dec 14, 2011 3:44 pm | |
| Pa da naravno enverr. Ali to transponiranje jedino je potrebno ako se svira u nekom bendu, naravno da ako gitara svira neku pjesmu u C-duru, da klarinet ide u D-dur itd. A vidis, ako vec svira samostalno onda joj je sasvim svejedno u kojem su joj tonalitetu pjesme, iako su mozda neuvjezbanim sviracima klarineta malo nezgodne neke ljestvice, i prijelazi iz donjih registara u gornje, gdje bi bila potrebna mala intervencija.
| |
|
| |
svirač
Broj poruka : 40 Datum upisa : 12.01.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Dec 12, 2011 6:34 pm | |
| Pozdrav! jel ima neko notni zapis od pjesme ''Da sam često trijezan'' - Cappuccino Fala! | |
|
| |
michael markic
Broj poruka : 27 Datum upisa : 02.07.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Dec 12, 2011 5:56 pm | |
| Pozdrav jel imaju note od žena udata, š. šaulić-sine, s namerom podjoh u veliki grad Puno hvala unaprijed. | |
|
| |
harmonika1
Broj poruka : 51 Datum upisa : 03.05.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Dec 11, 2011 7:33 pm | |
| Imaju li note za pjesme Snežana Đurišić - Srna
Mitar Mirić - Palim zadnju cigaretu Hvala Mirić ima Snežana nema | |
|
| |
briso2
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 09, 2011 10:54 pm | |
| hvala puno skypi mora da nisam dobro pazio dok sam citao od hungary-a temu | |
|
| |
harko850
Broj poruka : 17 Datum upisa : 12.04.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 09, 2011 10:22 pm | |
| hvala puno Envere ,a i tebi druze Skypi | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 09, 2011 7:51 pm | |
| Pozdrav Zahvaljujem Enveru sto je izasao u susret kolegi harko850. Akorde sam preneo kako ih je kolega zapisao jer pesmu ne znam. @Za Racya Nesanica-Ivkova slava-Nikola Kojo[You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 09, 2011 9:13 am | |
| |
|
| |
mEDO007
Broj poruka : 15 Datum upisa : 12.01.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 09, 2011 1:23 am | |
| ima netko note za ovu pjesmu: Aleksandar Aca Ilic - Sedam violina [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
briso2
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 08, 2011 11:14 pm | |
| pozdrav dali netko ima note od pjesme sijem zito raste grahorica i od slavonskih lola ili zlatnih dukati ako netko ima bio bih mu zahvalan da ih stavi lijep pozdrav | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 08, 2011 5:13 pm | |
| Imaju akordi koje je zapisao kolega Enzzo32
G_______D________G____ One dane provedene stobom G_____G7_c________A7,D vjeruj nikad zaboravit necu G_______D__________G__ dala si mi sve od sebe tada G_____G7,c_______A7,D pruzila mi neizmjernu srecu2x
Ref c__________D_________. Bilo je lijepo i tebi i meni D__________________G nemamo zbog cega zaliti c_____________A________D__ to ljeto na moru i setnje do zore G_________c,A7,D dugo ce mo pamtiti2x _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
harko850
Broj poruka : 17 Datum upisa : 12.04.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 08, 2011 5:06 pm | |
| pozzz ako neko moze da ispise note od forspila ove pjesme Ferid Avdic Bilo je lijepo i tebi i meni ako nije problem jer mi treba bas [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 08, 2011 3:59 pm | |
| Ima u temi Miroslav Ilic.Zapisao prijatelj Hungary. Tek smo počeli-Pesma o pesmama[You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Dec 08, 2011 8:40 am | |
| - Buldog ::
- mixi trixi..Evo gledam kako nemas ni malo postovanja za nekoga poput Skypi..Nije u redu tizazi tenzije i pametovati..SRAM TE BILO..Nas je mnogo na forumu i kada bi svakome on ispunio zelju sa nekakvim zapisimi i izmisljanjima nasim, kada bi on imao vremena za sebe...To nije u redu..
Skypi ja te molim ako imas zapis "Ne placi Stano mori" etno pjesma...
S postovanjem Budlog.
Dobra taktika ulagivanja!!!! Stvarno nema potrebe dizati tenziju kao sto Enver rece kojem bih zahvalio na dobroti sto je podelio svoje zapise sa nama... Mislim da nemam zapis pesme koja ti treba a stvarno to je laka pesma i moze se skinuti za manje od po ure sto kaze prijatelj Hungary. Trenutno imam kvar na masini i ne mogu nista raditi osim pratiti desavanja _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
mixi trixi
Broj poruka : 28 Datum upisa : 29.10.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sre Dec 07, 2011 9:29 pm | |
| - Buldog ::
- mixi trixi..Evo gledam kako nemas ni malo postovanja za nekoga poput Skypi..Nije u redu tizazi tenzije i pametovati..SRAM TE BILO..Nas je mnogo na forumu i kada bi svakome on ispunio zelju sa nekakvim zapisimi i izmisljanjima nasim, kada bi on imao vremena za sebe...To nije u redu..
S postovanjem Budlog.
Dobra taktika ulagivanja!!!! Ja skypi-u nista lose nisam rekao .. nit sam mislio nesto lose da mu kazem ... JA SAM NAPISAO DA CENIM NJEGOV RAD I TRUD... I da se meni forum stvarnoooo svidja... a Ti buldog ako imas problema pisi mi u privatne poruke pa cemo se objasniti ... Hvala...... Skypi jos jednom ponavaljam sve sto sam rekao nisam zlonamerno mislio ... | |
|
| |
Buldog
Broj poruka : 127 Datum upisa : 05.10.2009
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sre Dec 07, 2011 2:55 pm | |
| mixi trixi..Evo gledam kako nemas ni malo postovanja za nekoga poput Skypi..Nije u redu tizazi tenzije i pametovati..SRAM TE BILO..Nas je mnogo na forumu i kada bi svakome on ispunio zelju sa nekakvim zapisimi i izmisljanjima nasim, kada bi on imao vremena za sebe...To nije u redu..
S postovanjem Budlog.
Dobra taktika ulagivanja!!!! | |
|
| |
mixi trixi
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sre Dec 07, 2011 12:32 pm | |
| - enverr ::
Kolege,
nije potrebno dizati tenzije jer na svakom forumu pa i na ovome članovi, koliko su u mogućnosti pomažu jedan drugom.Nevezano za muziku.
Kolega mixi trixi,
baš mi je drago da si sugestiju od Skypi-a dobronamjerno prihvatio. Vjeruj mi i ja sam sa njim razmjenjivao mišljenja dok sam bio češći na forumu. Pa i dalje svakodnevno navratim te pogledam nove notne materijale te što mi se sviđa preuzmem. Uostalom svi mi koji pišemo zapise to radimo u slobodno vrijeme (bez neke obaveze).
P.S. Poslao sam ti prije 2-3 dana onu Sinanovu, a evo šaljem ti i zapis od Tozovca: [You must be registered and logged in to see this link.] Pozdrav
Izvini evnere imam jos jednu molbu i pitanje ... Nadam se da se ne ljutite na mene... Sve sto lose kazem slobodno ispravite (jer ja postujem vas sajt i vas rad) Da li imate mozda note od VIDE PAVLOVIĆ - SVAKO TRAŽI NOVU LJUBAV A STARA GA BOLI i Momo i Dodir - Dvor daleko .... BIO BIH VAM NAJJZAHVALNIJIII | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sre Dec 07, 2011 12:09 am | |
| Nema potrebe da se izvinjavamo a razmena misljenja je normalna pojava u medjuljudskim odnosima i treba teziti da bude konstruktivna. Naravno da su muzicari kolege i jedna od najkvalitetnijih bransi sto se mnogih faktora tice.Kao prvo svi muzicari govore istim jezikom i razumeju se bez obzira gde zive i ostalo sto uz to ide...Muzicari imaju veci faktor inteligencije a inteligentni ljudi su mahom plemeniti. Eto od Envera si dobio notne zapise pesama koje sumnjam da bi drugde nasao. Takva plemenitost se retko gde moze sresti da ti neko pokloni ono sto je za prodaju. Ali ni u cemu ne treba preterivati i previse ocekivati. Jednostavno notnih zapisa je veoma malo u odnosu na audio snimke. Narocito novokomponovane narodne muzike. Pozdrav i postovanje svima _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
mixi trixi
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 10:59 pm | |
| - Skypi ::
Izvini ja sam to samo rekao .. nisam nista lose mislio ) Ti si moj kolega iako se neznamo ... al svi ljudi koji se bave muzikom oni su moje kolege... Postujem i postovacu sva ova pravila sto si napisao .. Izvini jos jednom .. Srecno u radu... Ako mi bude trebalo nekih nota,smem da se obratim? | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 9:15 pm | |
| - mixi trixi ::
- Skypi ::
-
Ajde Skypi bar odgovori ... IMAM TE NOTE.... nemam te note... POKAZI MI GDE DA DALJE IDEM ... tj gde da se obratim za te note.... msm to sto ispaljujes ljude za koje nemas note neradis sa tim nista dobro ... Izvini ... hvalim tvoj rad , al jedino mi ovo smeta... primi to kao neki savet da se to ne desava ... Hvala 1.Niko nije prinudjen da se uclani na ovaj forum 2.Ovaj forum je osnovan da pomognemo jedni drugima da dodjemo do notnih zapisa i ne znam da li ih igde za dz može više da se nadje 3.Zato molim umerenost u zahtevima i ne vidim mesta nestrpljenju pojedinih clanova.Ako nema odgovora znaci da niko ne poseduje traženi notni zapis.Glupo je pisati post-Žao mi je nemam,a još gluplje obnavljati post sa istim pitanjem 4.Nesuvisle i duple teme ce biti brisane kao i postovi Nije dozvoljeno otvaranje Nove teme(New topic) za Trazim note 5.Imam dobru volju da pomognem,ali to baš ne treba zloupotrebljavati i preterivati jer se ne može sve postići ni fizički ni mentalno 6'Svako od nas ima svoje obaveze izvan ovoga i to treba uvek imati u vidu 7.Svako poštovanje svima s molbom da se pridržavaju ovih par saveta P.S.Mogu jos dodati da mi nije namera da nekog ispaljujem. Ako neko trazi note,a imam ili znam izadjem mu u susret kad stignem... Ako neko misli da cu ja svaku pesmu,kolo ili neku drugu muzicku kompoziciju koju nemam i ne znam skidati zapisivati i postavljati malo je zalutao u mislim. To je nemoguca misija. Suvisno je da citiras prethodni post a ako to vec cinis pobrisi suvisno kao sto sam uredio tvoja prethodna dva posta.Zauzima prostor i stvara nepreglednost. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 8:57 pm | |
| - mixi trixi ::
- Skypi ::
Da li imate note od pesme Predrag Zivkovic Tozovac - Prsten na tvojoj ruci i Smekeri vs Bikinjac - Nije Mile kriv
Molim vas.... I Hvala unapred Vec si trazio te note i dodate su u tvoj post u delu. [You must be registered and logged in to see this link.]Sumnjam da ces to pronaci. Jedina mogucnost ti je Enver ako ti pesme bas trebaju. Pozdrav i svako dobro _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
mixi trixi
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 8:47 pm | |
-
Ajde Skypi bar odgovori ... IMAM TE NOTE.... nemam te note... POKAZI MI GDE DA DALJE IDEM ... tj gde da se obratim za te note.... msm to sto ispaljujes ljude za koje nemas note neradis sa tim nista dobro ... Izvini ... hvalim tvoj rad , al jedino mi ovo smeta... primi to kao neki savet da se to ne desava ... Hvala | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 8:43 pm | |
| |
|
| |
mixi trixi
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 8:15 pm | |
Da li imate note od pesme Predrag Zivkovic Tozovac - Prsten na tvojoj ruci i Smekeri vs Bikinjac - Nije Mile kriv Molim vas.... I Hvala unapred | |
|
| |
semac
Broj poruka : 2 Datum upisa : 05.12.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 5:13 pm | |
| jel ima tko note do pjesme MALI MRAV | |
|
| |
Belaj
| Naslov: Re: Trazene note 2 Uto Dec 06, 2011 4:26 pm | |
| Jeli netko na forum postao note "Kafanske pevacice" od Samardžića? Nesto sam vidjao no nemogu naci, pa eto ako sta ima nek posta. Hvala | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Dec 05, 2011 10:29 pm | |
| |
|
| |
dejo14
Broj poruka : 32 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Dec 05, 2011 9:50 pm | |
| imali tko note od pjesme Vesna Zmijanac - Kazni me i od Sejo Pitic - Plava zena (bila mi je jedna topla zima ) ... hvala unapred | |
|
| |
mixi trixi
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Dec 03, 2011 7:16 pm | |
| Da li imate note od pesme Predrag Zivkovic Tozovac - Prsten na tvojoj ruci
i
Smekeri vs Bikinjac - Nije Mile kriv
Molim vas.... I Hvala unapred | |
|
| |
andrija
Broj poruka : 33 Datum upisa : 15.03.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Dec 03, 2011 5:17 pm | |
| - Belaj ::
- @andrija
Kolega Hungary je napisao izvanredan zapis te jako lijepe pjesme, a kolega hrmnk postavio i tekst: [You must be registered and logged in to see this link.] Hvala ! | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Dec 03, 2011 9:32 am | |
| - korg pa800 ::
- hvala i Skypi
a i vergasu i jel mozda imate midi file za u pjesmu 2jelena tomasevic oro" hvala jos jednom Otvorio sam novu temu u adekvatnom delu. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Damjan
Broj poruka : 46 Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 02, 2011 10:07 pm | |
| Pozdrav, trebam hitno note (ili akorde) za pjesme Takav je kole (Kole pije) i Secam se te zene od Sabana Saulica... Hvala | |
|
| |
Kruno17
Broj poruka : 37 Datum upisa : 13.07.2010
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 02, 2011 6:46 pm | |
| Ima li tko forspil od pjesme Nece snasa tamburasa? Unaprijed hvala | |
|
| |
gvolf
Broj poruka : 1 Datum upisa : 25.11.2011
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 02, 2011 4:22 pm | |
| Tražim note od D. Zečića: "Crni kralj i bijela dama" i "Sokole". Hvala, | |
|
| |
nolle
Broj poruka : 43 Datum upisa : 12.08.2010 Godina : 33 Lokacija : Osijek - Vukovar
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 02, 2011 3:33 pm | |
| Pozdrav jel ima ko note od pukni zoro necu kuci skoro? hvala | |
|
| |
mixi trixi
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 02, 2011 12:15 pm | |
| - briso2 ::
- Nick ::
- Ima li tko note od pjesama:
Žena prijatelja mog Ne žali je majko Zvali su je lijepa vila Pozdravi je pozdravi Gori borovina Kako cu joj rec da varin
HVALA zena prijatelja moga: [You must be registered and logged in to see this link.] pozdravi je pozdravi: [You must be registered and logged in to see this link.]
to imam ako te jos nesto zanima mozda imam sta nema na ovom forumu pozz ) Imas li slucajno od ove pesme note [You must be registered and logged in to see this link.]Sinan Sakic - Nasloni glavu na moje rame Ili znas neko ko ima? pls Ima ti Enver! | |
|
| |
briso2
| Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Dec 02, 2011 2:56 am | |
| - Nick ::
- Ima li tko note od pjesama:
Žena prijatelja mog Ne žali je majko Zvali su je lijepa vila Pozdravi je pozdravi Gori borovina Kako cu joj rec da varin
HVALA zena prijatelja moga: [You must be registered and logged in to see this link.]pozdravi je pozdravi: [You must be registered and logged in to see this link.]to imam ako te jos nesto zanima mozda imam sta nema na ovom forumu pozz ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trazene note 2 | |
| |
|
| |
| Trazene note 2 | |
|