Tamo dole pokraj vira setasmo se ja i mila jedno drugom saputasmo Oj Nisavo Pa i tad me ne zanese Oj Nisavo
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Dec 28, 2014 2:26 pm
Vjerovala sam - Semsa Forspil 4/4 | Bb C Dm / | Bb C Dm / | | F / Gm / | F / Gm / | | Bb C Dm / | Bb C Dm / | | C / Bb C |Dm / / / ||
Bb / Dm / Vjerovala sam Bb / C / da me volis ko nikoga Bb / Dm / vjerovala sam Bb / C / da sam ljubav srca tvoga Dm C F / / / Gm / / / mislila sam ja, Bb C Dm / to je istina Bb / C / Dm / / C to je istina
Ref. 2x F / Gm / A ti s drugom sad F / Gm / letis na oblaku F / / / varao si me Bb C Dm (C) na svakom koraku
Vjerovala sam da bez mene izgorjeces vjerovala sam da bez mene moci neces mislila sam ja, to je istina to je istina
Ref. 2x
Vjerovala sam da me sanjas u nocima vjerovala sam da u tebi duse ima mislila sam ja, to je istina to je istina
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Dec 16, 2014 8:45 am
Dorin ::
Molim ako neko moze da mi nadje akorde za bas i harmoniku za pesmu pukni zoro.Treba mi za trubacki orkestar.Hvala vam unapred
Za trubacki orkestar skoro da nema nota nase muzike. Posebno novijih pesama. Imaju 2 pesme pod tim nazivom. Za Montevideo imas akorde u ovoj temi!
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Nov 23, 2014 9:05 pm
Песнарка со акорди од македонски забавни песни [You must be registered and logged in to see this link.]
Kleo se kleo-Snezana [You must be registered and logged in to see this link.]
emir92
Broj poruka : 449 Datum upisa : 08.05.2013
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Avg 31, 2014 9:46 pm
Uno momento Severina (Intro & akordi) [You must be registered and logged in to see this link.]
Pozz...
_________________ Notni zapisi narodne muzike --> [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sub Avg 09, 2014 9:34 pm
Šerif Konjević - Alipašin izvor
Hm--------A- Alipasin izvor Em---------Hm- to je pravi raj E-----E7------A- tu me majka rodi G--Em-----Hm- tu mi rodni kraj
Ref. 2x Hm--------- Alipasin izvor Em-----D---- izvor je zivota Em--------Hm-- tu je majka moja G-----A---Hm---- Sandzacka ljepota
Hm------------------ Za jednom smo sofrom Em-----Hm--- zajedno porasli Em--------Hm- dvanestero djece G--A-----Hm- siromasno rasli (2x)
Ref. 2x
Proklet ovaj zivot odvede nas tamo u tudjinu kletu gdje nikog neznamo
Vraticu se tebi rodno mjesto moje vraticu se majci na ognjiste svoje
Ref. 2x
akordi po kolegi gitar
emir92
Broj poruka : 449 Datum upisa : 08.05.2013
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Jun 27, 2014 6:44 pm
Skypi ::
Olivera Djordje Balasevic [You must be registered and logged in to see this link.]
Midi
P.S, Evo na već postojeci midi dodata (Dopisana) melodijska linija vokala. (Sinth Brass1)(I malo Karaoke ) [You must be registered and logged in to see this link.] Pozz..
_________________ Notni zapisi narodne muzike --> [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pet Jun 27, 2014 2:11 pm
Olivera Djordje Balasevic [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Jun 04, 2014 11:07 pm
Otisla si e pa neka-Djani [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Maj 21, 2014 4:14 pm
Ja ne zivim ovde-Mitar Miric [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Dec 03, 2013 2:56 pm
Enes Begović Stare slike
Bb....................Eb..................... mogu neke stare slike da naprave neprilike F........Cm..........Bb iznenada da naprave lom Bb.......................F i vjetrovi kad se cuju da oluju uzrokuju Bb.................. Cm nenadano da poruse dom ..... F ....... Cm.......Eb...............F.... zato neka nek su gdje su i nek budu to sto jesu ...........Bb Cm bivse ljubavi ......Eb.......F............D. .Gm......Eb zato neka nek postanu ako nisu nek postanu F..Bb.Eb..Bb bivse ljubavi
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pon Avg 19, 2013 8:44 am
Pevaj i kad ti se place-Zivkica Miletic [You must be registered and logged in to see this link.]
Cm Bb Cm / Dodju tuzni dani Bb F F7 / Bb / pa ti lose krene F7 / Gm / ne daj se sreco moja Cm / Ab Bb Cm / / Bb sve dok imas mene
Eb / / Bb Eb / ||:Pevaj, pevaj i kad ti se place Eb / / Bb Eb / i kad dusa boli Bb / Bb7 / sve ja lako kad je stobom Eb / F7 / Bb / 1.neko ko te voli | Eb / - ( C Bb Bb Ab G F Eb Db )- Cm / Bb Ho 2.neko ko te voli
Dodju tuzni dani a ti nasmejan budi znaj da uvek imas mene srce iz mojih grudi
Dodju tuzni dani a ti srecan budi uzimaj sto ljubav pruza sto ti zivot nudi
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sub Avg 17, 2013 8:18 am
Moj lipi andjele-Oliver Dragojevic [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sub Avg 03, 2013 11:40 am
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Pon Maj 20, 2013 4:04 pm
Janos-Lepa Brena&Slatki Greh [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Čet Maj 16, 2013 8:35 am
Oliver Dragojevic & Zdenko Runjic [You must be registered and logged in to see this link.]
bonum_hominis
Broj poruka : 16 Datum upisa : 12.07.2012
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Apr 21, 2013 12:18 am
enverr ::
Evo jednostavnije verzije ,bez prolaznica i tercnih akorada
E ovako je već jednostavnije... A ona komplikovana verzija, jel to tačno sve? Mislim, jako mnogo akorda ima, da li se to sve uklapa u pesmu? Hvala i pozdrav!
Gost Gost
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Apr 21, 2013 12:10 am
bonum_hominis ::
Auuu, koliko akorda, jel to sve tačno ili onako bezveze? Meni je to mnogo komplikovano...
Evo jednostavnije verzije ,bez prolaznica i tercnih akorada
Dm-----------C7---------F Nisam sretan kao što sam bio, F------------C7--F---- dok sam tebe ludo voleo F----B----D7--------Gm sada drugi tvoje usne ljubi Dm-------E7---------A a ja ostah da bolujem sam
B----------C7---F Pruži mi ruku ljubavi, C-----C7--F(Cm6DD7) utehu srcu daj, Gm-----Dm--E7-A niko te nikad neće, Dm---E7--A voleti kao ja.
Poz,,,,
Poslednji put izmenio enverr dana Ned Apr 21, 2013 1:39 pm, izmenio ukupno 2 puta
bonum_hominis
Naslov: Re: Forspili i akordi Ned Apr 21, 2013 12:01 am
Auuu, koliko akorda, jel to sve tačno ili onako bezveze? Meni je to mnogo komplikovano...
Gost Gost
Naslov: Re: Forspili i akordi Sub Apr 20, 2013 11:45 pm
[quote="bonum_hominis"]Pozdrav svima!
Da li bi neko mogao da mi ispiše akorde od ove pesme:
Prenešeno sa Yu midi foruma , Pruži mi ruku ljubavi Boško Jovanović Boškić
Dm------G7-C---C7------F- Nisam sretan kao što sam bio, F----F7----Bb----C7-F-- naša ljubav prođe kao san F-F7-Bb-E7--Am--D7---Gm-A7- sada dru_gi__tvoje usne lju_bi Dm--C----Bb---E7----A-- a ja ostah da tugujem sam
B---------G7-C-C7-F-D7 Pruži mi ruku ljubavi, Gm---C7---F-Eb-D-D7- utehu srcu daaaaaaaaj, Gm-A7---Dm-Bb-E7-A- ni__ko te nikada neće, Gm---E7--A voleti kao ja. P,S.Foršpil ista akordacija kao refren,samo na pocetku izmjena B-Fdim(bas H) -C-C7...............
Pozz...
Poslednji izmenio enverr dana Ned Apr 21, 2013 9:14 am, izmenjeno ukupno 1 puta
bonum_hominis
Naslov: Boskic- Pruzi mi ruku ljubavi Sub Apr 20, 2013 11:11 pm
Pozdrav svima!
Da li bi neko mogao da mi ispiše akorde od ove pesme:
Nisam sretan kao što sam bio, naša ljubav prođe kao san sada drugi tvoje usne ljubi a ja ostah da tugujem sam
Pruži mi ruku ljubavi, utehu srcu daj, niko te nikada neće, voleti kao ja.
Gost Gost
Naslov: Re: Forspili i akordi Čet Apr 11, 2013 11:34 am
Fism Kad me put nanese opet u njen grad Hm Cis znam da necu biti Fism Cis Fism kao nekad mlad FismD E Ali, evo, sad se kunem bar jos jednom dok nek' umrem njene usne poljubicu ja A Fis7 Hm Srce moje deli se D A na pre i posle nje Fis7 Hm na mlade godine Cis Fism i zal sto ostade OVO JE NA BRZINU SNIMLJENO PRAZNINE GDJE IMAJU SU POVEZANE BAS LINIJOM KOJU NISAM SNIMIO AKO NEKOM MOŽE POSLUŽITI IZVOLITE
P.S.Nadam se da se nece kolega naljutiti sto sam prebacio akorde u adekvatnu temu Nek bude sve na jednom mijestu
Pozz..
BabaStamena
Broj poruka : 17 Datum upisa : 04.12.2011
Naslov: Re: Forspili i akordi Čet Apr 04, 2013 10:57 am
Dobar dan, da li neko mozda ima akorde za pesmu Ace Pejovic - BILA SI MLADA [You must be registered and logged in to see this link.] ? Unapred hvala!
mixi trixi
Broj poruka : 28 Datum upisa : 29.10.2010 Godina : 29
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Mar 26, 2013 10:16 pm
Skypi ::
SMEDEREVAC-GDE STE SADA PRIJATELJI MOJI
FORSPIL F / C / F / [a b h c]
F / [b a g f] G7 / C /
STROFA
F / / C - || - Ej... F Eb Cm Ao
F / C7 / F / F7 /
REFREN
F / / F7 Bb / / /
F / / / B / / Bb7
Eb G7 Cm C7 F / Bb /
Cm C7 F / / /
Bar tekst ispod da si napisao
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Čet Mar 21, 2013 5:51 pm
Poslednji let-Seka Aleksic [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Mar 20, 2013 12:15 am
Staris a ne osetis-Biljana Jeftic [You must be registered and logged in to see this image.]
harko850
Broj poruka : 17 Datum upisa : 12.04.2010
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Mar 19, 2013 4:49 pm
pozdrav kolege , da li mi neko moze ispisati ove akorde na pocetku [You must be registered and logged in to see this link.] ,HVALA PUNO
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Sre Feb 06, 2013 10:08 am
Sanjam je-Serif Konjevic [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Jan 29, 2013 6:05 pm
Jedino sto ima na tu temu je midi a u njemu imas citav aranzman pesme pa i akorde.Medjutim nema za free jer je to nesto novo a da je skup stvarno jeste. Nadam se da je tako i kvalitetan!? Serif Konjevic - Naci cu je po mirisu kose [You must be registered and logged in to see this link.] Trenutno nemam vremena ni da saslusam pesmu!
klikstoun
Broj poruka : 20 Datum upisa : 22.02.2012
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Jan 29, 2013 12:20 pm
Sve stranice koje sam našao(pa i ove dve)nemaju akorde od pesme"Naći ću je po mirisu kose"-izgleda da nije baš popularna.Ako neko od vas može i ima vremena da "skine" harmoniju-učinio bi mi veliku uslugu.Izvinjavam se što dva puta tražim istu pesmu ali stvarno mi je hitno.Pozdrav i hvala.
Skypi Admin
Naslov: Re: Forspili i akordi Uto Jan 22, 2013 10:54 pm