|
| milanm - notni zapisi | |
|
+4hrmnk paolo_2 radojica Skypi 8 posters | |
Autor | Poruka |
---|
milanm
Broj poruka : 275 Datum upisa : 19.02.2009 Godina : 73 Lokacija : Zemun
| Naslov: Re: milanm - notni zapisi Pon Jul 19, 2010 8:53 am | |
| Mislim da je ovo poslednja pesma iz grupe onih koje su ranije već bile postavljene u temi "Notni zapisi": "U Moravu cure zagazile" - Tozovac [You must be registered and logged in to see this image.]Važna napomena: Uvod (foršpil) u ovom zapisu napisao je naš drugar nenad_ns, prema sviranju Ljubiše Pavkovića, čime je ispravio moje brljotine. Hvala mu još jednom na tome, uz konstataciju da mi je žao što se retko pojavljuje na forumu. Pozdrav | |
| | | milanm
| Naslov: Re: milanm - notni zapisi Sre Jul 14, 2010 11:45 am | |
| Evo još nekoliko zapisa pesama ranije postavljenih u temi "Notni zapisi": Bere cura plav jorgovan[You must be registered and logged in to see this image.]Kafu mi draga ispeciZapis ove pesme nije moj, već sam ga prepisao od prijatelja. Ovde ga ponovo stavljam zbog vrlo lepo uklopljenih seksti u refrenu. [You must be registered and logged in to see this image.]Pošla cura cveće brati[You must be registered and logged in to see this image.]Svadbe stižu, jesen je[You must be registered and logged in to see this image.]Eto toliko za sada, komentari i kritike su dobrodošli. Pozdrav svima | |
| | | milanm
| Naslov: Re: milanm - notni zapisi Sre Jul 14, 2010 11:32 am | |
| Prekjuče sam otvorio ovu temu zapisom pesme "Zašto pitaš kolko mi je leta" koju peva Vasilija Radojčić. U zapisu je nedostajao foršpil, pa sam zamolio da neko to doda. Javio se naš domaćin Skypi sa zapisom foršpila i sa ispravkama mog zapisa, tako da sada ponavljam kompletan zapis ove pesme: Zašto pitaš kolko mi je ljeta[You must be registered and logged in to see this image.]Hvala Skypiju na pomoći i ispravkama, a molim i ostale forumaše za njihove komentare i ispravke. Pozdrav svima | |
| | | milanm
| Naslov: Re: milanm - notni zapisi Uto Jul 13, 2010 12:05 pm | |
| Evo još nekoliko ranije postavljenih zapisa iz teme "Notni zapisi": Divlje ruže[You must be registered and logged in to see this image.]Idu putem dvoje[You must be registered and logged in to see this image.]Maramica svilenica[You must be registered and logged in to see this image.]Na starom bunaru[You must be registered and logged in to see this image.]Siroma sam al volim da živim[You must be registered and logged in to see this image.]Svrati devojko u moj vinograd[You must be registered and logged in to see this image.]Zapiši u svom srcu[You must be registered and logged in to see this image.]Toliko za danas! Moram da priznam da sam se malo umorio od manipulacija sa fajlovima. Nastavak sledi verovatno sutra. Pozdrav | |
| | | milanm
| Naslov: Re: milanm - notni zapisi Uto Jul 13, 2010 10:13 am | |
| Ovde ću postaviti deo notnih zapisa koje sam ranije postavio u temi "Notni zapisi", tako da svi budu grupisani na jednom mestu. Aj puče puška ledenica[You must be registered and logged in to see this image.]Bulbul mi poje[You must be registered and logged in to see this image.]Jovano, Jovanke - uvodi[You must be registered and logged in to see this image.]U sledećem postu će biti još tih zapisa. Da se ne bih stalno ponavljao, za sve ove i buduće zapise važi da su sve primedbe i kritike dobrodošle, kako bi ispravio moguće greške. Pozdrav
Poslednji izmenio milanm dana Uto Jul 13, 2010 10:29 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | milanm
| Naslov: milanm - notni zapisi Pon Jul 12, 2010 1:47 pm | |
| Na Skypi-jev prdlog otvaram novu temu u kojoj će biti moji bivši i budući notni zapisi. Nisam želeo da temu otvorim reprizom već postavljenog notnog zapisa, pa evo dajem jedan novi. Kao i prošli put radi se o jednoj staroj, dobroj pesmi Vasilije Radojčić. Ovoga puta je to: "Zašto pitaš kol‚ko mi je leta". [You must be registered and logged in to see this image.]Ovo je jedna od njenih poznatijih pesama, ali ipak za svaki slučaj stavljam i mp3 snimak za one mlađe koji je možda nisu čuli: [You must be registered and logged in to see this link.]Primetićete da nisam zapisao uvod(foršpil). Jednostavno nisam uspeo. Odsviram ga kako, tako, ali kad sam pokušao da ga prenesem na papir i pored više pokušaja, nisam dobio prihvatljivi rezultat. Zato bih zamolio da neko ko može (ume), zapiše ovaj foršpil i tako kompletira ovaj zapis. Hvala unapred. Pozdrav
Poslednji izmenio milanm dana Uto Jul 13, 2010 10:29 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: milanm - notni zapisi | |
| |
| | | | milanm - notni zapisi | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |