Zdravo Skypi! Jos jednom hvala za sve note. Jel imate mozda jos note za Ti nisi ti vise, Ruzica si bila od Bijelog dugmeta i Oprosti mi sto te volim, Laku noc sviraci od Zeljka Bebeka i Kukavica od Cece? Hvala i pozdrav!
Zdravo Skypi! Jos jednom hvala za sve note. Jel imate mozda jos note za Ti nisi ti vise, Ruzica si bila od Bijelog dugmeta i Oprosti mi sto te volim, Laku noc sviraci od Zeljka Bebeka i Kukavica od Cece? Hvala i pozdrav!
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note pesme Pon Okt 27, 2014 11:23 am
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
tasko88
Broj poruka : 7 Datum upisa : 11.09.2014 Godina : 36
Naslov: Re: Trazim note pesme Ned Okt 26, 2014 7:57 am
Ima li tko note od:
Sasa Nedeljkovic - Volim majko, jednu zenu
harmonikas100
Broj poruka : 26 Datum upisa : 01.06.2012
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Okt 25, 2014 9:29 pm
Nidza B ::
harmonikas100 ::
Da li mogu note od pjesme kleo se kleo?Hvala unaprijed.
Imam forspil sa tekstom. Izvoli: [You must be registered and logged in to see this link.]
hvala puno
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Okt 25, 2014 1:55 pm
Traziti note od najnovijih pesama je iluzorno. A jos je iluzornije traziti da neko nesto napise. Niko nije zaduzen za to ovde.Ima stranica gde kolege rade po narudzbini za one koji hoce preko hleba pogace!!!
guerrini007
Broj poruka : 43 Datum upisa : 28.11.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Okt 25, 2014 11:51 am
[You must be registered and logged in to see this link.] moze neko napisat ovaj forspil poslije refrena?
guerrini007
Broj poruka : 43 Datum upisa : 28.11.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Trazim note pesme Sub Okt 25, 2014 11:49 am
bajamixer
Broj poruka : 14 Datum upisa : 22.11.2013 Godina : 30 Lokacija : Jagodina
Naslov: Re: Trazim note pesme Pet Okt 24, 2014 6:48 pm
Skypi ::
bajamixer ::
Pozdrav svima ! Evo da pitam za note za pesmu : Nedeljko Bajic Baja - Ginem,ginem
Video sam da je ima na forumu,ali taj link pesme ne radi :/
Ubuduce kad vidis tako nesto bilo bi dobro da citiras post da asociras ko je to postavio.Po sebi znam da ne mogu sve zapamtiti sto sam i gde postavio. Ginem,ginem-N.B.Baja [You must be registered and logged in to see this link.]
Vazi Skypi,dogovoreno! Hvala puno za ovaj notni zapis!
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note pesme Pet Okt 24, 2014 6:27 pm
bajamixer ::
Pozdrav svima ! Evo da pitam za note za pesmu : Nedeljko Bajic Baja - Ginem,ginem
Video sam da je ima na forumu,ali taj link pesme ne radi :/
Ubuduce kad vidis tako nesto bilo bi dobro da citiras post da asociras ko je to postavio.Po sebi znam da ne mogu sve zapamtiti sto sam i gde postavio. Ginem,ginem-N.B.Baja [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note pesme Pet Okt 24, 2014 5:16 pm
martin1204 ::
dobar dan tamburaši. ja sam martin i idem u osmi razred osnovne škole. Sviram primu(bisernicu) već 5 godina. Sluh mi nije jača strana. molio nih ako netko ima note od sljedećih izvođaća i pjesama SLAVONIA BaAND SLAVONSKE LOLE BEGINI MEJAŠI (ZORICA, BOLJI NEGO IKAD,ZAVELA ME ANA) GAZDE I JOŠ NEKE PJESME KOJE SU OVAKAV TIP
BIO BIH PUNO ZAHVALAN ONOME KO MI DA TE NOTE
HVALA UNAPRIJED!!!!
Nije mi poznato neko notno izdanje ovih izvodjaca.
Jel ima neko note od pjesme Šta mi beše da je ljubim od Nedeljka Bajica Baje? Unaprijed hvala i evo ako se dosad nisam zahvalio za prijašnje postove zahvaljuem se svima i također Skypiu stvarno puno ste mi pomogli i jos uvijek pomazete da naucim nesto Hvala puno
Skypi Admin
Mozes naci neke akorde a ima i midi ako ti moze pomoci. Prilicno zahtevna pesma. Midi Jednu noc si drugom dala-Saban [You must be registered and logged in to see this link.]
Lipoto T.Bralić(Vokal) [You must be registered and logged in to see this link.]
Pozz..
_________________ Notni zapisi narodne muzike --> [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note pesme Sre Okt 22, 2014 11:53 am
sabina ::
Pozdrav svima. Pod hitno trebam pomoč
Trebala bi note ili akorde za gitaru od Tomislava Ivčiča - Tata vozi polako. Puno hvala svima i ljep pozdrav iz Maribora
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note pesme Sre Okt 22, 2014 8:33 am
Zvali su je lijepa vila-Maestral [You must be registered and logged in to see this link.] Stani malo covece prokleti Baja [You must be registered and logged in to see this link.] Skitnice Marinko [You must be registered and logged in to see this link.]
zec
Broj poruka : 32 Datum upisa : 30.03.2014 Godina : 28
Naslov: Trazim note pesme Uto Okt 21, 2014 10:51 pm
Slušam more Đani Stipaničev (Šibenski festival 2014) [You must be registered and logged in to see this link.]
P.S. Hajd' malo da promijenimo "Žanr".možda nekom i ustreba Čini mi se da se negdje vrtio Txt,+ akordi
Pozz...
Hvala na "Cviću" i ovome "da malo promjenimo Žanr" (konačno) Moglo bi još od Bralića recimo Da mi budeš jidro i (ili) Lipoto Još jednom najljepša hvala
Čiglja
Broj poruka : 24 Datum upisa : 18.07.2013 Godina : 25 Lokacija : Bapska City