Broj poruka : 34 Datum upisa : 18.09.2010 Godina : 28
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 20, 2010 3:31 pm
ima li ko https://www.youtube.com/watch?v=WRFspRFpZeY
Kruno17
Broj poruka : 37 Datum upisa : 13.07.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 20, 2010 5:30 pm
Pozdrav! Ima li ne ko note od pjesme rekla nana da mi daš? Hvala unaprijed!
Ceki
Broj poruka : 46 Datum upisa : 17.11.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 20, 2010 6:33 pm
Pozz je l' moze neko da mi napise note od pesme,Ti si zena koju ludo volim?Hvala
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 20, 2010 6:34 pm
nolle ::
iskreno ni meni nije jasno, isto sam probao skinuti, ali nece, ok valjda cu nekako uspeti. Pozdrav
Ne vredi ni pokusavati ako nemas 25 postova,10 uploada ili uplacenu donaciju. Mozda sam to pokupio prosle godine dok ovo nije uvedeno,ali mi trenutno nije na raspolaganju zbog kvara. Pozdrav
_________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
ristivojevic_dallape
Broj poruka : 30 Datum upisa : 12.11.2010 Godina : 30
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 20, 2010 6:55 pm
Skypi ::
iskreno ni meni nije jasno, isto sam probao skinuti, ali nece, ok valjda cu nekako uspeti. Pozdrav
Ne vredi ni pokusavati ako nemas 25 postova,10 uploada ili uplacenu donaciju. Mozda sam to pokupio prosle godine dok ovo nije uvedeno,ali mi trenutno nije na raspolaganju zbog kvara. Pozdrav
ja sam skinuo note za suze radosnice bez problema
ristivojevic_dallape
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 20, 2010 7:10 pm
kako da stavim note kad je max size 108kb a note zauzimaju 137kb???
hrmnk Vredan clan
Broj poruka : 244 Datum upisa : 18.02.2009 Godina : 62 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 20, 2010 11:49 pm
Kompresiraj pomoću .rar ili .zip opcije
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 8:58 am
Pozdrav Kolega Marko je bio izuzetno ljubazan pa mi je poslao note. Suze radosnice-Sinisa Tufegdzic
Davno sam napravio koncepcijski zapis te pesme... http://www.esnips.com/doc/381ccaa7-1e81-4221-9bb2-3bc37589ae31/Ti-si-zena-koju-ludo-volim-Savo-Radusinovic
paolo_2
Broj poruka : 102 Datum upisa : 07.08.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 11:09 am
da li ima tko note od pjesme "JA MLAD PIJEM NOCI" od Nedeljka Bilkica. Hvala puno!!! https://www.youtube.com/watch?v=GjJy0ZpQfZk
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 11:39 am
Kruno17 ::
Pozdrav! Ima li ne ko note od pjesme rekla nana da mi daš? Hvala unaprijed!
Imam neke svoje. File name: Rekla nana da mi das.TIF File size: 30.67 KB
nolessp
Broj poruka : 60 Datum upisa : 14.05.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 3:35 pm
https://www.youtube.com/watch?v=TN3ua1dtZpU ako mogu note od ove pjesme.
nolle
Broj poruka : 43 Datum upisa : 12.08.2010 Godina : 33 Lokacija : Osijek - Vukovar
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 5:52 pm
Hvala puno i tebi Skypi i tebi Marko, sve najbolje
Pozdrav Kolega Marko je bio izuzetno ljubazan pa mi je poslao note. Suze radosnice-Sinisa Tufegdzic
Davno sam napravio koncepcijski zapis te pesme... http://www.esnips.com/doc/381ccaa7-1e81-4221-9bb2-3bc37589ae31/Ti-si-zena-koju-ludo-volim-Savo-Radusinovic
Racya
Broj poruka : 42 Datum upisa : 21.11.2010 Godina : 34
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 5:55 pm
Treba mi par pjesama Tozovac - Skeledzijo na Moravi
Skeledzijo na Moravi prijatelju stari da l' si skoro prevezao preko dvoje mladih, pobegla je moja draga, ode za drugoga a mene je ostavila da patim do groba 2x
Ref. Prevezao ja sam mnogo cura i mladica ne znam da l' je medju njima tvoja nevernica,
Ja za takvom nevernicom ne bi suze lio znam da sa njom u zivotu srecan ne bi bio
Znam da ti je sada tesko prijatelju mladi al' neverna ljubav znaj da se brzo ohladi, ta devojka nikad ne bi dobra zena bila uvek bi ti u zivotu boli nanosila 2x
Ref.
Mira Skoric - Zasto nosis prsten moj
Lepu kucu imas mali ja cesto kraj nje prolazim Odkad drugu u nju vodis na vrata ti ne dolazim
Zasto nosis prsten moj kad si srce dao njoj Zar bi opet svojom zvao onu sto si ostavljao
Lepu bastu imas mali iz nje smo mesec gledali Odkad u njoj drugu ljubis ni mesec mi se ne mili
Lepe oci imas mali ko sunce su me gledale Tvoje oci moje noci zbog druge su me izdale
Bora Drljaca - Harmoniko moja
Harmoniko moja suzom nakvasena znas li da je moja draga isprosena
Harmoniko moja, ti si sa mnom bila kad me moja draga nezno poljubila
Zar u onom casu lazno me volela kad u zagrljaju drhtala je cela
Sviraj, sviraj meni one pesme njene i pitaj je zasto je ostavila mene
Ostali smo sami, harmoniko moja jos me samo tesi bolna pesma tvoja
Zorica Brunclik - A tebe nema
Ponovo se sunce umiljava zori i novom danu zracima golica travu punu rose a ja se secam k'o da juce bese
Kad si mi maslacke stavljao u kose i sve je isto kao nekad davno zelene polja, listaju breze i behar se u procvat sprema
Ref. A tebe nema, a tebe nema a tebe nema, a tebe nema
Svuda se cuju pesme kopaca i frule zov vodonosa vodu sa izvora nosi a ja se secam k'o da juce bese
Kako smo po livadi trckarali bosi i sve je isto kao nekad davno zelene polja, listaju breze i behar se u procvat sprema
Ref.
Fenjere svici lagano pale spusta se mrak na pocinak idu jaganjci beli a ja se secam k'o da juce bese
Kako smo se nekad ti i ja voleli i sve je isto kao nekad davno zelene polja, listaju breze i behar se u procvat sprema
Ref.
Unaprijed hvala
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 7:17 pm
Pozdrav
Dovoljno je da napises naziv pesme i izvodjaca i sta trazis. Tekstovi pesama su suvisni.To se lako moze naci na netu. Takva dva posta i ode stranica.
Harmoniko moja
P.S.Gde je nadje po Drljaci.Mislim da je Bora to snimio u mladjim danima i ok ali mislim da nije.Iskreno nisam ni cuo njegovu izvedbu te fenomenalne pesme,a iskreno i nemam zelju.Nije to za njega. To je ipak za pevaca mekseg i osecajnijeg glasa.
Racya
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 11:14 pm
Pa ukucao sam u Google "harmoniko moja tekst" i vidjeh da pjeva Bora D. iako ni ja nikad nisam cuo da on to pjeva.I, u pravu si, nije to za njega
I hvala za sugestije (sad znam da je dovoljan samo naziv pjesme)
p.s. hvala za note od "harmoniko moja" (vec sam ih nasao i sam ali, opet, hvala).Ako neko moze da nadje note od ove ostale dvije pjesme, bilo bi super
pozz svima iz Banja Luke (Kozarske Dubice)
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 11:43 pm
Pozdrav Odradio je kolega Hungary Skeledzijo na Moravi
Davno je zapisana ali nikad da dodam reci. Bice u arhivi kad to odradim. Zasto nosis prsten moj
daca91
Broj poruka : 119 Datum upisa : 30.10.2009 Lokacija : Srbija,Kragujevac
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 21, 2010 11:48 pm
pozz kolege..... jel ima neko note za pesme Njoj bih vise verovao i Koga nema bez njega se moze (od Djanija....to je sa njegovog novog albuma) ? hvala unapred
Ceki
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 12:11 am
Hvala za Savu..Je l' mozete da mi napisete od Verice Nedam bolu..Unapred hvala..Pozz..
Racya
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 12:16 am
Jao ljudi, pa vi ste strava majke mi.Jako ste brzi i odlicne note dajete.Ja se ne bavim narodnom muzikom mnogo jer studiram muzicku akademiju u Banjoj Luci (opsti smijer).Pa se nadam da ce mi ovaj forum (narocito Vi koji ste ovde "stari" mnogo da mi pomognete oko notica).Iako imam apsolutni sluh, nekako mi je teze skidati narodne pjesme od ozbiljne muzike (mozda nisam navikao jer nisam skinuo ukupno ni 10 pjesama sa mp3-a ili nekog drugog zvucnog zapisa .Istina, skidao sam sa midija i karaoka, ali note mi vise znace, valjda sto sam navikao.Mozda bi mi bilo bolje da se oslonim na svoj sluh?)
pozdrav
p.s. ako neko zeli program za pisanje muzike Finale 2011, moze ih naci ovde (znam da ovo stavljam na pogresan dio foruma, ali zelim i ja da malo pomognem - ako mogu)
DownloaD
Ako bude potreban patch (ako ne uspijete registrovati program), javite mi na mail - novraade@gmail.com
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 9:13 am
Pozdrav @Racya Hvala za link prema finale 2011 2010 sam probao ali sam se vrati 2005 na koju sam navikao. Sasvim je dovoljna za ono sto meni treba. Ako imas apsolutan sluh koji ce ti note. I najbolji notni zapis ne moze zameniti slusanje i licno dozivljavanje neke kompozicije. Kad se dovoljno naslusas i ta kompozicija bude prisutna u tebi bez problema ces je svirati i pevati ako imas razvijenu tehniku i glasovne mogucnosti.
@daca91 Vec sam navodio da za nove pesme nema notnih zapisa. Jednostvno niko to vise ne izdaje...A i ko bi stigao. Prebrzo se to odvija da bi neko u tome video profit. Dok trepnes te pesme nisu aktuelne i pojavljuju se nove. Nicu kao pecurke posle kise. Slabo ima i midi karaoke files od tih pesama.
@Ceki Ta vrsta muzike je jako siromasna sto se nota tice. A tesko da je note i mogu prikazati i mnogo pomoci. Za to treba imati mnogo svirackog iskustva...Nesto u sebi predodredjeno za to.Tesko je to recima objasniti. Cigansko srce i dusu. Ako ti može sta pomoci. Ne dam bolu da me slomi-Verica Šerifović (Forspil i akordi)
Racya
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 2:26 pm
OK.Od sad se vise oslanjam na sluh (a i glas mi je prilicno razvijen - za narodnjake dovoljan).
p.s. ne trebaju mi note od A tebe nema.Volio bih kad bi neko mogao da napise forspil od Harmoniko moja.Hvala
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 8:14 pm
Pozdrav I da ti trebaju nema ih.prilicno komplikovana pesma za notiranje. Probao sam X puta i odustajao. Originalna pesma Harmoniko moja-Mica Stojanovic nema forspil Kao i za vecinu narodnih pesama forspili su kasnije dodati. Lepo je ovo cuti.
djolekg79
Broj poruka : 25 Datum upisa : 05.04.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 9:56 pm
Jel ima neko note od pesme, A tebe nema zorica brunclik, hvala puno
Ceki
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 10:44 pm
Hvala puno za Nedam bolu,i u pravu ste.. Je l' moze od Medenog meseca Djavolica..? pozz i hvala..
michael markic
Broj poruka : 27 Datum upisa : 02.07.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Nov 22, 2010 11:11 pm
pozdrav jel ima ko note od zoko moja zoko,plači zemljo, kockar,čaša ljubavi hvala
Ceki
Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Nov 23, 2010 11:13 pm
Pozz svima..Je l' moze neko da mi napise note za pesme Milo moje od Dragane Mirkovic,i Djavolica od Medenog meseca..Unapred hvala..
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Nov 24, 2010 9:51 am
Pozdrav Sve trazene pesme su u planu i bice u Arhivi kad se stigne osim A tebe nema-Zorica Brunclik Mogu pomoci s akordima i drugim detaljima pesme ali complete notni zapis ne mogu da ubodem kako treba. Trenutno ima Zoko moja Zoko
Kruno17
Broj poruka : 37 Datum upisa : 13.07.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Nov 24, 2010 1:16 pm
Pozdrav! Ima li ne ko note od pjesme Halida Muslimovica - Rodjendanska? Hvala unaprijed!
harmonika1
Broj poruka : 51 Datum upisa : 03.05.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Nov 24, 2010 7:10 pm
Moze li ko postaviti note za pjesmu prodjoh bosnom kroz gradove!!!!
HVALA!!!;D
ristivojevic_dallape
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Nov 24, 2010 9:02 pm
ima li neko note od pesme : sta sam ja u tvom zivotu
The author of this message was banned from the forum - See the message
Grale
Broj poruka : 49 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 30 Lokacija : Osijek
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Nov 24, 2010 10:45 pm
nadam se da se kolega hungary nece ljutit sto stavljam njegov rad
Miroslav Ilic - Sta sam ja u tvom zivotu ( Tako mi nedostajes)
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Nov 24, 2010 11:08 pm
trebaju mi note od pesama ...lepa zeno ne znam ti ni ime , mrak mrak pomracina i gde ste sada prijatelji moji ....od smederevca su sve 3.. .. hvala pozz
Gost Gost
Naslov: Re: Trazim note od pesme Čet Nov 25, 2010 12:14 pm
Grale! Ako voliš da ti se zahvaljuju ti i dalje stavljaj nema problema. Ja ću stavljati kad budu tražili od mene(ako imam).
harmonika1
Broj poruka : 51 Datum upisa : 03.05.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Čet Nov 25, 2010 12:14 pm
Grale ::
nadam se da se kolega hungary nece ljutit sto stavljam njegov rad
Miroslav Ilic - Sta sam ja u tvom zivotu ( Tako mi nedostajes)
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Nov 26, 2010 12:27 pm
michael markic ::
pozdrav jel ima ko note od zoko moja zoko,plači zemljo, kockar,čaša ljubavi hvala
Pozdrav Ova je dodata a sumnjam da si nasao.Bice i ostale kad se stigne.
File name: Mile Kitic Casa ljubavi.jpg File size: 306.83 KB
Nota nema ali mozda nekom trebaju akordi.
Kod:
A tebe nema Zorica Brunclik
[G]Ponovo se sunce umiljava [Am]zori [Em]i novom [D]da[Em]nu [Em]zracima golica [A7]travu punu [D]rose [D]a ja se secam [C]k'o da juce be[H]se [Em]Kad si mi maslacke [D7]stavljao u kose[G A G F#] [H]i sve je isto [C]kao nekad [Am]dav[H]no [H]zelene polja, [Am]listaju bre[H]ze i [Em]behar se u [A7]procvat [D]sprema[C H]
Refren [H]A tebe [C]nema, a tebe [H]nema [H]a tebe [C]nema, [Am]a tebe ne[H]ma Forspil: H, Am, H 2x Em, H, Am, H. brake: H, Em ; rubato: Em, D, Em, D7, G....
michael markic
Broj poruka : 27 Datum upisa : 02.07.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Nov 26, 2010 4:11 pm
hvala skipy
muzika
Broj poruka : 40 Datum upisa : 10.08.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Nov 26, 2010 4:57 pm
Ima li ko note pjesme Voli me danas vise nego juce od M.Mirica,ili bar fospil i akorde.
Grale
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Nov 26, 2010 5:36 pm
na ovim linkovima ti je voli me dns vise nego jucer
nolessp
Broj poruka : 60 Datum upisa : 14.05.2010
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Nov 26, 2010 7:52 pm
Skypi ako bi mogao molim te da mi uradis notni zapis ove pesme https://www.youtube.com/watch?v=dh1p_g3ixvs&feature=related znam da nisi neki ljubitelj bajinih pesama ali meni bi mnogo znacilo. i ako može barem akordi za ovu pesmu https://www.youtube.com/watch?v=XSME5snGQHE .
Poslednji izmenio nolessp dana Pet Nov 26, 2010 10:13 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Ceki
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Nov 26, 2010 8:22 pm
Hitno su mi potrebne note za Djavolicu od Medenog meseca i Milo moje sto te nema od Dragane Mirkovic..Da li bi neko mpgao da mi napise note za te pesme..Unapred hvala.. pozzz
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Nov 26, 2010 10:32 pm
Pozdrav Eto predjosmo 1000 sa clanovima. Koliko nas ucestvuje u razmeni nota... Jednostavno niti mogu sve znati ni imati,a tek zapisati... Narocito pesme koje niti sam cuo niti su u mom stilu.. Koje nikad ne bi ni skidao ni svirao. Sto mogu i kad mogu pomognem,ali sve ima svoje granice. Za nesto i pored najbolje volje nemam mogucnosti,a za nesto stvarno nemam ni volje ni snage a ni vremena. Mislim,nemoj da se ljutite ali tako je.
Gost Gost
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 27, 2010 5:50 pm
Evo kolega Ceki od mene zapis:
Milo moje što te nema - Dragana Mirković --> http://eemmiirr.byethost7.com/Notni_zapisi.php
Pozdrav
daca91
Broj poruka : 119 Datum upisa : 30.10.2009 Lokacija : Srbija,Kragujevac
Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Nov 27, 2010 7:40 pm
Jel ima neko note za pesme Samo nju ne kuni majko ili Cudna zena bese Vera ??? Hvala unapred
Skypi Admin
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 28, 2010 12:45 am
Pozdrav Daco u folderu Toma Zdravkovic imas tu pesmu pod nazivom Plakala je.Postavio prijatelj hrmnk Vera od Ede ce biti uskoro. P.S.Hvala Envere za pesmu mada sam i ja odradio. Kad dodam tekst postavicu a do tad tvoj zapis necu gledati.
Gost Gost
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 28, 2010 1:36 pm
Evo od mene, čini mi se da je skoro tražena na forumu:
Djavolica - Medeni Mesec --> http://eemmiirr.byethost7.com/Notni_zapisi.php
Pozdrav
ristivojevic_dallape
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 28, 2010 3:25 pm
trebaju mi basovi...akordi za melem kolo od patala
cvrle
Broj poruka : 34 Datum upisa : 18.09.2010 Godina : 28
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 28, 2010 6:43 pm
има ли ико ноте од https://www.youtube.com/watch?v=dlwcJSfxiyI&feature=related , https://www.youtube.com/watch?v=HIIyOiSJUxo&feature=related , https://www.youtube.com/watch?v=748Fo4pdsao&feature=related ,
Racya
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 28, 2010 7:38 pm
Note od (ako nije problem)
Ne diraj coveka za stolom – Mitar Miric Djulzulejha (sa uvodom) - Safet Isovic Mujo kuje (treba mi samo uvod) - Safet Isovic
Grale
Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Nov 28, 2010 8:22 pm
ljudi dolazi bozic pa bi molio nekog ako ima da postavi note od pjesme zvoncici