Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Forspili i akordi Čet Dec 27, 2012 7:52 pm
O tebi se sapuce-Nada Topcagic
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Dec 23, 2012 6:53 am
Nema od Kalezica ali ima moja verzija. Mislim da moze lepo posluziti! [You must be registered and logged in to see this link.] Stizu me sjecanja-Crvena Jabuka [You must be registered and logged in to see this link.]
P.S.Sto se tice tog Lexington benda nema nista,a posebno nesto tako frisko...
BabaStamena
Broj poruka : 17 Datum upisa : 04.12.2011
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Dec 21, 2012 2:52 pm
Je l ima neko akorde od pesme Pijane usne - Lexington band? Unaprijed hvala
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Dec 19, 2012 7:54 am
Poslednji put izmenio Skypi dana Pet Nov 14, 2014 6:31 am, izmenio ukupno 2 puta
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Nov 14, 2012 7:20 pm
Enes Begovic-Nocna ptica Intro |Hm|Hm|D|A|Em|Em|G|F#| |Hm|Hm|D|A|Em|Em|G A|Hm|
[Hm]Mnogo si[D] lijepa, [Em]slatka i mila [G]i mnogo[A] srcu [Hm]znacis [Hm]ali ja [D]nisam [Em]covjek za tebe [G]necu da zbog mene [F#]patis
Ref. 2x [D]Sta cu ti ja kad sam lutalica [Em]sta cu ti ja kad sam nocna ptica [Hm]idi od mene, [A]zelim ti srecu [G]tvoju mladost [A]da unistim [Hm]necu
Puno te volim, ceznjo i tugo rado bih s tobom bio al' ovo drustvo zarobilo me molim te, zaboravi me
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Nov 09, 2012 8:46 pm
Sergej Cetkovic-2 minuta Intro-Gm Eb Jos jedna [Gm]noc bez [F]nje o, kako[Eb] boli me, dal' [Bb]zna jer poslije nas bas sve sve je nestalo u prah Ja dobro znam, kriv sam i sada povratka mi nema o, Boze moj, bez nje za zivot razlog vise nemam
[Gm]Duge uli [F] ce jos tvoje ime [Eb]nocu govore[F]
Ref. Daj [Bb]mi bar dva samo [Gm]dva minuta [F]trazim zar [Gm]ne vidis da [Bb]lud sam a ti mi [Eb]trebas da se [Gm]spasim-F Daj mi, jer dugujes poslije svega bar toliko i dobro znas, da kao ja nikada voljeti te nece niko kao [Eb]ja, kao [F]ja...[Gm] [Eb]
Ja dobro znam, kriv sam i sada povratka mi nema o, Boze moj, bez nje za zivot razlog vise nemam
Svako svitanje k'o ziva rana boli bez tebe
Ref. 2x
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Okt 31, 2012 6:27 am
[quote="_stoxon_"]brate mozes li ikako naci od sabana hej lepoto nad lepotom, pa jel moguce da je nigdje nema[quote] Nocas mi se s tobom spava-Saban Saulic 9/8 Forspil ||:Gm / / F.|Bb / / /.|Bb / Eb F. |Gm / / /.||
Gm / / /. F / Gm /. Da imam neku carobnu moc Gm / / /. F / Gm /. bila bi moja jos ovu noc Cm / / /. / / Gm /. otkad te sretoh i otkad te znam F / / /. Gm / / /. (F7). spreman sam da ti sve svoje dam
Ref. 2x Bb Hej, lepoto, nad lepotom F / / /. / / F7 /. Bb kad te vidim boli glava Bb nocas mi se s tobom ljubi Cm / / /. F / / /. Gm nocas mi se s tobom spava
Za jedan pogled tog oka tvog dao bih pola zivota svog ti imas tako umiljat glas moze li biti nesto od nas
Ref. 2x
U srcu mome ti palis zar bili bi, veruj, najlepsi par da s tobom svoje ostvarim sne ja nocas sreco idem na sve
Ref. 2x
Skypi Admin
Da se napijem-Nemanja Nikolic - Solo [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Okt 21, 2012 11:17 pm
Da se napijem-Nemanja Nikolic Intro-|F#m|F#m|F#m C#7/G#|F#m C#7|
[F#m]Voleo bi [E7]da te nocas [A]sretnem[F#7] [Hm]da podelim s tobom vece [G]ovo da te pitam dal' si s drugim srecna dal' si dobro i sta ima novo
[F#m]Sta su ti donele, [D]a sta odnele [C#m]bez mene ove godine[C#m7] [F#m]dal' ce se jedan od [D]tvojih sinova [C#]mozda zvati kao [C#7]ja
Ref. [F#m]Pa da se [D]napijem [F#7]onako [Hm]muski[C#7] [F#m]dok te gledam [E7]bol da ubla [A] zim[A#o} ||:[Hm]ne treba mi [C#7]voda, [F#m]samo vino [D]dajte [Hm]suzama cu [C#7]da ga razbla [F#m] zim (F#7)| Solo=Refren |F#m|D F#7|Hm C#7|F#m E7|A A#o |Hm C#7|F#m D|Hm C#7|F#m F#7| |Hm C#7|F#m D|Hm C#7|F#m C#7]F#m|
Voleo bi da te nocas sretnem sigurno me prepoznala ne bih da te pitam kako li se leci tuga koju ja nosim u sebi
Sta su ti donele, a sta odnele bez mene ove godine dal' ce se jedan od tvojih sinova mozda zvati kao ja
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Okt 19, 2012 8:09 am
Kume brate-Saban Saulic [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Sep 23, 2012 6:00 am
Kafanska pjevacica - Sejo Kalac
U sred [Am]dana sretoh je nije [G]licila na sebe [F]nocas, rece, sanjala sam tebe[G]
Bez [Am]sljokica i bez sminke [G]jedva je prepoznah ja [F]imala je lice djeteta[Am]
Crno [Dm]vino, crne oci tu mi [Am]pjesmu pjevala [Dm]dok me je u [G7]oci gledala[C] kafan[Dm]ska pjevacica moju [Am]dusu uzela [Dm]da je dijete [F]nebi umjela[Am]
Zore vise ne vidim oko mene staklo, dim u kafani noci provodim
Njenom pjesmom ocaran ja se pitam dal je san dal stvarno nju sam sreo neki dan
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Sep 14, 2012 9:32 am
Hm------------------- Nemoj neko da se šalio A----------------------E-A-E-A pa da kaže da je svanulo -------------------G-A ne sme zora svanuti A----------------- ne sme se razdaniti G------A---------Hm dok se ona ne vrati
REF. Hm---------------------- Ja se ne predajem ni onda --------A---------- kada mi lađe potonu --------Em----------- nema te sile, nema oka ----------G---A---Hm što će me videti na dnu
Hm-------------------- I svoje ruke dižem samo --------A------------ kada me pesma pogodi -----Em------------- a ja i moje srce znamo --------G-------A----Hm da moja pesma - to si ti
Hm---------------- Iz inata ću je čekati A------------------Hm--E-A mora mi se, mora vratiti A-------------------G-A da je dobra, dobra je A----------------- da je bolja, bolja je G---------A---------Hm da je moja, ma moja je
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Feb 24, 2012 7:32 pm
Pricaj mi o ljubavi -Moby Dick- [You must be registered and logged in to see this image.]
gitar Vredan clan
Broj poruka : 16 Datum upisa : 04.12.2010
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Feb 17, 2012 3:48 pm
amir ::
Trazim akorde od pjesme Slobodana Lalica-Sjaj mjesece
Am-------------E7---------Am Sjaj mjeseče sokacima sela Dm------------------------E7-A-E7-A pošao sam da obiđem prela Gm------------------------Dm-A7-Dm ne zalazi dok sunce ne grane E-----------------------Dm-E-H7-E-H7 vratiću se prije zore rane Dm-----------E7------------Dm sjaj mjeseče tamnim noćima Dm-------E7-----------Dm- i obasjaj svim momcima
E--------------------------------- Sjaj mjeseče sve do zore rane D-----------E-------------Dm-H7-E Sjaj mjeseče, ali čuvaj tajne
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Feb 15, 2012 10:55 pm
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Feb 12, 2012 8:46 am
NIJE SVEJEDNO- AMADEUS BAND -BY CULE125
Em-----G---------------D- Ti i ja u istom gradu rodjeni ----------A-----------Em-- Pod istom zvezdom,los znak. ---------G-------------D- Opet sam sanjao da rusimo --------A----- to nase gnezdo.
C----------------------------- Gradom kruze price da me varas G---------------D- Nekog tamo imas ti, C------------------------- a ja im kazem na istoj adresi G------------D- zivecemo ljubavi.
ref:
Fism---D-----A-----------E---- Nije svejedno,kad ti ljubav kradu Fism------D----A---------E---- Kad nekog volis u dalekom gradu Fism-----D------A---E---Fism-D-A-E- Ja te jos sanjam u Beograduuuuuuuuu.
Fism---D-----A--------E----- Nije svejedno,pazi koga sanjas. Fism-----D----A--------E----- Sa kim se budis i sa kime spavas. Fism----D---A-----E-----Fism-D-A-E- Ja cu ti doci kad se ne nadaaaaaaaaas.
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Jan 27, 2012 9:59 pm
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Jan 22, 2012 10:53 pm
Nemoj tako hej sviracu-Halid Muslimovic [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Čet Jan 19, 2012 9:57 am
Kaznio me zivot-Goca&Enes [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Jan 04, 2012 2:10 pm
Dzej Ramadanovski-A Ritam vozi,vozi Intro Gm A [Dm]Napilo se drustvo malo probudilo [A]alase [Bb]od te buke od te lupe [Gm]podigli su [A]talase Pa se ljulja levo, desno gore, dole ovaj brod po plafonu case lete sa nama ce sve na pod
Ref. [A]A ritam [Gm]vozi, vozi, [Bb]vozi ne sta[A]je [A]ovde se [Gm]cak i [Bb]voda proda[A]je[Gm] [A]ovde se [Gm]niko [Bb]jos ne preda[A]je [A]a ritam [Gm]vozi,vozi, [Bb]vozi ne sta[A]je
[Dm]Popili smo ljudi Boga a koliko [A]ne zna se [Bb]i zvezdama s nama lepo [Gm]nece da se [A]ugase Lepe cure, lepi momci niko nikog ne gleda ovde svako pseto laje ni jedno ne ujeda Posle Refrena -|A / Bb7 / |-| A7 / Gm | Solo | A | Gm |x3 |A|Gm Bb A / |
[Dm]Stavi brate[A] [Dm] koju stotku tvom pevacu [A]drugu tvom [Bb]za nocas je bilo dosta [Gm]svak' nek ide [A]do[Bb]mu [A]svom
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Jan 03, 2012 9:30 am
Lutalica kao ja-Zoran Jankovic [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Dec 23, 2011 12:13 pm
Da je srece bilo-Zeljko Bebek [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Dec 21, 2011 10:02 am
Adriana-Dado Glisic [You must be registered and logged in to see this image.]
Gm / / / Pitao sam u svitanje dana F / Eb / Eb F Gm / (D F-Bas) gde je Adrijana, gde je Adrijana? Gm / F / Cm / / / Pitao sam srce puno rana F / Eb / Eb F Gm gde je Adrijana, gde je Adrijana?
Gm / / / Bb / / / ||:Adrijana, Adrijana Bb / / / Cm / (Bb D-Bas) sad si tudja zena Cm / / / Gm / / / trazio sam svud po svetu F / Eb / Eb F Gm / 1.tebe nigde nema:|| F / Eb / Eb / F / Gm / / / 2.tebe nigdje nema
2.Bez nje zoro bolje ne svani svani Adrijani, svani Adrijana bez nje, Boze, zivot mi zabrani daj ga Adrijani, daj ga Adrijani
3.Moje srce i u srcu rana to je Adrijana, to je Adrijana mojom tugom pesma ispevana to je Adrijana, to je Adrijana
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Dec 16, 2011 12:20 pm
Ivan Zak - Bolja od najbolje
[Am]Dosta mi je [G]ovih tvojih ludih [F]priča,
[Am]da sam sinoć [G]opet neku ljubio[F].
[Am]Ne zanima me [G]što se sad o meni[F] priča,
[Am]ako mi ne [C]vjeruješ [G]idi od mene[F].
REF.
Kad ti [C]kažu da sam s nekom bio, [G]lažu,
jedina si ti za [Am]mene [F]i uvijek ćeš ostati.C G
a sve druge, sto su dio tvoje tuge
za to nema potrebe, jer bolja si od najbolje
2.Dosta mi je tvojih ludih pitanja s kim sam bio sinoc ja do svitanja ne zanima me sto se sad o meni prica ako mi ne vjerujes, idi od mene
Poslednji izmenio Skypi dana Sre Dec 21, 2011 11:27 am, izmenjeno ukupno 1 puta