NOTNI ZAPISI
NOTNI ZAPISI
NOTNI ZAPISI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NOTNI ZAPISI

NOTNI ZAPISI

PrijemPrijem  PortalPortal  GalerijaGalerija  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Similar topics
Zadnje teme
» Trazim note pesme
Komentari 5 EmptyNed Nov 17, 2024 7:14 am od Skypi

» Predrag Živković Tozovac
Komentari 5 EmptyČet Okt 31, 2024 10:09 pm od Skypi

» milanm - notni zapisi
Komentari 5 EmptyPet Sep 06, 2024 4:27 pm od milanm

» Note koje ste trazili
Komentari 5 EmptyNed Apr 28, 2024 7:27 am od Skypi

» http://notko.ba
Komentari 5 EmptyPon Feb 26, 2024 8:13 pm od Skypi

» Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala
Komentari 5 EmptySre Feb 07, 2024 1:41 pm od Djoleat

» Trazim note -Pesme za decu
Komentari 5 EmptyUto Feb 06, 2024 10:15 pm od Djoleat

» Notni zapisi Foršpilko
Komentari 5 EmptyČet Jan 18, 2024 9:23 am od Skypi

» Obavestenje
Komentari 5 EmptyPon Jan 01, 2024 6:27 am od Skypi

Navigacija
 Portal
 Indeks
 Lista članova
 FAQ - Često Postavljana Pitanja
 Traži

Komentari 5

Ići dole 
AutorPoruka
Gost
Gost

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Komentari 5   Komentari 5 EmptyČet Apr 04, 2013 10:17 am

enverr ::
dejo14 ::
pozdravi dali ima netko note od ovakvog svadbenog valcera ili nesto slicno tome https://www.youtube.com/watch?v=LJfIZoesKjE hvala unapred Very Happy

Nešto slično tome

Svatovski valcer Podravski muzikaši

Yu tube https://www.youtube.com/watch?v=cHzHwrpBDMU

Poz...

Hvala na CRO materijalu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 5   Komentari 5 EmptyČet Apr 04, 2013 10:38 am

[x

Poslednji izmenio enverr dana Čet Apr 04, 2013 11:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 5   Komentari 5 EmptyČet Apr 04, 2013 11:32 am

Hvala na CRO materijalu.

P,S.
Kolega dotični(HR),Imam jednu ideju,Da li bi se ti prihvatio,jednog "biznisa"recimo da budeš"distributer za HR mojih notnih zapisa"jer kada mi stižu narudbe sa teritorije HR,problem mi stvaraju velike "Bankovne provizije"tako da je "Veca vrednost provizije" nego cijena notnog zapisa,s obzirom da "nemaju svi mogucnost uplate putem Pay Pala (informisan sam da u HR funkcioniše)Sa ostalim Evropskim zemljama i Vanevropskim imam saradnju preko Pay Pel uplata
. Normalno "Ti bi imao neki procenat na "rabat"Tvoje bi bilo samo da otvoriš Pay Pel račun,Te bi tako "Legalizovao svoj biznis"a ne "bavio se švercom"(izvini na izrazu) Što bi se reklo "Od mene bi posijedovao autorsko pravo" Very Happy
U suprotnom bih morao naglasiti na "Svojoj oficijalnoj stranici,a takode i na Forumu da ne notiram CRO MATERIJALE ZBOG ZLOUPOTREBE,notnih zapisa
Pozz... Very Happy
[/quote]

Ne tribam ja imat tvoje autorsko pravo jer ja to prepišem na svoj način i prilagodim dici i nigdi se ne vidi da je to tvoj rad nego je to moje djelo.Ako ti smeta što se kopira ti šalji privatno i problem riješen.Nikakav biznis me ne zanima jer ja to radim na svoj način i dobro je.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 5   Komentari 5 EmptyČet Apr 04, 2013 11:48 am

Ne tribam ja imat tvoje autorsko pravo jer ja to prepišem na svoj način i prilagodim dici i nigdi se ne vidi da je to tvoj rad nego je to moje djelo.Ako ti smeta što se kopira ti šalji privatno i problem riješen.Nikakav biznis me ne zanima jer ja to radim na svoj način i dobro je.[/quote]

E konačno!!!! da mi je jasno

Evo "javno pred Forumom...... izjavljujem"Kolega Hungary,to je za pohvalit"
Sad mi je logično.to u stvari i nije moj zapis
P.S.Što se tiče mojih zapisa koje postavim na Forum,ja ih brisem poslije nekog vremena(x),nebili sto vise aktivirao clanove na forumu ,kada neko zatrazi neki zapis da ga postave ako su ga na vreme Downloadali.Zato i ne zelim da saljem"pp"
jer ova stranica je ipak Forum i svi smo svjesni čemu sluzi.
Pozdrav

Poslednji izmenio enverr dana Čet Apr 04, 2013 12:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 5   Komentari 5 EmptyČet Apr 04, 2013 12:01 pm

Ne tribam ja imat tvoje autorsko pravo jer ja to prepišem na svoj način i prilagodim dici i nigdi se ne vidi da je to tvoj rad nego je to moje djelo.Ako ti smeta što se kopira ti šalji privatno i problem riješen.Nikakav biznis me ne zanima jer ja to radim na svoj način i dobro je.

E konačno!!!! da mi je jasno

Evo "javno pred Forumom...... izjavljujem"Kolega Hungary,to je za pohvalit"
Sad mi je logično.to u stvari i nije moj zapis

Pozdrav

[/quote]

Cilo ti vrime pokušavam objasnit ali ti meni šalješ neke poruke o CT.MR.DR kao to je unutra pa se to ne da izličit.
Pa sigurno da nije tvoj zapis ako sam ga ja preuredija na svoj jednostavniji način.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 5   Komentari 5 EmptyČet Apr 04, 2013 12:07 pm

[/quote]

Cilo ti vrime pokušavam objasnit ali ti meni šalješ neke poruke o CT.MR.DR kao to je unutra pa se to ne da izličit.
Pa sigurno da nije tvoj zapis ako sam ga ja preuredija na svoj jednostavniji način.
[/quote]

E sad mi je SVE jasno sto bi narod reko . od A-Š

pOZZ....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Komentari 5   Komentari 5 EmptyČet Apr 04, 2013 12:24 pm

[/quote]

E sad mi je SVE jasno sto bi narod reko . od A-Š

pOZZ....[/quote]

Fala Bogu da si skužnija.Ti i dalje nastavi radit po svom nismo mi ljubomorni nama može biti samo dobro.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Komentari 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komentari 5   Komentari 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Komentari 5
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Komentari 4
» Komentari 2
» Komentari 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NOTNI ZAPISI :: Notni zapisi - Forum :: Izdvojeno kao suvisno :: Suvisne i zastarele teme-
Skoči na: