Mesec toci zrna bisera Jedna žena a dva druga Vrati se još jednom Ti bese san zivota mog Dosli dani, rastasmo se sami Manite se ljudi Ana Bekuta Veseljak Ana Bekuta -Reci svojoj deci Ana Bekuta svirajte mi onu pesmu Ana Bekuta-Bekrija Zavede me i nestade Bole bole ruke moje
Unaprijed hvala
Bekrija, ima jos jedan zapis na esnips-u postavljen jos 2009... [You must be registered and logged in to see this link.]
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Mar 13, 2011 8:21 am
pozdrav jel ima ko note od zapaliću sve slike na zidu
HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI Vredan clan
Broj poruka : 157 Datum upisa : 05.06.2010 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Mar 12, 2011 11:45 pm
Trebam note pjesama ako netko ima
Mesec toci zrna bisera Jedna žena a dva druga Vrati se još jednom Ti bese san zivota mog Dosli dani, rastasmo se sami Manite se ljudi Ana Bekuta Veseljak Ana Bekuta -Reci svojoj deci Ana Bekuta svirajte mi onu pesmu Ana Bekuta-Bekrija Zavede me i nestade Bole bole ruke moje
Unaprijed hvala
Damjan
Broj poruka : 46 Datum upisa : 07.03.2010
Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Mar 12, 2011 12:25 pm
Od Cece nema, a za Lepu Brenu ne znam.
djolekg79
Broj poruka : 25 Datum upisa : 05.04.2010
Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Mar 12, 2011 8:30 am
Jel ima neko note za pesme: --Miki Mico-lepa brena, --Drugarice, ceca,
Hvala
NIKSHA
Broj poruka : 35 Datum upisa : 19.11.2009
Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Mar 12, 2011 12:52 am
hvala puno!
igorpobric
Broj poruka : 16 Datum upisa : 15.04.2009
Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Mar 11, 2011 4:32 pm
moze li neko da odradi note pesme ''LEGENDE - EJ MLADOSTI'',,,hvala unapred ))
vaske
Broj poruka : 41 Datum upisa : 14.01.2010
Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Mar 11, 2011 7:57 am
Evo pesme Razvio se ruzmarin u travi,rukopis je u pitanju a prstored je za dugmetaru. Nadam se da ce da posluzi.
Ovo je prvi minus koji sam stavio cim sam procitao tvoj post. Je... Ima tema Toma Zdravkovic u koju nisi ni zavirio. Ne mogu da verujem. [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Napokon da ima bar nesto i za tebe. Jes da je rucni zapis ali moze posluziti. Svadben venac-Radmila Mihajlovic [You must be registered and logged in to see this image.]
zoran
Broj poruka : 134 Datum upisa : 13.11.2009 Godina : 27 Lokacija : Beograd
Da nema neko slucajno note od pesme 'ej cula jesam da se dragi zeni' peva Zorica Minic...nista nije hitno ako neko slucajno ima pozzzz
Pozdrav Imam svoju verziju pesme.Forspil je tzv.dezurni,primenjiv na mnoge pesme tog tipa.Vise je tamburaski ali drugi ne znam. [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Ima zapis od prijatelja Hungary Miroslav Ilic-Tako mi nedostaješ [You must be registered and logged in to see this image.] P.S.Halimu nemam ali mi je u planu za Arhivu i bice u dogledno vreme.
Vesna Zmijanac-Svatovi [You must be registered and logged in to see this image.] P.S.Sve nabrojane su u planu za Arhivu osim Dueta.Tu ne znam.
Pozdrav svima. Ima li neko note od pesama Malo po malo, Svatovi, Ja imam nekog a ti si sam (duet Slavko Banjac) i Kazni me kazni od V.Zmijanac?? Hvala unapred.
ristivojevic_dallape
Broj poruka : 30 Datum upisa : 12.11.2010 Godina : 30
Naslov: Re: Trazene note 2 Čet Mar 10, 2011 1:46 am
ima li neko note od save radusinovic ja necu sazaljenje tvoje
Broj poruka : 275 Datum upisa : 19.02.2009 Godina : 73 Lokacija : Zemun
Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Mar 07, 2011 11:06 am
Skypi ::
dallape1 ::
poz kolege. Ranije sam negdje nasao pjesmu Ana Bekuta - Bekrija ali sad ne mogu da nađem...ako ima ko pa da postavi ovdje..............hvala
Ne mogu ni ja mada ima. Pri ruci mi je zapis iz notne sveske. Mozda je i bolji od tog kog ne mozemo naci. Ana Bekuta Bekrija [You must be registered and logged in to see this image.]
Pošto naš domaćin Skypi nije uspeo da među svojim mnogobrojnim zapisima nađe i ovaj traženi, evo da mu malo pripomognem i postavim njegov zapis pesme "Bekrija" Ane Bekute:
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazene note 2 Pon Mar 07, 2011 12:44 am
dallape1 ::
poz kolege. Ranije sam negdje nasao pjesmu Ana Bekuta - Bekrija ali sad ne mogu da nađem...ako ima ko pa da postavi ovdje..............hvala
Ne mogu ni ja mada ima. Pri ruci mi je zapis iz notne sveske. Mozda je i bolji od tog kog ne mozemo naci. Ana Bekuta Bekrija [You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Mar 06, 2011 9:26 pm
Damjane Otvori ti svoju temu i postavljaj sta mislis da treba...
Ova tema nosi konkretan naziv Trazim note od pesme. Kad nemam note ponekad postavim akorde ako imam. Ovako kako si zapoceo napravices veliku nepreglednost. Bolje postavi sve zajedno a napravi spisak zastupljenih pesama. ili po abecedi.npr. Akordi pesama na slovo ABC...
Damjan
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Mar 06, 2011 9:21 pm
Ko te ima taj te nema
F--------------C7------F Ne moze se uhvatiti senka F-------------C7-----------F od zivota sto ko Dunav tece D--------------D7---------Gm jer je zivot i svetlo i tama C-----------------C7------F nekad jutro a nekada vece D-------------D7--------Gm jer je zivot i svetlo i tama C----------------C7--------F nekom jutro a nekome vece.
Bb-----------------D7--Bb Ko te ima taj te ne---ma F--------------------Bb---F ko te nema taj te sa---nja F---------------D7-----Gm ko te sanja taj te ljubi C------------C7--------F a ti o tom pojma nemas. (ref. 2x)
Neki zive blizu al' daleko kao kamen ne mogu se maci i kad se za ruke drze stalno u mraku se ne mogu pronaci i kad se za ruke drze stalno u mraku se ne mogu pronaci.
ref. (Ko te ima...)
Dotaknu se linije zivota dve sudbine kao jedna traju il' se dirnu il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju il' se dirnu il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju.
ref. (Ko te ima...)
Damjan
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Mar 06, 2011 8:55 pm
Djurdjevdan
Em---------------------------C Prolece na moje rame slece Am--------------C----Em djurdjevak se ze-leni 2x C----------------- Em svima osim meni Em dumovi odose a ja osta Am--------------C--- Em nema zvezde Da-nice 2x C------------ Em moje sapunice
Em------------------------- C Ej, kome sada moja draga Am --------------C---- Em na djurdjevak mi-rise 2x C------Em meni nikad vise G---A--Em-------- Am e-ej, evo zore, evo zore Em-----------G-------Am Bogu da se pomolim Em------------Am---Em evo zore, evo zore C ----------- G---Am ej, Djurdjevdan je G ------- Am--- C-------------Em a ja nisam s onom koju volim
Tvoje ime neka se spominje svakog drugog dana svakog drugog dana osim Djurdjevdana
Damjan
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Mar 06, 2011 8:47 pm
Jesen stize dunjo moja - akordi
C-----------------------F Jesen stize dunjo moja C ne mirise vise cvece -------------------- G--C zumbul, lale, ljubicice
C-------------- F-------------- Dm A i ti me izneveri dunjo moja ---------------------------- G--G7 otisla si.... slavuj cuti, lisce zuti
C ------------------------- F Jesen stize dunjo moja C ne mirisu jorgovani ----------------- G--C ljubicice i jasmini
C---------------------------F S cvetnih grana lisce pade C s njime ode moja mladost --------------------- G--C moja ljubav, moje nade
C ------------ F--------------Dm A i ti me izneveri dunjo moja ---------------------------G----G7 otisla si ...slavuj cuti, lisce zuti
C -----------------------F Da l' slutis kol'ko patim C kad se setim jorgovana -----------------G---C ljubicica i jasmina _______________________________ Nisam htio da otvaram novu temu, nasao sam neke knjige sa akordima, pa cu ovdje napisati neke od pjesama...
Poslednji izmenio Damjan dana Ned Mar 06, 2011 9:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
dallape1
Broj poruka : 17 Datum upisa : 10.08.2010
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Mar 06, 2011 4:00 pm
dallape1
Broj poruka : 17 Datum upisa : 10.08.2010
Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Mar 05, 2011 2:32 pm
pozzzz.... imali ko note od Mtra Mirića - Dajte mi da živim Makar akordi ako može.... pozzzzz...hvala
milos keka
Broj poruka : 56 Datum upisa : 07.08.2009
Naslov: Re: Trazene note 2 Sub Mar 05, 2011 12:39 am
note od sinana sakica delija momak i saban saulic golubica....pozzz
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Mar 04, 2011 4:35 pm
Imam samo akorde od pesme.
Kod:
Sinan Sakic Pokloni poljubac
Db-------------------- Nocas zbog tebe placem Bbm---------------- sutra cu poci daleko Db--------------- vise se vratiti necu Bbm-------------------- zbogom sam ti duso reko
Refren:
Gb---------------------Ab Pokloni poljubac prijatelju starom Bbm--------Gb i bez suza oprosti se sa mnom Bbm-----------------Ab ljubav nasa nije procvetala Db---------------H-------Bbm tebi je majka srecu izabrala
Mislicu uvek na tebe na dane ljubavi nase ispijmo zadnju kap srece i sutra vec prazne case
Tvoja se svadba sprema na veselju biti necu tebe cu traziti po svetu trazicu izgubljenu srecu
Ceki
Broj poruka : 46 Datum upisa : 17.11.2010
Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Mar 04, 2011 3:26 pm
Pozz svima,je l' moze neko da mi napise note za pesmu Pokloni poljubac prijatelju starom.?Hvala..
Vergas Admin
Broj poruka : 149 Datum upisa : 11.02.2009
Naslov: Re: Trazene note 2 Pet Mar 04, 2011 1:51 pm
Djole
Izvoli trazenu pjesmu od Biljane Jevtic - Evo ti srce na dlanu.