Gost Gost
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 5 Čet Apr 04, 2013 10:38 am | |
|
Poslednji izmenio enverr dana Čet Apr 04, 2013 11:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 5 Čet Apr 04, 2013 11:32 am | |
| - enverr ::
- Hvala na CRO materijalu.
P,S. Kolega dotični(HR),Imam jednu ideju,Da li bi se ti prihvatio,jednog "biznisa"recimo da budeš"distributer za HR mojih notnih zapisa"jer kada mi stižu narudbe sa teritorije HR,problem mi stvaraju velike "Bankovne provizije"tako da je "Veca vrednost provizije" nego cijena notnog zapisa,s obzirom da "nemaju svi mogucnost uplate putem Pay Pala (informisan sam da u HR funkcioniše)Sa ostalim Evropskim zemljama i Vanevropskim imam saradnju preko Pay Pel uplata . Normalno "Ti bi imao neki procenat na "rabat"Tvoje bi bilo samo da otvoriš Pay Pel račun,Te bi tako "Legalizovao svoj biznis"a ne "bavio se švercom"(izvini na izrazu) Što bi se reklo " Od mene bi posijedovao autorsko pravo" U suprotnom bih morao naglasiti na "Svojoj oficijalnoj stranici,a takode i na Forumu da ne notiram CRO MATERIJALE ZBOG ZLOUPOTREBE,notnih zapisa Pozz... [/quote] Ne tribam ja imat tvoje autorsko pravo jer ja to prepišem na svoj način i prilagodim dici i nigdi se ne vidi da je to tvoj rad nego je to moje djelo.Ako ti smeta što se kopira ti šalji privatno i problem riješen.Nikakav biznis me ne zanima jer ja to radim na svoj način i dobro je. |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 5 Čet Apr 04, 2013 11:48 am | |
| Ne tribam ja imat tvoje autorsko pravo jer ja to prepišem na svoj način i prilagodim dici i nigdi se ne vidi da je to tvoj rad nego je to moje djelo.Ako ti smeta što se kopira ti šalji privatno i problem riješen.Nikakav biznis me ne zanima jer ja to radim na svoj način i dobro je.[/quote]
E konačno!!!! da mi je jasno
Evo "javno pred Forumom...... izjavljujem"Kolega Hungary,to je za pohvalit" Sad mi je logično.to u stvari i nije moj zapis P.S.Što se tiče mojih zapisa koje postavim na Forum,ja ih brisem poslije nekog vremena(x),nebili sto vise aktivirao clanove na forumu ,kada neko zatrazi neki zapis da ga postave ako su ga na vreme Downloadali.Zato i ne zelim da saljem"pp" jer ova stranica je ipak Forum i svi smo svjesni čemu sluzi. Pozdrav
Poslednji izmenio enverr dana Čet Apr 04, 2013 12:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 5 Čet Apr 04, 2013 12:01 pm | |
- Ne tribam ja imat tvoje autorsko pravo jer ja to prepišem na svoj način i prilagodim dici i nigdi se ne vidi da je to tvoj rad nego je to moje djelo.Ako ti smeta što se kopira ti šalji privatno i problem riješen.Nikakav biznis me ne zanima jer ja to radim na svoj način i dobro je.
E konačno!!!! da mi je jasno Evo "javno pred Forumom...... izjavljujem"Kolega Hungary,to je za pohvalit"Sad mi je logično.to u stvari i nije moj zapis Pozdrav [/quote] Cilo ti vrime pokušavam objasnit ali ti meni šalješ neke poruke o CT.MR.DR kao to je unutra pa se to ne da izličit. Pa sigurno da nije tvoj zapis ako sam ga ja preuredija na svoj jednostavniji način. |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 5 Čet Apr 04, 2013 12:07 pm | |
| [/quote]
Cilo ti vrime pokušavam objasnit ali ti meni šalješ neke poruke o CT.MR.DR kao to je unutra pa se to ne da izličit. Pa sigurno da nije tvoj zapis ako sam ga ja preuredija na svoj jednostavniji način.[/quote]
E sad mi je SVE jasno sto bi narod reko . od A-Š
pOZZ....
|
|
Gost Gost
| Naslov: Komentari 5 Čet Apr 04, 2013 12:24 pm | |
Cilo ti vrime pokušavam objasnit ali ti meni šalješ neke poruke o CT.MR.DR kao to je unutra pa se to ne da izličit. Pa sigurno da nije tvoj zapis ako sam ga ja preuredija na svoj jednostavniji način.[/quote] E sad mi je SVE jasno sto bi narod reko . od A-Š pOZZ....[/quote] Fala Bogu da si skužnija.Ti i dalje nastavi radit po svom nismo mi ljubomorni nama može biti samo dobro. |
|