| HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) | |
|
+11nikolicoliver73 ivo13 LUKA DALLAPE harko850 harmonikas25 thrash Vergas hrmnk djolekg79 Skypi HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI Vredan clan
Broj poruka : 157 Datum upisa : 05.06.2010 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Sre Jul 14, 2010 8:16 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Uto Jul 13, 2010 10:52 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Pon Jul 12, 2010 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Pet Jul 09, 2010 10:48 pm | |
| Evo kompletna Zahvaljujuci prijateljima Teacher u,hrmnk i Jozi Vise ne znam sta je od koga mada solidno vodim evidenciju. Romanca-Oliver Dragojevic [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Pet Jul 09, 2010 7:00 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Pon Jul 05, 2010 3:07 pm | |
|
Poslednji izmenio HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI dana Uto Jul 06, 2010 8:53 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Sub Jul 03, 2010 1:54 pm | |
| Mislio sam na ove poslednje sto si postavio. Registruj se jer tamo je Arhiva nota koju postepeno pravim. Trebao bi preci na Mediafire jer ovi linkovi na Speedy brzo zamru a ne mozes se tu organizovati ako ne placas. Na Mediafire napravis sebi foldere da znas gde ti je sta,a linkovi su trajni i sve je free.Ako bude sta nejasno tu sam.
Pozdrav _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Sub Jul 03, 2010 1:00 pm | |
| Na koje misliš note da su dobre bove dplje što sam postavio???? Imam još toga isprintano moram skenirat pa ću postavit ako hoćeš a što se tiče rezolucije da zeznuo sam ali sam to tek poslije se sjetio jer sam stavljao to u žurbi kad sam bio na kompu u buduće ću smanjivat format nemaš brige.... Ovaj foršpil Hej zoro što sam stavio nisam ga vidio do sad na netu pa sam ga stavio jer sam mislio da ga nema ali očito sam pogriješio no nema veze..... Od ovog ansambla sam vidio note neke ali nemogu vidjet sve valjda zato što nisam registiran možda???? P.S. Što se tiče ovih nota koje imam a nisam skenirao to sam nabavio od jednog prijatelja koji ima isto dosta nota i zapravo sve što imam nabavio sam od njega (osim ovog velikog djela što sam skidao tu na tvom forumu)....Iskreno neznam kojoj knjizi pripadaju jer imam to sve isprintano na papirima u jednom fasciklu ima sveukupno jedno 200 tinjak stvari pa ako hoćeč mogu se pozabavit i stavi to tako da ti prvo sastavim popis šta sve imam pa onda da skeniram ono što nemaš........Pozdrav | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Pet Jul 02, 2010 10:07 pm | |
| Pozdrav Dobre su ti ove note.Nisam ih do sad vidjao.Ako znas koja je to knjiga napisi. Steta sto je neko sarao akorde u nekim pesmama. Jos bi ti skrenuo paznju da podesis rezolucuju pre scan jer je prevelika. Dovoljna i optimalna je 150 dp Ako je ovaj forspil odavno je postavljen. [You must be registered and logged in to see this link.]Ne znam da li si navracao ovde gde sam postavio dosta nota. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Pet Jul 02, 2010 7:54 pm | |
| Evo pjesma Halida Beslica Hej zoro samo foršpil ovakav još nisam vidio na forumu pa evo postavljam ga ovdje [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Pet Jul 02, 2010 7:29 pm | |
| | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Čet Jun 24, 2010 7:36 pm | |
| - HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI ::
ZNAŠ ŠTA ONDA DA JA NE STAVLJAM TO OVAKO MOŽDA JE NAJBOLJE DA POŠALJEM TO TEBI NA MAIL PA TI TO RIJEŠI ZA OVE INSTRUMENTALE MISLIM JER NEZNAM KAKO SE PREBACUJE TAJ FORMAT I TO SVE SKUPA NISAM NIKAD RADIO DO SAD PA MOŽDA JE BOLJE TAKO DA JA ŠALJEM TEBI A TI ONDA TO SREDI ILI RECI KAKO SE TO RADI PA DA PROBAMO TO SREDIT..... Pozdrav svima Lepo ste se raspricali. Pretvoriti jedan format pictures u drugi nista lakse. Otvoris sliku npr Paint verovatno imas Save As... odaberes opciju Jpg -Save Tako je i u drugim Pictures Manager. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Čet Jun 24, 2010 12:25 pm | |
| - Skypi ::
- Pozdrav
Koliko sam video ove postavljene note one su iz ovih knjiga To je zajednicki rad prijatelja Teachera,brata Vergasa prijatelja HRMNK i mene. Mislim da je nepotrebno da se patis kad ima postavljeno. [You must be registered and logged in to see this link.] Druge note su iz ove knjige koju je postavio kolega Edo Beganovic. To bi mogao da pregledas i postavis par listova koji su losije odradjeni. [You must be registered and logged in to see this link.]
Drugo.Ne mogu da shvatim zasto furate ovaj format bmp jer su fajlovi ogromni.Da su mi note u tom formatu trebala bi mi bar dva Hard diska samo za note.Pretvaraj to u JPG obavezno. I pokusaj preci na Mediafire za upload.Registrujes se organizujes svoje foldere,a postavke traju dugo.Kod meni ima linkova koji su akrivni vec 2 godine... ZNAŠ ŠTA ONDA DA JA NE STAVLJAM TO OVAKO MOŽDA JE NAJBOLJE DA POŠALJEM TO TEBI NA MAIL PA TI TO RIJEŠI ZA OVE INSTRUMENTALE MISLIM JER NEZNAM KAKO SE PREBACUJE TAJ FORMAT I TO SVE SKUPA NISAM NIKAD RADIO DO SAD PA MOŽDA JE BOLJE TAKO DA JA ŠALJEM TEBI A TI ONDA TO SREDI ILI RECI KAKO SE TO RADI PA DA PROBAMO TO SREDIT..... | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Sre Jun 23, 2010 9:35 pm | |
| Pozdrav prijatelju Hungary Ne odnosi se na tebe jer ti postavljas PDF. Konkretno sam rekao za format bmp koji je prevelik za pictures.Meri preko 3 mb i zauzima mnogo prostora na disku, sprije se ucitava za upload,sporiji Download.... _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Sre Jun 23, 2010 7:12 pm | |
| "Skypi" to sa velikim formatima se odnosi i na mene. ja drugačije ne znam jedva sam i ovo savlada.Ako ti nije tlaka ti i moje radove stavi kako bog zapovida!!!Hvala i pozdrav!!! |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Sre Jun 23, 2010 6:59 pm | |
| Pozdrav Koliko sam video ove postavljene note one su iz ovih knjiga To je zajednicki rad prijatelja Teachera,brata Vergasa prijatelja HRMNK i mene. Mislim da je nepotrebno da se patis kad ima postavljeno. [You must be registered and logged in to see this link.] Druge note su iz ove knjige koju je postavio kolega Edo Beganovic. To bi mogao da pregledas i postavis par listova koji su losije odradjeni. [You must be registered and logged in to see this link.]Drugo.Ne mogu da shvatim zasto furate ovaj format bmp jer su fajlovi ogromni.Da su mi note u tom formatu trebala bi mi bar dva Hard diska samo za note.Pretvaraj to u JPG obavezno. I pokusaj preci na Mediafire za upload.Registrujes se organizujes svoje foldere,a postavke traju dugo.Kod meni ima linkova koji su akrivni vec 2 godine... _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
| Naslov: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) Sre Jun 23, 2010 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) | |
| |
|
| |
| HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI MOJE NOTE (SKENIRANE) | |
|