Crno vino Dobrivoje Topalovic [You must be registered and logged in to see this link.]
odakle ti Toma Zdravkovic!?
Hvala kolega
emir92
Broj poruka : 449 Datum upisa : 08.05.2013
Naslov: Re: Trazim note pesme Sre Jul 22, 2015 1:09 am
admirmen ::
pozdrav drustvo ima li neko od stoje kakva sam takva sam i od jane andjele moj midi fajl ili note i ako nekom nije mrsko da mi napsie akorde za te pjesme
Kakva sam takva sam Stoja MIDI [You must be registered and logged in to see this link.] Pozz....
_________________ Notni zapisi narodne muzike --> [You must be registered and logged in to see this link.]
Nidza B
Broj poruka : 51 Datum upisa : 22.08.2011
Naslov: Re: Trazim note pesme Sre Jul 22, 2015 12:16 am
pozdrav drustvo ima li neko od stoje kakva sam takva sam i od jane andjele moj midi fajl ili note i ako nekom nije mrsko da mi napsie akorde za te pjesme
Ništa teže nema od samoće L.Lukić (Foršpil) [You must be registered and logged in to see this link.]
Pozz--
_________________ Notni zapisi narodne muzike --> [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note pesme Pon Jul 20, 2015 5:52 am
Miroslav Miki ::
Da li imate pesme: 1. ZVEZDA MALA NA NEBU JE SJALA HVALA UNAPRED!
To je pesma Lepa Lukic-Nista teze nema od samoce [You must be registered and logged in to see this link.]
Dosta se pevala po kafanama u obradi. Nekad sam je i svirao ali note sumnjam da imaju. [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note pesme Pon Jul 20, 2015 5:37 am
pkpcbn ::
Od skora neko negativno ocjenjuje skoro sve postove na ovom forumu, potpuno bez opravdanog razloga. Ja pretpostavljam ko bi to mogao biti... Vrijeme je da se toj zlonamjernoj raboti stane na kraj !
Nek ocenjuje kako oce...,,Psi laju karavani prolaze!'' To sam nedavno cekirao da ne pisemo hvala i lako mogu eliminisati ali ne smatram bitnim.
Miroslav Miki
Broj poruka : 3 Datum upisa : 14.07.2015 Godina : 26 Lokacija : Curug
Naslov: Re: Trazim note pesme Ned Jul 19, 2015 4:27 am
Da li imate pesme: 1. ZVEZDA MALA NA NEBU JE SJALA 2. NIJE MILE KRIV
HVALA UNAPRED!
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Jul 18, 2015 9:05 pm
Crno vino Dobrivoje Topalovic [You must be registered and logged in to see this link.]
odakle ti Toma Zdravkovic!?
Mihawk
Broj poruka : 45 Datum upisa : 10.11.2013 Lokacija : Cacak
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Jul 18, 2015 7:50 pm
Ima li neko note za Crno vino - Toma Zdravkovic?
pkpcbn
Broj poruka : 425 Datum upisa : 26.07.2011
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Jul 18, 2015 7:07 pm
Od skora neko negativno ocjenjuje skoro sve postove na ovom forumu, potpuno bez opravdanog razloga. Ja pretpostavljam ko bi to mogao biti... Vrijeme je da se toj zlonamjernoj raboti stane na kraj !
_________________ volim Macojku Diskreciju[You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio pkpcbn dana Ned Jul 19, 2015 12:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Jul 18, 2015 6:23 pm
Da li imate note pesama: 1. Dobio sam cerku mesto sina - Goran Kazanova 2. Ti si cerko tatin sin - Nino 3. Cerka - Viki Miljkovic 4. Ti si cerko tatin sin - Ljuba Alicic
Hvala unapred ))
Skypi Admin