Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Neki zapisi i od mene Sre Nov 07, 2012 1:04 am
Pozdrav Da se zahvalim na dobroj volji da podelis note u ime svih da ne bi bespotrebno spamovali temu.
Svako dobro.
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
kuzmar
Broj poruka : 126 Datum upisa : 01.05.2010
Naslov: Re: Neki zapisi i od mene Uto Nov 06, 2012 8:14 pm
Sada jedan original notni zapis (izdanje PGP RTB iy 1984.godine) pesme Ljubio sam nepoznatu zenu koju peva Marinko Rokvic. Iz istog izdanja bice jes nekoliko pesama koje takodje izvodi Marinko. Na zalost ta, da kazem, skripta je vremenom ostecena i neke strane nedostuju. Ja cu zbog toga prvo postaviti one pesme koje su kompletne a zatim i one kojima nedostaje deo zapisa (mozda ce nekome valjati i toliko)
Naslov: Re: Neki zapisi i od mene Uto Nov 06, 2012 1:26 pm
Ovde imam yapis jednog lepog kola kome su prilikom kopiranja odsecena poslednja 2 takta pa bih zamolio strucnjake da dopisu ta 2 takta. Naravno ako nije problem.
Naslov: Neki zapisi i od mene Uto Nov 06, 2012 12:34 pm
Povremeno mi u ruke dodje poneki notni zapis pa cu se truditi da tako nesto podeli sa vama.
Da se razumemo samo jedno - nisam muzicar i ne znam ko je pravio zapise koje cu postaviti, ne znam koliko su tacni ili ne. Takodje bih zamolio da mi ne trazite neke konkretne zapise posto cu postavljati ono sto imam a sam da skinem neku melodiju ne znam.