| Trazim note od pesme | |
|
+102reise popotnik Royal_Standard zmijicamala dejo14 Maid Luckyboy10 dallape1 goranp darioc ant112 andro1082 steva dragan1983 Ukika NIKSHA Boske Mario neca xDinchix mariospuki Milica00 R-O-G-I nikma KojkE Alinho dejong rajbul Zola123 Kaca neca4927 Aleksandar Spasic Marija ivan picoder sanja_5rovic michael markic djolekg79 Racya ristivojevic_dallape Ceki lee2 marin1234 Emean AndrijaT milanm Wyatt_90 huja2009 peca Bogy harko850 amir Angelo dallape andrija josip t0m0 Damjan februarac semidzo sevdalija marko milos keka Adroxxx TBjole mario markota JuVe vaske cvrle joeli Sone Doce nolle Pajche sale paolo_2 sanja midi rayker Belaj AdnanGuitar Zola94 radan94 matrix svirač simmkens harmonika1 neso88 Kruno17 misty thrash muzika Vergas zoran nolessp daca91 marko__ns HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI Grale Posušak 21 hrmnk henri_007 Skypi 106 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
radan94
Broj poruka : 2 Datum upisa : 02.07.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Sep 17, 2010 7:57 pm | |
| Jel mogu note od pjesme Sabana Saulica Danima te cekam..... | |
|
| |
joeli
Broj poruka : 54 Datum upisa : 16.12.2009 Lokacija : Nova Kapela, Brodskoposavska zupanija
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pet Sep 17, 2010 9:53 pm | |
| Evo Marko Mirjane, ako nisi u meduvremenu vec proceprkao i sam.
Pozdravljam ovu vrijednu ekipu moderatora kao i ostale na ovom forumu.
http://www.speedyshare.com/files/24295335/ZbogMirjaneZdenkoNiksic.jpg | |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Sep 18, 2010 12:07 pm | |
| E moj Joeli Marko markota slabo ceprka inace ne bi pisao po ko zna koji put jedno te isto,a pored toga i pm. Lepo napisem da stvarno nemam vremena da se bavim licnim molbama za note i da je bolje da napise post jer je veca mogucnost da mozda neko ima note... On tera po svom i dzabe mu napisem note.Mrzi ga prelistati do svog prethodnog posta inace bi nasao note a skoro uvek postavim i u deo Note koje ste trazili. Daj boze da i sad nadje mada su tri put postavljene. Pozdrav i svako dobro svima _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Skypi Admin
Broj poruka : 4793 Datum upisa : 10.02.2009 Godina : 63 Lokacija : Kućerak u Sremu
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Sep 18, 2010 6:10 pm | |
| Sone Ima jedna sa spiska a bice jos koja sigurno. Pariski lokal ima samo originalni zapis po Oliveri Katarini uz pratnju Korni grupe. http://www.ziddu.com/download/11603467/SlikeuokuLjSLouis.JPG.html
Lepe narodne pesme imaju mnogo verzija. Čudna jada od Mostara grada-Ana Bekuta http://www.ziddu.com/download/11727068/CudnajadaodMostaragradaAnaBekuta.jpg.html _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Sone
Broj poruka : 30 Datum upisa : 16.09.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Sep 18, 2010 8:47 pm | |
| - Skypi ::
Sone Zelim ti dobrodoslicu,a sto se tice toga da nekih pesama nema... Nazalost mnogih nema jer ne moze se stici.U obavestenjima imaju linkovi ka Arhivi nota pa ce se neke od tvojih navedenih naci tamo u dogledno vreme.Neke imaju.
Hvala na javljanju, ... sve ok, bez pritisaka,... sve sto je vredno trazi i vreme i puno rada... ocigledno se svaki dan pravi pomak, ... pa arhiva sve bogatija, odlicno. pozz. | |
|
| |
Sone
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Sep 18, 2010 8:51 pm | |
- Sone
Ima jedna sa spiska a bice jos koja sigurno. Pariski lokal ima samo originalni zapis po Oliveri Katarini uz pratnju Korni grupe. http://www.ziddu.com/download/11603467/SlikeuokuLjSLouis.JPG.html
Samo kratko javaljanje,... Super, hvala puno , ... Za ostale ne brini, ako i kad stignes, ... Puno pozz. PS. i Oliverina verzija je ok,... ako ti je pri ruci | |
|
| |
cvrle
Broj poruka : 34 Datum upisa : 18.09.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sub Sep 18, 2010 11:48 pm | |
| trebaju mi note od pesme ivana od medenog meseca | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 7:32 am | |
| cvrle Nema potrebe da dupliras postove odnosno da pises isti post na vise mesto.Pa jos u temi gde je navedeno da se traze note strane muzike.Mozda je za tebe iz Trebinja Medeni mesec strana grupa ali za mene nije. Za mene je strana muzika ono sto je izvan okvira EX YUIma neki zapis pesme koja ti treba. Ivana-Medeni mesecSone Postavio sam Pariski lokal u Note koje ste trazili. https://skypi.forumsr.com/notni-zapisi-trazim-note-f1/note-koje-ste-trazili-t60.htm _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji izmenio Skypi dana Ned Sep 19, 2010 2:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
cvrle
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 12:09 pm | |
- cvrle
Nema potrebe da dupliras postove odnosno da pises isti post na vise mesto.
hahah....ok hvala za pesmu....i izvinjavcam se zbog duplih postova | |
|
| |
cvrle
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 12:20 pm | |
| imate li note od pesme davor badrov - momacka, od pesme miki mico od lepe brene .... hvala xDDDD...... i od pesme Odakle si sele ...ali sa onim delom jelek anterija i opanci...jer ja imam note ali bez tog dela.... | |
|
| |
daca91
Broj poruka : 119 Datum upisa : 30.10.2009 Lokacija : Srbija,Kragujevac
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 2:39 pm | |
| Jel ima neko note za pesme (sve su od Sinana Sakica) : Hajdemo dalje moja tugo Pokloni poljubac prijatelju starom Pogledaj me ti Zaljubljen u tebe Hvala unapred | |
|
| |
The author of this message was banned from the forum - See the message |
Grale
Broj poruka : 49 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 30 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 4:00 pm | |
| https://2img.net/r/ihimizer/i/narodnaodaklesisele.jpg/ evo ga odakle si sele valda valja | |
|
| |
cvrle
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 4:04 pm | |
| - Grale ::
- https://2img.net/r/ihimizer/i/narodnaodaklesisele.jpg/
evo ga odakle si sele valda valja valja hvala puno xDD.... | |
|
| |
joeli
Broj poruka : 54 Datum upisa : 16.12.2009 Lokacija : Nova Kapela, Brodskoposavska zupanija
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 4:08 pm | |
| Skypi,
nesto slicno sam si i pretpostavljao obzirom da sam pratio pocetke ovoga foruma i poteskoce s kojima se vi moderatori susreceta u ispunjavanju nasih zelja i prohtijeva. Najmanje sto mogu uciniti da Vam se djelomicno zahvalim je ovaj da "uskocim" ako mogu,pripomognem jer zbog toga smo tu,zar ne.
Zbog posla me nije bilo duze vremena i vidim da ima jos ljudi ,da ne nabrajam, kojima skidam kapu, svaka cast te Vas sve skupa jos jednom pozdravljam. | |
|
| |
joeli
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 4:18 pm | |
| Dali netko ima notni zapis Safetove pjesme Kraj bagrema? Refren je "moj bagreme...
Trazio sam svojevremeno ali bezuspijesno, mozda sada bude vise srece. Hvala unapred! | |
|
| |
vaske
Broj poruka : 41 Datum upisa : 14.01.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 6:10 pm | |
| Zdravo svima,
Obicno postavljam kola,ovog puta pravim presedan zbog jedne stare i lepe pesme,kao i zbog izuzetnog dueta Ovuka -Bogicevic.Cini mi se da dosada niti je ovu pesmu neko trazio a niti je postavio.Pesma je "Po gradini mesecina ko dan".Uz note ima i mp3.
http://www.speedyshare.com/files/24320069/Duet_Bosa_i_Rade-Po_gradini_mesecina_ko_dan.zip
Pozdrav. | |
|
| |
JuVe
Broj poruka : 12 Datum upisa : 11.09.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 7:29 pm | |
| Pozdrav!! Trebam note za foršpil i akorde za pjesmu Pukni čašo od Huleta. Hvala | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 7:59 pm | |
| Hvala vaske za pravu pesmu. cvrle Znam da je trebala kolegi Buldogu pa sam pokusao da zapisem. Davor Badrov-Momacko vece Sto se tice Brene-Miki trenutno nema ali verovatno ce biti. Daco Ove od Sinana sigurno nemaju.Posebno ova prva. Hajdemo dalje moja tugo...Mutna do bola. Forspil-Em F Dm Em 2x Strofa Em F Em F F Em Em Dm Em Refren F Em F Em Am G Dm F-Dm Em Joeli Pokusao sam da zapisem Kraj bagrema od Safeta davno ali ne mogu da se sastavim s harmonijom.Mogu postaviti ali na akordima moras sam raditi. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Zola94
Broj poruka : 8 Datum upisa : 08.08.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 8:10 pm | |
| Trazim note od pesme ...... Vise nisam onaj stari mislim da peva Sako.. .... I zavet od Topalka.... | |
|
| |
joeli
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 8:19 pm | |
| Skypi hvala,
postavi pa da vidimo.Akordi nisu problem koliko tocan tekst,prelazi i forspil jer mi treba za harmoniku.
Pozdrav | |
|
| |
zoran
Broj poruka : 134 Datum upisa : 13.11.2009 Godina : 27 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 8:27 pm | |
| HARMONIKAŠ_ZG_GUERRINI imam nesto iz midija Boli,boli. Ako mozeda posluzi,izvoli. http://www.speedyshare.com/files/24322850/Snezana_Djurisic-boli_boli_uvod.pdf | |
|
| |
paolo_2
Broj poruka : 102 Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Pozdrav Ned Sep 19, 2010 8:34 pm | |
| Pozdrav svima! Da li može netko poslati note od Volela si nocnu pticu-Tozovac | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 9:04 pm | |
| |
|
| |
cvrle
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 9:13 pm | |
| skypi hvala puno za momacku ...i molio bih za jos jednu pesmu...bojan tomovic- jela | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 10:01 pm | |
| - joeli ::
- Skypi hvala,
postavi pa da vidimo.Akordi nisu problem koliko tocan tekst,prelazi i forspil jer mi treba za harmoniku.
Pozdrav Izvoli Joeli pa se malo ti pati. Akorde zanemari ko da ne postoje.Po neki je i tacan ali celina nije.To bi kanda trebao da odradi kolega Enver,vaske ili neko od boljih harmonikasa. cvrle Nemam nista od Bojana Tomovica a iskreno nemam pojma ni ko je. Na zalost nemam ni Nocnu pticu od Toze koju Tihomir trazi, a ovo od Hule-Pukni caso nema sanse. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
The author of this message was banned from the forum - See the message |
Grale
Broj poruka : 49 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 30 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Ned Sep 19, 2010 11:01 pm | |
| dal ima neko note od na ranu rana seki turkovic | |
|
| |
misty
Broj poruka : 5 Datum upisa : 12.05.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Sep 20, 2010 1:15 pm | |
| moze li neko postaviti note od pjesme "mene je ucilo vrijeme"..hvala! pozdrav! | |
|
| |
hrmnk Vredan clan
Broj poruka : 244 Datum upisa : 18.02.2009 Godina : 62 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Sep 20, 2010 1:59 pm | |
| | |
|
| |
joeli
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Sep 20, 2010 3:02 pm | |
| [quote="hrmnk"]Je, je i ja sam jako uvrijeđen pa za oprost tražim Deset t litari vina , jedno janje , dvi - tri kile prasca , jedno petnaestak litara dobrog fiša, i muzika da mi igra do zore. e sad ti Gazda vidi kako ćeš iz ovog izać.
Hvala Skypi ,
ovo je vise nego dovoljno a posto sam te ja u ovo "uvalio" nema mi druge nego da pripomognem u kompenziranju prema kolegama Hungaryu , hrmnku i ostalim "uvrijedjenim "kolegama...Neka se samo dogovore oko termina i nema da fali...
Pozdrav i hvala jos jednom.. | |
|
| |
Pajche
Broj poruka : 11 Datum upisa : 09.09.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Sep 20, 2010 4:55 pm | |
| jel ima neko note SABANA-SA NAMEROM DODJOH U VELIKI GRAD...fospil i celu pesmu za harmoniku? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Sep 20, 2010 7:25 pm | |
| |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Sep 20, 2010 8:45 pm | |
| - Hungary ::
- http://www.speedyshare.com/files/24328933/Kraj_bagrema_S.Isovi_.pdf
"Skypi" sam znaš da za skinuti pismu ne triba znat svirat harmoniku.Ti si napisa da će to odraditi Enver ili Vaske ili neko od boljih harmonikaša(B.Đokić) time si uvridija nas ostale.Možeš se oprati samo ako pošalješ gajbu piva u toku dana!!!! Bog. Soory prijatelju Bio sam na poslu citav dan pa nisam mogao odgovorit ranije. Mislio sam da je njima lakse da uklope harmoniju na harmonici jer ujedno sviraju i melodiju i akorde.Secam se u orkestru da je harmonikas to najbrze resavao kod nekih nejasnoca. Daj boze da se kad vidimo,a piva na ovom svetu ima dovoljno. Ima i vina za prijatelja hrmnk.Nadam se da nece nestati ni tih divnih janjaca i prasica do tada. Pozdrav i svako dobro _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
daca91
Broj poruka : 119 Datum upisa : 30.10.2009 Lokacija : Srbija,Kragujevac
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Pon Sep 20, 2010 11:58 pm | |
| Jel ima neko note za pesmu Sta je tebi kceri moja (ne znam ko peva original),ali evo snimka https://www.youtube.com/watch?v=pJXKrWbXzKA&feature=related | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Sep 21, 2010 7:41 am | |
| [quote]pozz svima heteo sam pitati dali neko od vas slucajno ima Note od Ljubisa Pavkovic - Splet narodnih pesama 1dali to ima slucajno neko te note od Ljubise Pavkovica ili moze napisati barem neki deo od tog spleta - TBjole ::
ideja mi je dosla posto me moja uciteljica koja me uci Harmoniku svirati pitala jeli imaju note za taj splet pesama posto joj se svidelo i nisam siguran bijo gde da stavim post za te note ako neko ima,ako se nema nema nemogu promenuti ali i meni se svidja i rado bi hteo naucuiti po notama svirati taj splet pesama od Ljubise nemoj te mir zameriti posto sam pvi puta ovde na ovom forumu a po imenu neke od vas vec poznam,ili ako neko moze barem neki deo od tog spleta da prepise u note da se moze ucuiti za prvo nemora sve biti naso sam od Vodenicarke note ali kod ovih drugi pesama nisam siguran bijo kako se zovu i potime sam vidijo da vi imate dosta puno nota i zato sam vam ovde stavijo post u nadi da mozda neko ima nesto od tog spleta pesama nasao sam na You tube nazive od ovih pesama ali Note ne, pesme se zovu:
Divlje ruze,Jutros rano komsija mi zrele sljive bira,u moravu cure zagazile i na kraju vodenicarka.
poz TBjole Sve pesme iz tog spleta zapisao je prijatelj Milan i nesebicno podelio sa nama. https://skypi.forumsr.com/notni-zapisi-trazim-note-f1/milanm-notni-zapisi-t117.htmOsim Komsije od Lepe koja ima ovde. http://www.esnips.com/doc/53facc20-e0e7-4c42-a093-8a4c0b6ba9bd/U-sokaku-komsija-mi-jutros-sljive-bira-Lepa-Lukic _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji izmenio Skypi dana Sre Sep 22, 2010 8:46 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Sep 21, 2010 8:24 am | |
| - daca91 ::
- Jel ima neko note za pesmu Sta je tebi kceri moja (ne znam ko peva original),ali evo snimka https://www.youtube.com/watch?v=pJXKrWbXzKA&feature=related
Pozdrav daco Izgleda da je to original mada prvi put cujem i pesmu i pevaljku koja je imitacija Dragane Mirkovic i njene pesme Kroz sljivike i livade. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Zola94
Broj poruka : 8 Datum upisa : 08.08.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Sep 21, 2010 2:09 pm | |
| Ima li neko note od pesme sta to bese ljubav od Olivera Dragojevica?? pozzz | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Sep 21, 2010 2:58 pm | |
| Ajde sad ali ubuduce necu odgovarati za pesme koje su u Arhivi.Znam da je svakom lakse da napise treba mi to pa nek se drugi pate i postavljaju a ja cu navrnuti i pokupiti ako bude ko postvio.Sto bi ti drugi za to vreme mogli postaviti pesmu koje nema u arhivi bas me briga.Trenutno mi ta ne treba.
Što to bješe ljubav-Oliver Dragojevic http://www.ziddu.com/download/11765018/StotobjeseljubavOliverDragojevic.jpg.html
P.S.U originalu solo ide u polustepenu modulaciju (Iz C u C#). Pesma je i bez toga zahtevna za mene. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Kruno17
Broj poruka : 37 Datum upisa : 13.07.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Sep 21, 2010 9:08 pm | |
| Ima li neko note od pesme JA JOS UVIJEK KAO MOMAK ZIVIM - Mate Bulic?? Unapred zahvaljujem!! | |
|
| |
Sone
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Sep 21, 2010 9:38 pm | |
| Puno hvala za pesmu Zbog tebe-Hanka Paldum. Veliki pozdrav.
| |
|
| |
marko__ns
Broj poruka : 56 Datum upisa : 28.10.2009 Godina : 30 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Uto Sep 21, 2010 10:46 pm | |
| Jel ima neko akorde od pesme Sanjam od Lepe Brene??? | |
|
| |
cvrle
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 10:20 am | |
| - marko__ns ::
- Jel ima neko akorde od pesme Sanjam od Lepe Brene???
ee i meni trebaju note od ove pjm.... | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 10:45 am | |
| Pozdrav Mislim da su za ovu pesmicu akordi vise nego dovoljni http://www.esnips.com/doc/5d8467b9-260f-4043-bd96-67d4c6d1af49/Sanjam-Lepa-Brena _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
marko__ns
Broj poruka : 56 Datum upisa : 28.10.2009 Godina : 30 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 10:54 am | |
| E hvala Skypi, odlicni su akordi... | |
|
| |
cvrle
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 8:46 pm | |
| aha,...akordi su dobri xDD...tnx... p.s : da napomenem ....trebaju mi note od miki mico lepa brena... imam osjecaj da ste potpuno zaboravili da sam trazio te note...xDD.... | |
|
| |
mario markota
Broj poruka : 5 Datum upisa : 20.04.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 9:20 pm | |
| - marko__ns ::
dali ti imas note od pijesme zobg mirjane zbog crne kose njene | |
|
| |
nolessp
Broj poruka : 60 Datum upisa : 14.05.2010
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 10:02 pm | |
| ako moze note od ove dve pesme... ja sam rodjen tamo dole https://www.youtube.com/watch?v=Xr9ZxvIqUcA i sa kosova zora svice https://www.youtube.com/watch?v=DxW2UxdboQM | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 10:13 pm | |
| - mario markota ::
- marko__ns ::
dali ti imas note od pijesme zobg mirjane zbog crne kose njene Je......... Stvarno ne mogu da skuzim ovog momka ili sta je vec. Posaljem mu pesmu a on opet trazi. Na stranu to sto je postavljena vise puta Zbog Mirjanehttp://www.speedyshare.com/files/24295335/ZbogMirjaneZdenkoNiksic.jpg http://www.ziddu.com/download/11701860/ZbogMirjaneZdenkoNiksic.jpg.html _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
Poslednji izmenio Skypi dana Sre Sep 22, 2010 10:27 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 10:17 pm | |
| - cvrle ::
- aha,...akordi su dobri xDD...tnx...
p.s : da napomenem ....trebaju mi note od miki mico lepa brena... imam osjecaj da ste potpuno zaboravili da sam trazio te note...xDD.... Kad zavrsim bice u arhivi P.S.Nemoj da mi otvaras novu temu za trazim note a u arhivi ima svatovskih pesama. _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
cvrle
| |
| |
Skypi Admin
| Naslov: Re: Trazim note od pesme Sre Sep 22, 2010 11:23 pm | |
| Ne mogu da nadjem samo ono cega nema http://ansamblsik.forumotion.com/pesme-i-kola-na-slovo-s-f25/svatovske-peme-t19.htm P.S.Evo i taj Miki,Miki moj-Lepa Brena http://www.ziddu.com/download/11794624/MikimojLepaBrena.JPG.html _________________ Vrlo je tesko znati sve ne znati nista jos je teze
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trazim note od pesme | |
| |
|
| |
| Trazim note od pesme | |
|