Da li ima neko note od [ Snezana jovanovic sikica]!
ŠIKICA Ala bi se šikicala [You must be registered and logged in to see this link.] Zavede me majko momak loš [You must be registered and logged in to see this link.] Pozdrav.
zec
Broj poruka : 32 Datum upisa : 30.03.2014 Godina : 28
Naslov: Trazim note pesme Pon Okt 10, 2016 6:18 pm
Može li neko obnoviti link "Kazni me kazni" Vesna Zmijanac.
Naslov: Re: Trazim note pesme Pon Okt 10, 2016 8:56 am
Da li ima neko note od [ Snezana jovanovic sikica]!
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note pesme Ned Okt 09, 2016 5:49 pm
Do dva konja-Zvonko Bogdan [You must be registered and logged in to see this link.] Malo ja,malo ti [You must be registered and logged in to see this image.] Jos litar jedan [You must be registered and logged in to see this link.] Volim da te volim -Radoslav Rodic Roki- [You must be registered and logged in to see this link.] Jedina moja Marinko Rokvic [You must be registered and logged in to see this link.] Ljubav mi srce mori Cune [You must be registered and logged in to see this link.] Kad sam bio mladjan lovac [You must be registered and logged in to see this link.] Ruzo rumena-Dragan Jovanovi Dragce [You must be registered and logged in to see this link.] Mirjana Tozovac [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
djokabasprim
Broj poruka : 1 Datum upisa : 18.09.2016
Naslov: Re: Trazim note pesme Ned Okt 09, 2016 1:19 pm
Trebaju mi note sledecih pesama:
1. Do dva konja 2. Malo ja malo ti 3. Jos litar jedan 4. Volim da te volim 5. Jedina moja-Marinko Rokvic 6. Ljubav mi srce mori 7. Kad sam bio mladjan lovac ja 8. Tamburasi moji Dara Bubamara 9. Ruzo rumena-Dragan Jovanovic 10. Mirjana-Tozovac
Hvala!!!
emir92
Broj poruka : 449 Datum upisa : 08.05.2013
Naslov: Re: Trazim note pesme Ned Okt 09, 2016 8:52 am
Mihawk ::
Pozdrav,ima li neko note pesme Bekrija - Hakala?
Bekrija N-F.Hakala (Foršpil) [You must be registered and logged in to see this link.]
Ovaj midi je bas los.Neki smisao pesme s akordima i solazama. IVANA LEO [You must be registered and logged in to see this link.]
super - bolja išta nego ništa - gledao sam stare teme po ovom i onom drugom forumu ali nisam našao taj stari post. Saću da "zaronim" malo dublje u moj eksterni hard disk pa možda ovaj put upecam kakvu kečigu
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Nije mi poznato da su te note bile na forumu jer od Lea skoro da i nema nota.jedino Kreni i Ljubica u Terci i Estradnoj skoli. Ima midi!? [You must be registered and logged in to see this link.]
Negdje sam zagubio note od "Ivana" Amira Kazića Lea. Nadam se da je neko to sačuvao i da može postaviti na forum: [You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala !
Plazmica
Broj poruka : 89 Datum upisa : 04.10.2013
Naslov: Re: Trazim note pesme Čet Sep 29, 2016 8:23 am
Zdravo, ima li od Orkestar Kocani Hajde te kelas? Pozz
Evo da vam postavim još jednu notnu brošuru od prije pedesetak godina, festival BEOGRADSKO PROLEĆE 63, ne znam, možda će nekog interesirati, kako je zvučala glazba tog vremena. Osim toga od viška glava ne boli. Našao sam to među starim notnim zapisima pa sam odlučio to podjeliti sa zaineresiranima
Joj muziko šta si dočekala da u tebi kao neki faktor učestvuje i neka grupa Vigor...Mo'š misliti...I još neko traži akorde za to.Stvarno svašta.Pa te bi kod nas u birtiji s' batinama oterali,a onog koji traži, e ja bi ga ispuco s' par šamara ali ne zbog Vigora već zbohg njega lično!!!
P.S.Ko bude tražio takve gluposti biće isključen sa ovog foruma kad popijem koju više ili manje!!!
Mislim da sam imao nalog ovde ali na ovaj free nacin ne ide. Evo sta dobijem kad preuzmem s' tim da je u pdf sivo. [You must be registered and logged in to see this link.]
P.S.Ne ide ni kad se logujem jer imam nalog. Ni prebacivanje u moj folder nije pomoglo.
je si li provjerio je li ti se to samo sa tim fajlom dogadja ili sa svakim fajlom kojeg skidas sa Mega.nz ?
evo stavio sam Djelu ovdje pa probaj: [You must be registered and logged in to see this link.]
treba staviti do znanja svim forumašima da je forumaš emir92 profesionalni muzičar i profesor muzike koji se muzikom bavi cijelog života. Onda je logično i normalno da su mu notni zapisi kvalitetni. Dakle nema nikakvog razloga da iko bude ljubomoran na njega.
Svako ko koliko toliko zna da pravi notne zapise, može slobodno da ih stavi na forum - niko neće biti ponižen / ismijan ako mu note nisu 100 % perfektne. Mnoge kompozicije se i ne mogu zapisati 100 % precizno.
Na kraju krajeva, kad uđete u radnju da kupite neke štampane note, koje je izdala neka "čuvena" notno-izdavačka kuća, u mnogim slučajevima će te vidjeti da su note koje prodaju samo osnovni zapisi, bez npr. uvoda, solaža i sl. i da u notama čak ima i grešaka.
Tražite li u radnji npr. čuveni hit Dire Straits-a "Sultans Of Swing", šansa je 99 % da će te dobiti nekompletne note kao npr. ovdje: [You must be registered and logged in to see this link.] Dakle nigdje zapisa čuvene solaže Mark Knopfler-a a opet će se neka "čuvena" notno-izdavačka kuća usuditi bez imalo stida prodavati takav "polufabrikat" i to vjerovatno za skupe pare.
Dakle narode slobodno stavljajte vaše note na forum - niko vas neće poniziti ili ismijati
p.s. pod notama se ne podrazumijevaju tekstovi sa akordima - to nisu note !
Poslednji izmenio pkpcbn dana Sub Sep 24, 2016 7:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
milan60
Broj poruka : 64 Datum upisa : 23.08.2010 Godina : 64 Lokacija : Slavija
Naslov: Re: Trazim note pesme Čet Sep 22, 2016 11:30 am
Skypi ::
@ milan60 Mislim da tvoj komentar ima viska. Dosta ljudi je ovde,a i ranije na drugim forumima postavilo note... Emir je stvarno genije da zapise mnogo toga i je sam sretan sto je tu ali npr.neki od zapisivaca nota su od njegovog velicanja prosto poludeli!?Ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih!?Zato jednostavno napisi hvala za note kome treba i mislim da je to sasvim dovoljno i emir92!
P.S.Mozda neke sprecava da nesto zapisu kad vide kako covek to radi...Meni licno ne smeta,pogodim po neku notu onako kako znam i zapisem pa sta bude!?Ako nekom koristi ...
Primljeno k znanju Skypi.U pravu si sve..eto rekao bih samo da nije bilo zle namera a ni ulizivanje emr92...samo mrva šale na račun generacije 60tih pošto sam i sam 1960..eh šta bih dao da sam iz 80tih...izvinjavam se za neprimerene opaske...neće se ponoviti..
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note pesme Čet Sep 22, 2016 11:01 am
@ milan60 Mislim da tvoj komentar ima viska. Dosta ljudi je ovde,a i ranije na drugim forumima postavilo note... Emir je stvarno genije da zapise mnogo toga i je sam sretan sto je tu ali npr.neki od zapisivaca nota su od njegovog velicanja prosto poludeli!?Ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih!?Zato jednostavno napisi hvala za note kome treba i mislim da je to sasvim dovoljno i emir92!
P.S.Mozda neke sprecava da nesto zapisu kad vide kako covek to radi...Meni licno ne smeta,pogodim po neku notu onako kako znam i zapisem pa sta bude!?Ako nekom koristi ...
milan60
Broj poruka : 64 Datum upisa : 23.08.2010 Godina : 64 Lokacija : Slavija