Bit ću veoma zahvalan ako možete postaviti note za harmoniku pjesama u izvedbi: 1.Lepa Lukić: Šaran ćilim vijugama 2.Braća Bajić: Poji Mile volove na rjeci i etno pjesama: 1. O moj Mile al si lijep 2. Kaži Garo jagnje malo s kime si stojalo
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Safet Isovic-Od Saraj'va do Mostara [You must be registered and logged in to see this image.] Kad ja podjoh na Bembasu [You must be registered and logged in to see this image.]
Ruse kose curo imas [You must be registered and logged in to see this image.]
Molim i unaprijed zahvaljujem ako možete postaviti note za slijedeće pjesme koje nisam do sada nigdje našao, a i izvode ih: 1. Radmila Dimić- Imala sam maramice dvije 2. Zora Dubljević: U čaršiju poslala me nana i Cvati ružo moja 3. safet Isović: Sarajčice hajdemo 4.Ceca: Što je to u tvojim venama 5. Gvozdenradičevič: Poleti golube moj, Slavica je njeno ime 6. Mirjana Aleksić i FA Đido: Kaži garo jagnje malo, Ej lane moje 7. Više izvođača: Gori gora, gori borovina 8. Boro Drljača: Pješke idem iz grada, hani ili Moja hani, oj Bojana pitaj Milijanu, Kosibaša i Krajišnici gdje ćemo na prelo 9. Šeki Turković: Okreni jastuk ljubavi, Poklanjam ti ostatak života, hoću malo rodnog neba, stani čovječe, stani 10.žika Ivković:Ne pitaj me ženo gdje su pare moje 11. Jana:Ostavi mi drugove
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Avg 07, 2011 10:31 am
Pozdrav Koliko sam snimio nema ni audio zapisa a o notama... Nazalost nisam bio u prilici da sviram ovu pesmu Em Am D7 G C F#7 H H7 (U prelazu se nazire Dim)
Cyman
Broj poruka : 15 Datum upisa : 31.07.2011
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Avg 07, 2011 8:18 am
Hvala Skypi za Lihnidu. Znam za M.Stanojevica (ne Stanojevica) Piromanca - greska u kucanju. Ima li toga uopste? Pozdrav i tebi i svima ostalima koji se nesebicno trude da ovo mesto bude onako kakvo i jeste. Pozitivna energija na sve strane. Bravo.
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazene note 2 Ned Avg 07, 2011 6:22 am
Dacheee ::
meni trebaju note od pjesme udri mujo lepa brena ako moze neka neko pomogne )
Lepa Brena@Slatki greh-Udri Mujo [You must be registered and logged in to see this image.]
Miki Jevremovic-Lihnida [You must be registered and logged in to see this image.]
Halid Beslic-Zagrli me njezno [You must be registered and logged in to see this image.]
P.S.Pesmu Da li moze dva puta da se voli peva Mica Stanojevic Piromanac
Zbunjujes po malo. Prvo teski narodnjak pa zabavnjak mediteranskog tipa. Imas akorde i ako mozes ovo pevati sasvim dovoljno. [You must be registered and logged in to see this link.]
Hehehe, to kako mi naidje. Hvala puno Skypi! Veliki pozdrav.
Skypi Admin
Zbunjujes po malo. Prvo teski narodnjak pa zabavnjak mediteranskog tipa. Imas akorde i ako mozes ovo pevati sasvim dovoljno. [You must be registered and logged in to see this link.]
Ne valja nabrajati jer i sam kad to pokusam izostavim mnoge kolege koji su zasluzni da ima vise nota nego sto je bilo kad sam se ukljucivao na forume gde je po nesto od notnih zapisa bilo.
Uz Moravu vetar duva-Medeni mesec [You must be registered and logged in to see this image.]
File name: Medeni mesec Djavolica.jpg File size: 199.41 KB
@anki.1 Da mi ne bi stvarno pisao 1000 puta na brzaka sam ti sklepao note a kad ih sredim bice u vec navedenom folderu. Saban Saulic-Ti pakosna zeno [You must be registered and logged in to see this image.] @nolessp Ima neki zapis Volim da te volim u Note iz notnih sveski
Skypi Admin
hvala puno na pesmi! ako ima neko jos neku pesmu od Smederevca neka je postavi: npr ''Dok bogati kuce grade a ja ljubim cure mlade'' ili '' Repriza zivota''
@ZG_Guerrini... brze nije moglo. Svaka cast. Jel' imas mozda (ili bilo ko drugi) za harmoniku (sa forspilom) od Cuneta "Ljubav mi srce mori". Hvala unapred. Pozdrav
HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI Vredan clan
Broj poruka : 157 Datum upisa : 05.06.2010 Lokacija : Zagreb
@Skypi Aha, a to nisam znao mislio sam da ima jedan i dva a to je onda ova druga a nije mi radio taj link neki dan a sad radi sve je ok skidam upravo jel imas jos nesto od pavketa osim te dvije knjige zadnje sto si postavio u temu instrumental.....
Skypi Admin
Ma hvala ti ali ovo već imam mislio sam da imaš možda još nešto nego što se tiče onih kola onaj jedan link ti ne valja a ja sam to skinuo nego nemam knjigu odabranih kola II od Pavketa i nemogu to naci....
Ne postoji knjiga odabrana kola 2.Nazivi knjiga su autenticni kako sam ih naveo u temi kola.Kod mene su linkovi ok. Navedi samo koji te muci.
HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI Vredan clan
Broj poruka : 157 Datum upisa : 05.06.2010 Lokacija : Zagreb
Skypi možeš li postavit sve što imaš od Sinan Sakića i Mile Kitića... imam neke njihove pjesme ali ne puno toga pa ako možeš postaviti sve što imaš da skinem...
Jel ima neko note od Morem plovi jedna mala barka?
Izbegavam te pesme koje su se pevale u zlo doba,ali bez reci po neka moze proci.Mislim da u ovoj nema nista sto vredja nekog po nekoj osnovi. Morem plovi jedna mala barka [You must be registered and logged in to see this image.]
Da si se malo potrudio mogao si pronaci sto ima od Dzeja. Ako ti treba vise pogledaj temu Gde se mogu kupiti note - Atelje Terca jer iz mog iskustva sumnjam da ce vise od ovoga biti za free. [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi možeš li postavit sve što imaš od Sinan Sakića i Mile Kitića... imam neke njihove pjesme ali ne puno toga pa ako možeš postaviti sve što imaš da skinem...
pozdrav svima! hvala skypi sto si uveo temu domaća zadaća, to je super za nas kojima je problem skinuti foršpile i teže melodije. pokušao sam skinuti od can-prava familija, ali nikako nejde. ako netko ima note za tu pjesmu bio bi mu vrlo zahvalan