|
| Komentari 4 | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 2:52 pm | |
| - enverr ::
- duda 1 ::
- Ako netko slučajno ima ili je voljan zapisati - Stjepan Sabljarić: Svadbeni drmeš.Bio bih jako zahvalan.Pozdrav!
Svadbeni drmeš(Violina)
Pozz... Hvala na postavljenom radu.Grale i ja uživamo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 3:06 pm | |
|
Poslednji izmenio enverr dana Sre Apr 03, 2013 4:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Gost Gost
| | | | nokia11
Broj poruka : 130 Datum upisa : 18.11.2012
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 4:48 pm | |
| - Hungary ::
- enverr ::
- duda 1 ::
- Ako netko slučajno ima ili je voljan zapisati - Stjepan Sabljarić: Svadbeni drmeš.Bio bih jako zahvalan.Pozdrav!
Svadbeni drmeš(Violina) http://www.sendspace.com/file/2rr9ic
Pozz... Hvala na postavljenom radu.Grale i ja uživamo. to je ok, ja imam tvojih preko 100 radova ,tako da si i ja nesto zaradim ,možda ih stavim i na blog | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 5:11 pm | |
| Hvala na postavljenom radu.Grale i ja uživamo.PS.Kolega dotični HR.ne razumijem zašto sam živnuo- Jednostavno osjecao sam potrebu da odgovorim na gore navedeno.Samo te umoljavam ako može bez ikakvih"replika"i citata po mome postavljenom zapisu,na to si upozoren i ti i ostali clanovi foruma(normalno ako sugestije nisu vezane iskljucivo za zapis) A ako nekom,sluze za " Jednokratnu"upotrebu i zato sam se pobrinuo najcesce su na "dvije stranice".pa ce mu i u tom slucaju biti od koristi.Ovo navodim jer je dotični u jednoj pp poruci moje notne zapise nazvao"đubre ili smeće"pa me čudi da "i smeče "ima cijenu (Nisan reka da je forum smeće govno jedno nego tvoji radovi(pisme) kopirano iz pp poruke poslane četvrtak 28.februar Pozzz....
Poslednji izmenio enverr dana Sre Apr 03, 2013 5:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 7:19 pm | |
| Nokia11-Kasno ti je sad za prodavat to je već prodano bar u Hrvatskoj možeš po Srbiji i Bosni ali ne virujem da moji radovi pogotovo hrvatski koga zanimaju.Za ovdje u hrvatskoj si malo okasnija. Za stavljat na blog neće ići jer će ti Skypi morat brisat tako da nema ni od tog neke vajde. Neš ti sto pisama kad ovdje dobijem dvista za misec dana.
Poslednji izmenio Hungary dana Sre Apr 03, 2013 7:42 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 7:42 pm | |
|
Poslednji izmenio enverr dana Sre Apr 03, 2013 8:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 7:50 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 8:00 pm | |
|
Poslednji izmenio enverr dana Sre Apr 03, 2013 8:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 8:06 pm | |
| - enverr ::
- Hungary ::
Pametnije ti je da notiraš neku novu(CRO)pismu nego što se s menom dobacuješ. Evo još jednog diagnostičara koji određuje diagnozu a uzrok tome je samo zavist jer mu prodajam materijal(koji mene zanima)u većem tiražu nego on. E kolega upravo notiram pjesme kolegi van(CRO) teritorije, da ti kazem ako te interesuje "nešto mnogo Zapadnije" pa uporedo navrnem na Forum,da pročitam šta kod dotičnog ima novo,hocu reći "malo predahnem uz tvoj EPP.
Pozz.... Nema frke možda prođe i u CRO ako nije........... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Komentari 4 Sre Apr 03, 2013 8:10 pm | |
| Za ludu smo se zajebavali kad će to Skypi sve pobrisat jer su komentari i moji i tvoji smeće. Bitnije je od svega da ćeš ti napisat dobre stvari za nas trgovce. Idem gledat utakmicu. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Komentari 4 | |
| |
| | | | Komentari 4 | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |