| Komentari 2 | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 11:23 am | |
| - nokia11 ::
- Ima li netko note od pjesme Predrag Zivkovic TOZOVAC - Ode Kuca, Ode Brak ?
Ima. |
|
| |
nokia11
Broj poruka : 130 Datum upisa : 18.11.2012
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 11:42 am | |
| - Hungary ::
- nokia11 ::
- Ima li netko note od pjesme Predrag Zivkovic TOZOVAC - Ode Kuca, Ode Brak ?
Ima. ako si ti taj koji ima ,jel mi mozes poslati , prodati ,ili po tvojoj zelji da se dogovorimo? | |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 4:08 pm | |
| Imate dve solucije da se dogovorite oko nota te pesme pm email U ovoj temi tako nesto nije ok! _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 6:08 pm | |
| Skypi nudiš dvi solucije al sad si se valjda uvjerio da to ne ide jer dotični odma šalje foršpil i akorde a za par minuta će bit kompletni rad.Ja se nisan dogovara s nikim i zato nemoj pisat u množini jedino ako "nokiji11" ne daješ vi pa mu tako odgovaraš. Svaki daljni komentar je nepotreban. |
|
| |
nokia11
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 6:56 pm | |
- Skypi nudiš dvi solucije al sad si se valjda uvjerio da to ne ide jer dotični odma šalje
foršpil i akorde a za par minuta će bit kompletni rad.Ja se nisan dogovara s nikim i zato nemoj pisat u množini jedino ako "nokiji11" ne daješ vi pa mu tako odgovaraš. Svaki daljni komentar je nepotreban. joj hungari :/ ovo je tema znači tražim note , pretpostavlja se besplatno(znači nije ovo narudžba i prodaja nota) , ali ako nota od pjesme nema, moze ih netko napisati i naplatiti ,naravno ako postoji kupac voljan platiti to ... ti si vidio moju poruku odmah nakon objave ,i mogo si ili postavit note ili reći čuj cijena ti je tolko tolko ako zelis...ali ne , ti namjerno to radis samo da provociras ljude, neznam kako ti to može bit zadovoljstvo ... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 7:16 pm | |
| Nokia11-Tko ti je što govorija o notama.Po čemu ti zaključuješ da ja imam note. Ne proseravaj se sa komentarima javnim ako ti se niko ne obraća osobno. Tko ste vi da dijelite diagnoze o ljudima.Zato umukni jer ti nisam nudio ništa i ne prtljaj sa tim tvojim balavim komentarima.Ako sam napisa da je daljni komentar nepotreban što se umačeš tamo di ne treba.Tebi se nisam obraća nego tamo stoji kome se obraćam ne tebi sigurno drveni advokatu. |
|
| |
nokia11
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 7:39 pm | |
| ja se ispričavam svim članovima foruma što bezvze padam na provokacije hungarija ,to je već opće poznato da samo to radi u zadnje vrijeme na forumu ,necu vise ... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 8:27 pm | |
| - nokia11 ::
- ja se ispričavam svim članovima foruma što bezvze padam na provokacije hungarija ,to je već opće poznato da samo to radi u zadnje vrijeme na forumu ,necu vise ...
Nije hungari nego je-Hungary. Ma kome se ispričavaš jadniče koga si ti to sve uvridija pa se ispričavaš.Prtlja si tu a niko te ništa nije pita niti ti se obraća.Imaš pravo umukni i ne moraliziraj više o mom ponašanju.Ispizdili ste više sa tim moralom i i šefa i stanicu.Tko ste vi da dilite poduke kad vam se nešto reče odma ste uvriđeni ko mlade frajle. U zadnje vrime se pokušavam otrest vašeg moraliziranja ali ko bi sa vama kad ste svi pametni samo ja ne vridim.Ja ne šaljem više radove i prestanite više prtljat oko toga.Imam pravo komentirat ali vi nemate pravo držati javne lekcije.Čim nešto napišem odma se javljate i udri po meni više ste mi dopizdili sa takvim ponašanjem. Obraćam se Skypiju i onda mora neki moralista održat govor.Nit me zanima nit sam mu se obraća a on se proserava i drži mi prediku daje diagnoze ispričava se svim članovima to znači da je i njih uvridija. |
|
| |
nokia11
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 9:02 pm | |
- nokia11 ::
- ja se ispričavam svim članovima foruma što bezvze padam na provokacije hungarija ,to je već opće poznato da samo to radi u zadnje vrijeme na forumu ,necu vise ...
Nije hungari nego je-Hungary. Ma kome se ispričavaš jadniče koga si ti to sve uvridija pa se ispričavaš.Prtlja si tu a niko te ništa nije pita niti ti se obraća.Imaš pravo umukni i ne moraliziraj više o mom ponašanju.Ispizdili ste više sa tim moralom i i šefa i stanicu.Tko ste vi da dilite poduke kad vam se nešto reče odma ste uvriđeni ko mlade frajle. U zadnje vrime se pokušavam otrest vašeg moraliziranja ali ko bi sa vama kad ste svi pametni samo ja ne vridim.Ja ne šaljem više radove i prestanite više prtljat oko toga.Imam pravo komentirat ali vi nemate pravo držati javne lekcije.Čim nešto napišem odma se javljate i udri po meni više ste mi dopizdili sa takvim ponašanjem. Obraćam se Skypiju i onda mora neki moralista održat govor.Nit me zanima nit sam mu se obraća a on se proserava i drži mi prediku daje diagnoze ispričava se svim članovima to znači da je i njih uvridija. aj aj samo ne provociraj više tu po forumu ,jer vidis da nema svađe ni ničega dok ti ne nabacis neki glupi komentar | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 9:13 pm | |
| Ja ubacim glupi komentar(a bit će da su i note bile glupe)koji se tebe to uopće ne tiče. Onda se javiš ti i počneš se proseravati.Reka si da nećeš više komentirat i prikini više sa proseravanjem i izazivanjem.Ispriča si se svima meni ne tribaš.Umukni više. |
|
| |
nokia11
| Naslov: Re: Komentari 2 Pon Apr 01, 2013 9:16 pm | |
|
Poslednji izmenio nokia11 dana Pon Apr 01, 2013 11:40 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Komentari Uto Apr 02, 2013 8:52 am | |
| Pitam se cime sam zasluzio ovakvo nepostovanje. Trudim se da budem dober domacin... Ponudim ono sto imam e sad kad neko trazi pticje mleko, to nemam...Eto Enver cesto i to ima i niko nema pravo da mu ospori ako zeli to da deli osim sama ptica koja je dala to mleko. I ti si prijatelju Hungary cesto u proteklom periodu postavio mnogo nota koje niko nema.Niko ti nije prigovarao za to pa zasto onda ti prigovaras drugome...Mnogi od nas imaju tvoje note ali niko ih ne postavi kad neko trazi iz razloga da ne bi izazvao tvoje negodovanje.Ali negodovati sto drugi postavi svoje note je stvarno bez veze.To imaju pravo autori,izvodjaci izdavaci ili lica koja su naslednici autorskih prava.Kad nam oni vrlo retko to osporavaju zasto bi mi medju sobom jedni drugima osporavali da razmenimo note medju sobom.Besmisleno! Nema smisla da vredjas clanove foruma na takav nacin jer uvek ce se naci neko ko ce uvrediti i tebe sto se nedavno i desilo. Ovaj forum nije za to i kakav je smisao da se vredjamo u ovom virtuelnom svetu kad je nemoguce zavariti samarcinu nekom ko je to zasluzio. Sumnjam da ce neko sesti u auto,avion... i otici da trazi nekog da bi to ucinio...
U ovoj temi svi komentari su suvisni samim tim i glupi osim boljeg notnog zapisa neke pesme! _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Komentari 2 | |
| |
|
| |
| Komentari 2 | |
|