_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji put izmenio Skypi dana Ned Apr 28, 2024 1:28 pm, izmenio ukupno 2 puta
pkpcbn
Broj poruka : 425 Datum upisa : 26.07.2011
Naslov: Re: Note koje ste trazili Sub Okt 17, 2015 4:44 pm
Skypi ::
Volim ove pesme nepoznate sirem auditorijumu. Ko je cuo za Medosevca i Barajevca!? Obrisi mi vetre suze - Toma Djordjevic Medosevac Uz orkestar Radoja Mitrovica Barajevca [You must be registered and logged in to see this link.]
ja lično ne poznajem ovoga ali znam za par takvih pjevača "druge lige" odnosno poznat mi je njihov stil. Oni se nažalost nisu nikad široko probili jer nisu pjevali o "lomljenju svih čaša u kafani" i tome sličnom.
Među takve pjevače koji su pjevali "mile" pjesme (tako da je sav inventar u kafanama ostajao čitav ) spada npr. i Stanimir Petrović - Lale sa ovim hitom (mislim iz 1971. g.): [You must be registered and logged in to see this link.]
p.s. ne znam ima li nota za baš ovu verziju izuzev ove tvoje: [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ volim Macojku Diskreciju[You must be registered and logged in to see this image.]
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Note koje ste trazili Sub Okt 17, 2015 3:58 pm
Obrisi mi vetre suze - Toma Djordjevic Medosevac Uz orkestar Radoja Mitrovica Barajevca [You must be registered and logged in to see this link.]
Poslednji izmenio Skypi dana Pon Maj 06, 2024 8:18 am, izmenjeno ukupno 1 puta
gajas likes this post
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Note koje ste trazili Sre Jun 03, 2015 11:09 pm
Recite mu da ga volim-Lepa Brena [You must be registered and logged in to see this link.]
pkpcbn
Broj poruka : 425 Datum upisa : 26.07.2011
Naslov: Amila Ned Maj 03, 2015 12:41 am
Skypi ::
More-Grupa More Jedna od meni najlepsih pesama
kad smo već kod starih hitova onda da skrenem pažnju na ovaj: [You must be registered and logged in to see this link.]
"naravno" - ne usuđujem se tražiti note za ovu divnu pjesmu jer je šansa sigurno 0,01 % da postoje...
_________________ volim Macojku Diskreciju[You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio pkpcbn dana Sub Okt 17, 2015 4:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : obnovio link)
Skypi Admin
Naslov: Re: Note koje ste trazili Sub Maj 02, 2015 4:33 pm
Oj Nisavo vodo mutna po Dragutin Dimitrijevic [You must be registered and logged in to see this link.] Oj Nisavo vodo mutna po Goran Romcevic [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Zoran Kalezic Čet Apr 23, 2015 8:54 am
Moj zivot je tuzna prica [You must be registered and logged in to see this link.]
Kapitenskie tango - Albabki [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Note koje ste trazili Sub Feb 07, 2015 5:30 pm
BAS TI LIJEPO STOJE SUZE-HARI MATA HARI pdf [You must be registered and logged in to see this link.] images [You must be registered and logged in to see this link.]
Skypi Admin
Naslov: Re: Note koje ste trazili Pon Jan 05, 2015 12:11 pm
Milo Hrnic Budi nocas mirno more Dobra vecer prijatelji Julian Kad nekog imas Kome bi šumilo more moje sinje Mozda je tako moralo biti Ne daj im da nas rastave.jpg Nikad nisi samo moja Ostavi mi barem telefona broj Poljubi me Pruzala si mnogo Sladje od vina Volio sam djavola Vrati se