Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Pon Okt 23, 2023 4:56 pm
Ocigledno da Severnjacko kolo, ima nekoliko pod istim imenom. Ono sta sam poslao u prethodne proruke, svira Ibro Lolov, ali to je drugo kolo, a zove se isto.
Ako neko ima notnis zapis Severnjacko kolo koje svira Ljubisa Pavkovic, Veliko Hvala, ako spodeli sa nama
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sub Maj 06, 2023 6:16 am
SIGM ::
Pozdrav svima,
Najpre izvinjavam se ako ovo je vec postavljeno na forumu. Pretazio sam ceo forum, nisam mogao da nagjem note, kola Ibro Lolova. One sto postoji , ne rade linkovi - stari.
Ako neko ima, molio bih da postavi note za ova kola :
Ibro Lolov - Severjnacko kolo [You must be registered and logged in to see this link.]
Ne mogu nigde da nadjem note - Zvečanka kolo-Aleksandar Šišić Mislim da je ovo - [You must be registered and logged in to see this link.]
Veliko HVALA !!
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Pet Mar 26, 2021 7:13 pm
Tesko za free da ima neko Imaju [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
kennym
Broj poruka : 19 Datum upisa : 08.09.2011
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Mar 25, 2021 3:39 pm
Pozdrav društvo, ima li neko note od Sax balade od braće Vasilevski? Hvala
milan72
Broj poruka : 48 Datum upisa : 15.12.2015
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Ned Feb 28, 2021 3:14 pm
milan72 ::
[You must be registered and logged in to see this link.] Molim Vas ako imate note za kolo "Kruševačka petorka (petola)" Radojke Živković! Unapred hvala!
Veliko Vam hvala!
Skypi likes this post
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Ned Feb 28, 2021 7:40 am
milan72
Broj poruka : 48 Datum upisa : 15.12.2015
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sub Feb 27, 2021 10:31 am
[You must be registered and logged in to see this link.] Molim Vas ako imate note za kolo "Kruševačka petorka (petola)" Radojke Živković! Unapred hvala!
kennym
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sub Dec 12, 2020 8:19 pm
Nidza B and kennym like this post
kennym
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Dec 10, 2020 9:20 pm
Pozdrav svima. Trebaju mi note od kola Tomice Miljica - Batočinka kolo. AKo neko ima ali da ne ide preko sendspace-a. Hvala unapred
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Pet Nov 13, 2020 5:52 am
Mirjanino kolo -Aca Sisic Violina 1 [You must be registered and logged in to see this link.] Violina 2 [You must be registered and logged in to see this link.]
nikolicoliver73 likes this post
kennym
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Nov 12, 2020 8:19 pm
nikolicoliver73 ::
kennym ::
Pozdrav svima koliko vas ima Ima li neko note od Mirjanio kolo od Aleksandra Šišića? Hvala unapred
MIRJANINO KOLO-Aleksandar Šišić [You must be registered and logged in to see this link.]
Pozzzz....... PS: Kolega kennym u slučaju da ne možeš da preuzmeš javi se PP porukom da pronađem način da ti pošaljem zapis.
Jes da sam nahvatao viruse ali sam uspeo da skinem. Ima samo jedna strana???
Da samo jedna strana kola ima. Ja lično sa SENSPACE ne mou skinuti ništa. Zato sam i napisao u poruci ako ne možeš preuzeti javi se PP porukom da pronađemo način da ti pšaljem.
Sve najbolje. Pozdrav.
Hvala ti u svakom slučaju. Pozdrav
nikolicoliver73 Vredan clan
Broj poruka : 793 Datum upisa : 04.05.2011 Godina : 51
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Nov 12, 2020 7:27 pm
Pozdrav svima koliko vas ima Ima li neko note od Mirjanio kolo od Aleksandra Šišića? Hvala unapred
MIRJANINO KOLO-Aleksandar Šišić [You must be registered and logged in to see this link.]
Pozzzz....... PS: Kolega kennym u slučaju da ne možeš da preuzmeš javi se PP porukom da pronađem način da ti pošaljem zapis.
Da samo jedna strana kola ima. Ja lično sa SENSPACE ne mou skinuti ništa. Zato sam i napisao u poruci ako ne možeš preuzeti javi se PP porukom da pronađemo način da ti pšaljem.
Sve najbolje. Pozdrav.
kennym
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Nov 12, 2020 7:08 pm
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Nov 12, 2020 5:50 pm
kennym likes this post
kennym
Naslov: Mirjanino kolo Sre Nov 11, 2020 9:32 pm
guerrini007
Broj poruka : 43 Datum upisa : 28.11.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Uto Jun 30, 2020 3:13 pm
[You must be registered and logged in to see this link.] jel zna itko koje je ovo kolo na 3:21?
Milos Dz.
Broj poruka : 31 Datum upisa : 18.02.2016
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Ned Jul 14, 2019 2:43 pm
Da li ima neko notni zapis Jaguar kola od Gorana Jevremovica ? [You must be registered and logged in to see this link.] Hvala unapred
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Feb 28, 2019 5:32 am
acadinjaa
Broj poruka : 1 Datum upisa : 27.12.2018
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Čet Feb 28, 2019 1:45 am
Da li neko ima note svetskih kompozicija koje izvodi Ljubisa Pavkovic za VALS 63 I VALS MARUSKA inace su kompozicije Joze Kampica
stiven_90
Broj poruka : 3 Datum upisa : 18.08.2010
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Ned Feb 24, 2019 12:10 pm
Skypi ::
Ne moze ovde postaviti jer nije za postavljanje. Bilo bi brisano jer je aktuelno u prodaji,mada sam nezvanicno procitao da je Bata Kada( ili neko iz njegovog tima ) stavio zabranu na ovaj notni zapis od Vlade!?
ok,hvala
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sre Feb 20, 2019 8:40 pm
Ne moze ovde postaviti jer nije za postavljanje. Bilo bi brisano jer je aktuelno u prodaji,mada sam nezvanicno procitao da je Bata Kanda( ili neko iz njegovog tima ) stavio zabranu na ovaj notni zapis od Vlade!?
Poslednji izmenio Skypi dana Ned Feb 24, 2019 4:23 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
stiven_90
Broj poruka : 3 Datum upisa : 18.08.2010
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sre Feb 20, 2019 1:47 pm
supermaestro75
Broj poruka : 144 Datum upisa : 15.03.2011 Godina : 49
Naslov: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Ned Dec 16, 2018 11:30 pm
Molim Note ovog kola Slavka Mitrovica Cale, dali ima ko slucajno. [You must be registered and logged in to see this link.]
hvala u napred:) Pozz..
Racya
Broj poruka : 42 Datum upisa : 21.11.2010 Godina : 34
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sre Dec 05, 2018 8:53 pm
Zamolio bih nekoga ako ima sacuvane note od Vokijevo kolo (iz filma Kamiondzije, i Balkanski spijun), jer trenutni linkovi ne rade. Hvala puno unapred
emir92
Broj poruka : 449 Datum upisa : 08.05.2013
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Pon Nov 26, 2018 11:32 pm
Postovane kolege Naj prije se izvinjavam ako ovoj poruci nije mjesto u ovoj temi, Zamolio bih ako je neko od članova foruma (Zainteresovan i da mi pomogne ),radi se o Spletu igara iz Makedonije,s obzirom da ne poznajem toliko taj melos,da me uputi na naslove "Numera"(Igara) u keografiji da bi za iste tragao notne zapise ili snimke sa Yu tuba U privitku saljem snimak MP3 te koreografije [You must be registered and logged in to see this link.] YouTube [You must be registered and logged in to see this link.] P.S, Zamolio bih članove koji posjeduju bilo kakvu informaciju vezano za gornju poruku da kontaktiramo putem PP. Unapred hvala Pozzzz....
_________________ Notni zapisi narodne muzike --> [You must be registered and logged in to see this link.]
box2212
Broj poruka : 2 Datum upisa : 09.10.2012
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sre Nov 21, 2018 10:40 pm
skypi hvala puno na odgovoru .
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sre Nov 21, 2018 10:38 pm
Znam da ima ali da podeli cisto sumnjam. [You must be registered and logged in to see this link.]
box2212
Broj poruka : 2 Datum upisa : 09.10.2012
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sre Nov 21, 2018 10:09 pm
Pozdrav ljudi trebao bih notni zapis od numere, hora lautarilor ako neko ima da podeli bio bih zahvalan . Unapred hvala .
ned70
Broj poruka : 59 Datum upisa : 21.05.2010
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sub Nov 10, 2018 7:48 pm
Dali moze note za NAZIMOV COCEK [You must be registered and logged in to see this link.]
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sre Okt 31, 2018 7:53 am
supermaestro75 ::
Trazim note od sledecih numera: - Saranovacki vihor, Veroljub Kojadinovic - Moravski biser, Novica Negovanovic - Sabacka civija, Branimir Djokic hvala velika i pozdrav svima...
BISER KOLO (MORAVSKI BISER)-NOVICA NEGOVANOVIĆ [You must be registered and logged in to see this link.] PS: Pravi naziv za kolo je "BISER KOLO". Ovo je nekavarijanta koju izvodi Aleksandar Sofronijević. Što bi kolega emir92 rekao zasladi po želji (nije urađena ornamnetika) Pozdrav.
supermaestro75
Broj poruka : 144 Datum upisa : 15.03.2011 Godina : 49
Naslov: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Uto Okt 30, 2018 10:06 pm
Trazim note od sledecih numera: - Saranovacki vihor, Veroljub Kojadinovic - Moravski biser, Novica Negovanovic - Sabacka civija, Branimir Djokic hvala velika i pozdrav svima...
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od Narodnih kola i Instrumentala Sub Okt 27, 2018 5:29 am
SIGM ::
Pozdrav iz Makedonije,
Zamoli bih sve clanove ovog foruma,da postave note za Branino kolo, ako imaju sa prostoredom. Slusam sviraju razne verzije ovog kola, ali u sustini to je isto, kao na primer ove linkove :