NOTNI ZAPISI
NOTNI ZAPISI
NOTNI ZAPISI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NOTNI ZAPISI

NOTNI ZAPISI

PrijemPrijem  PortalPortal  GalerijaGalerija  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Similar topics
Zadnje teme
» Trazim note pesme
Komentari 7 EmptyNed Nov 17, 2024 7:14 am od Skypi

» Predrag Živković Tozovac
Komentari 7 EmptyČet Okt 31, 2024 10:09 pm od Skypi

» milanm - notni zapisi
Komentari 7 EmptyPet Sep 06, 2024 4:27 pm od milanm

» Note koje ste trazili
Komentari 7 EmptyNed Apr 28, 2024 7:27 am od Skypi

» http://notko.ba
Komentari 7 EmptyPon Feb 26, 2024 8:13 pm od Skypi

» Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala
Komentari 7 EmptySre Feb 07, 2024 1:41 pm od Djoleat

» Trazim note -Pesme za decu
Komentari 7 EmptyUto Feb 06, 2024 10:15 pm od Djoleat

» Notni zapisi Foršpilko
Komentari 7 EmptyČet Jan 18, 2024 9:23 am od Skypi

» Obavestenje
Komentari 7 EmptyPon Jan 01, 2024 6:27 am od Skypi

Navigacija
 Portal
 Indeks
 Lista članova
 FAQ - Često Postavljana Pitanja
 Traži

Komentari 7

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Skypi
Admin
Skypi

Broj poruka : 4793
Datum upisa : 10.02.2009
Godina : 63

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptyPon Apr 08, 2013 10:57 pm

Prijatelju Hungary
Pesma Umoran sam se odnosila na to da sam stvarno umoran
od ovih suvisnih komentara za koje sam otvorio 6 novih tema
tamo gde im je i mesto.

https://skypi.forumsr.com/f13-suvisne-i-zastarele-teme

Eto Enver je definitivno resio da ode sa Foruma pa se nadam
da ti je srce na mestu...

Cini mi se da je najbolje da i ja odem i zadrzim samo Arhivu
bez mogucnosti da iko osim mene tamo ima mogucnost pisanja
trazenja nota i tako to...Kanda ce tako i biti!

http://ansamblsik.forumotion.com/

Gost
Gost

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptyUto Apr 09, 2013 6:07 pm

Skypi nemoj tako.Kad sam ja otiša nisi ovoliko pisa.I prije mene i prije dotičnog si ima suradnike i imat ćeš ih i dalje.Ja uvik kažem "Da je groblje puno nezamjenljivih"Pitanje je li mi srce na mistu ti je malo ishitreno i na krivo misto si ga uputija.Zašto bi ja sebi otežava stanje kad sam ima svaki dan po koju pismu više.Ova ljutnja dotičnog je samo zbog toga što sam javno reka da prodajem materijal koji on stavlja.Ako iko može to radit sam ja jer sam ipak postavija stotinjak radova pa si to mogu priuštit.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptyUto Apr 09, 2013 7:31 pm

Kolega Hungary (I ostali clanovi Foruma )
Najprije da ti kazem ,da stvari koje sam komentarisao ,izvrces naopacke.
1.Prvo ono što sam napisao da necu više da postavljam radove,bio je moj odgovor na tvoje,"ja sam ovdje prije došao nego dotićni"pa mi dijelovalo kao "da si vlasnik foruma"a koliko sam upucen ovaj forum je "Besplatan".te sam napisao da "izgleda da mi moraš pokazati gruntovni list tj.1:1 da se nalazim na tvom posijedu"jer gdje god ja postavim notni zapis,u bilo kojoj temi,ti mi priljepiš neki "komentar"koji apsolutno nije vezan za notni zapis(Neke pozitivne sugestije).Ovo sto sam postavio zadnju Ponešticu,to sam postavio iz razloga sto mi se kolega thunderstruck.javio pp i zamolio da ponovo postavim jer je napisao"Molim te ako moze taj zapis,obrisao sam greškom link",a ti odmah"Dobro će mi doć jer nisam baš opskrbljen sa Istrom. (Zamolio bih kolegu thundersstuck ako ovo bude pročitao da potvrdi)
2.Uopšte nisam "ljubomoran"što "prodaješ"moje zapise jer da sam ljubomoran "ne bi ih postavljao na forum"(Zamisli da muzika svira u kafani,a da šef orkestra ,izade iz kafane pa kaze onima koji stoje ispred kafane nisu platili kartu meznam nisu htjeli ili nisu imali novac za ulaznicukaže"Molim vas,odmaknite se od objekta,"a njegov orkestar"Javno svira"ilida "utiša ozvučenje i samo da ga čuju oni u objektu"
3.Mnogi članovi sa ovog foruma.su mi lično naručivali moje notne zapise sa Stranice"gotove".ili neke nove koje sam pisao koji nisu bili na spisku"raspoloživi".Nije tajna,kolege (Vergas,pkpcbn,Steva....... to sam saznao kontaktirajuci e-mail,izvinjavam se ako sam koga izostavio)
4.Vezano zas tvoj kako ti nazva "pirat"MP3,(Tico-Tico),po meni trebas postaviti na "YOUTUBE" pa da ti narod i clanovi Foruma daju Like-ove,jer tamo ima jos postavljenih"piratskih"snimaka pa mi se čini da nisam naišao na "kritike"

P.S.Mislim da sam sovom porukom ,nadugo i naširoko ,objasnio neke stvari.

Izvinjavam se "Ali osijetio sam potrebu da konacno razjasnimo ove "dosadašnje" komentare da ne bi kolega Skypi otvarao "bespotrebne"teme

P.S.2 Prvi zuti karton za ovaj forum je prosao... Idemo dalje a dokle videcemo?!
Sa ovom porukom od Skypija,upotpunosti se slazem,i prihvatam da je upucena "Koliko Tebi""Toliko i meni" (Jer ostali članovi Foruma što bi se reklo"Nisu zasluzili da ostanu bez Foruma)-Sto narodna kaze "Nit luk jeli nit luk mirisali"

Poz.....

Poslednji izmenio enverr dana Uto Apr 09, 2013 8:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
thunderstruck

Broj poruka : 67
Datum upisa : 12.01.2011

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptyUto Apr 09, 2013 8:13 pm

enverr ::

Kolega Hungary (I ostali clanovi Foruma )
Najprije da ti kazem ,da stvari koje sam komentarisao ,izvrces naopacke.
1.Prvo ono što sam napisao da necu više da postavljam radove,bio je moj odgovor na tvoje,"ja sam ovdje prije došao nego dotićni"pa mi dijelovalo kao "da si vlasnik foruma"a koliko sam upucen ovaj forum je "Besplatan".te sam napisao da "izgleda da mi moraš pokazati gruntovni list tj.1:1 da se nalazim na tvom posijedu"jer gdje god ja postavim notni zapis,u bilo kojoj temi,ti mi priljepiš neki "komentar"koji apsolutno nije vezan za notni zapis(Neke pozitivne sugestije).Ovo sto sam postavio zadnju Ponešticu,to sam postavio iz razloga sto mi se kolega thunderstruck.javio pp i zamolio da ponovo postavim jer je napisao"Molim te ako moze taj zapis,obrisao sam greškom link",a ti odmah"Dobro će mi doć jer nisam baš opskrbljen sa Istrom. (Zamolio bih kolegu thundersstuck ako ovo bude pročitao da potvrdi)
2.Uopšte nisam "ljubomoran"što "prodaješ"moje zapise jer da sam ljubomoran "ne bi ih postavljao na forum"(Zamisli da muzika svira u kafani,a da šef orkestra ,izade iz kafane pa kaze onima koji stoje ispred kafane nisu platili kartu meznam nisu htjeli ili nisu imali novac za ulaznicukaže"Molim vas,odmaknite se od objekta,"a njegov orkestar"Javno svira"ilida "utiša ozvučenje i samo da ga čuju oni u objektu"
3.Mnogi članovi sa ovog foruma.su mi lično naručivali moje notne zapise sa Stranice"gotove".ili neke nove koje sam pisao koji nisu bili na spisku"raspoloživi".Nije tajna,kolege (Vergas,pkpcbn,Steva....... to sam saznao kontaktirajuci e-mail,izvinjavam se ako sam koga izostavio)
4.Vezano zas tvoj kako ti nazva "pirat"MP3,(Tico-Tico),po meni trebas postaviti na "YOUTUBE" pa da ti narod i clanovi Foruma daju Like-ove,jer tamo ima jos postavljenih"piratskih"snimaka pa mi se čini da nisam naišao na "kritike"

P.S.Mislim da sam sovom porukom ,nadugo i naširoko ,objasnio neke stvari.

Izvinjavam se "Ali osijetio sam potrebu da konacno razjasnimo ove "dosadašnje" komentare da ne bi kolega Skypi otvarao "bespotrebne"teme

Poz.....

Potvrđujem 1. točku..Pozz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptyUto Apr 09, 2013 8:58 pm

Piši i radi što te volja i na široko i na dugo.Možeš se ti ljutit koliko hoćeš što sam ja napisa da mi fali stvari sa Istarskog prostora.Jednom sam ti čak napisa da ni ti sam ne možeš odsvirat ono što postaviš i od tad se ti duriš na svaku moju rič.Opet ponavljam ili stavi ili ne stavi.Ako staviš meni dobro i korisno i što sad ja da radim.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptyUto Apr 09, 2013 9:48 pm

Nisam znao da ih zato postavljaš.
Nazad na vrh Ići dole
Nidza B

Broj poruka : 51
Datum upisa : 22.08.2011

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptyUto Apr 09, 2013 10:15 pm

Skypi ::

Eto Enver je definitivno resio da ode sa Foruma pa se nadam
da ti je srce na mestu...

Cini mi se da je najbolje da i ja odem i zadrzim samo Arhivu
bez mogucnosti da iko osim mene tamo ima mogucnost pisanja
trazenja nota i tako to...Kanda ce tako i biti!

http://ansamblsik.forumotion.com/

Postovani Skypi i Envere,

nadam se iskreno da cete se predomisliti obojica.
Prvo moram da vam kazem da vas prvenstveno postujem zbog toga ste se obojica pokazali i dokazali kao veliki i nesebicni ljudi.
Nisam pratio raspravu niti razumeo o cemu se tacno radi, rekli mi ucenici panicno da se izgleda zatvara sajt ???!!!
Skypi, cinis zaista VELIKU STVAR sa svojim stranicama za mlade (sigurno i za starije).
Stvarno je za nepoverovati sta si sve uradio, napisao, zapisao, postavio... I to ne samo ovde na tvojoj stranici, vec svuda.
Rekao sam ti vec jednom, a i ne samo ja : Da te nema, trebalo bi te izmisliti.
Razumeo bih da si umoran, da nemas vremena itd, itd, ali te molim da se ne das isprovocirati sitnicama koje sigurno mozes lako da resis.

Envere,
puno postovanje imas od mnogih za svoja zaista nesebicna dela.
Koliko puta su te samo hvalili moji uceniici i koliko si im pomogao, a gde su svi ostali ...
Pola njih ne mogu da kupe ni ljudski instrument, a kamoli note od svega sto ste ovde postavili.
Hvala vam u ime svih nas.
Nazad na vrh Ići dole
dallape

Broj poruka : 67
Datum upisa : 14.10.2009

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Komentari 7   Komentari 7 EmptySre Apr 10, 2013 1:11 am

Pozdrav za Skypija i envera i hvala im za sve sto su podelili sa nama i za celokupan doprinos koji je nemerljiv molim vas da i dalje nastavite kao do sada i da ne primecujete kretenizme nebitnih ljudi Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Skypi
Admin
Skypi

Broj poruka : 4793
Datum upisa : 10.02.2009
Godina : 63

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 EmptySre Apr 10, 2013 8:53 am

@dallape
Nema nebitnih ljudi a uvrede bilo koje vrste su nedopustene!
Svi smo mi iz razlicitih podneblja ali nas ovde dovodi ljubav
prema muzici a bezbroj puta sam pisao da muzicari citavog sveta
govore i pisu istim jezikom.U tom jeziku nema onog sto je
svojstveno drugim nacinima izrazavanja.
@Nidza B
Nemam bas sta dodati i oduzeti.
Ti si na Yu Midi takodje podelio dosta nota kao
sto je ovde prijatelj Hungary pre nego sto si se uclanio.

Svim zapisivacima nota
Mnogi sviraju bolje od nas i verovatno bi i bolje zapisivali da se
tome posvete ali afinitet prema tome je licna stvar...
Kod mene je hobi kod ostalih nesto drugo ali je vazno da postojimo
i da omogucimo drugima da dodju do notnog zapisa.
Bog nam je dao to manje ili vise talenta i greh je ne iskoristiti ga.
Da ne nabrajam razloge ali ne bih mogao sada da sviram ni 10% onog sto
sam zapisivao a po nesto ni u najboljim danima.

Pozdrav i postovanje svima

Sponsored content

Komentari 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 7   Komentari 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Komentari 7
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Komentari
» Komentari 6
» Komentari 4

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NOTNI ZAPISI :: Notni zapisi - Forum :: Izdvojeno kao suvisno :: Suvisne i zastarele teme-
Skoči na: